je li jackpot zapisan u zvijezdama ?

moze li se iz necijeg horoskopa vidjeti da li ce dobiti jacpot na lotu ?

Kakvo ti je to neumesno pitanje?

Pa vidis da naravno NE MOZE. Da moze, astrolozi bi bili milijarderi, svi.

Na isti nacin u bolnicama ne vidjamo "faith heal-ere" odn. nadrilekare sto zaceljuju bolesne ljude molitvama i "energijama".

TYEjTL3.jpg

moze li se iz necijeg horoskopa vidjeti da li ce dobiti jacpot na lotu ?

U Srbiji, teško.

Kladionica, s druge strane, je druga priča. Kada je meni prolazio Jupiter kroz znak Strelca, četiri puta sam osvojio po 2.000 din na greb greb (podznak u Blizancima, a greb greb novčićem (merkur) grebao).

''Sreća'' sa tim igrama je naklonjenija nekim drugim ljudima, ali nosi i ona svoje velike opasnosti. Može da se dogodi tipa izgubiš nogu, ali dobiješ na lotou, tako nešto. Generalno astrolozi to ne rade, ali istina je da postoje ''bolji dani'' za igranje tih igara na sreću.

Kada ja da grebem? :D
Kada Ju bude u Ovnu, a da grebem crvenim zlatom ili gvozdjem? :D
Volim greb greb, a dugo nisam

Tebi sreća neće doći preko greb-greb kartice, više može doći u vidu neplaniranog putovanja ili osećaja sreće koja dolazi spontano. S druge strane, ne znam gde ti je Jupiter, a ne znam ni gde ti počinje druga kuća, ali je vrv u Strelcu pa zbog toga kažem. Primetio sam i da podznak u Vagi i Strelcu donosi isto tako puno sreće na tim lutrijama, bingo i sl.

Prominentno je i kod ljudi sa Saturnom u kući 2, dobiju ''mrtvu nadu'' da će da uspe nešto na bingo, lotto i sl, ali jok, šipak. Ponekad mislim da su ljudi sa Saturnom u 2 žešće otimali novac u prošlim životima, a sada moraju da trpe besparicu kroz ceo život. To je pretapanje duga u dug kroz dug do duga. Gotovo uvek je sinonim za polovan automobil, često krntiju.
Saturn u Biku može da proizvede sličnu situaciju, a može i podznak u Devici. Kompaktno, sitno, pedagoški, Fića, Mini Cooper, Maleni Fiat. Vide Automobil kao simbol statusa iako je sve zarđalo na istom, dok ''tera'' - ''vozi Miško''. Jeza, jeza... :neutral:

Tebi sreća neće doći preko greb-greb kartice, više može doći u vidu neplaniranog putovanja ili osećaja sreće koja dolazi spontano. S druge strane, ne znam gde ti je Jupiter, a ne znam ni gde ti počinje druga kuća, ali je vrv u Strelcu pa zbog toga kažem. Primetio sam i da podznak u Vagi i Strelcu donosi isto tako puno sreće na tim lutrijama, bingo i sl. QUOTE]
Neplanirano putovanje bi me usrecilo kao najmanjeg i najludjeg majmuna, posto su mi putovanja sreca najveca, strast i.t.d. :D A sto se spontane srece tice, kupicu greb-greb spontano, necu planski. Haha, salim se :D Spontano... Zvuci privlacno. Srecu mi, sve u svemu, nije tesko izazvati.
Jupiter je u polju 8 ( da nije sreca u krevetu :rumenko: :mrgreen: )
Druga jeste u Strelcu

- - - - - - - - - -

iz nečijeg horoskopa se ne može iščitati ništa.
Dok ne znas ili ne upoznas onog ko zna

Back