analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 12.031
Evo sta je Jupiterijanski u meni boli me uvo da idem na selo svoje,igraju Partizan i Zvijezda boli me uvo i za jedne i druge,za veliku sam drzavu, velike sisteme,za prostranstva ako zivimo u drzavi hocu da bude velika i dzinovska,ako navijam hocu za selekciju koja je ono velika a ne za neke glupe gradove i klubove,ja cijeli svijet gledam kao selo a ne moj grad tudj grad.Mrzim hajke i osude drugih ljudi javno zbog njihovih slobodnih izbora,ja ako imam pare mogu voditi ljubav sa kim hocu cak iako nemam, bitno je da imam slobodu ljubav i da istrazujem do kraja,ako imam zene imacu ih 10 i 10 sa strane i svakoj cu puno da dam,ako vidim na ulici Roma kako prosi dacu mu 10 eura da jede a ne bijednih 10 centi.Kod mene ne postoji moje tvoje,sve djelim kao sin Jupitera,nema granica i organicenja,ja nisam Saturn ja sam Jupiter i Pluton nema moja tvoja zemlja nego nasa zemlja,nema Mona tvoja zena ili onoga tamo zena nego nasa zena.Sve djelim mnogo hocu za sebe a jos vise da dajem,mogu da budem i Spanac i Kinez i Srbin i Siptar ako hocu,mogu da treniram boks i balet u isto vrijeme.Mogu ako hocu i sa muskarcem i zenom zajedno da vodim ljubav,mogu sjutra biti najveci moralista a mogu biti sto hocu.Ja sam sin Jupitera,a Jupiter rusi sva ogranicenja i daje onima koji nemaju i sebi,mnogo se svega ima u izobilju
Tako i na forumu ideam na temu na koju hocu,u sve se mijesam,sve komentarisem, komentari su mi dzinvski dugi pa ja sam sin Jupitera,nemam dlake na jeziku,gledam i Rijaliti i sviram klavir i radim milion ludih i nespojivih stvari.Ako sam na temi ne moram da se drzim nje,pa ja nisam Saturn forma,struktura i ogranicenje a nisam ni mali Merkur da sitnim stvari,da stedim da mjerim
Nisam sebican ako imam zenu i jos dvije sa strane nek i ona ima dvojicu sa strane,onda cemo zajedno se svi naci i svi voditi ljubav nema svadje,moje tvoje,ko koga vara,ta glupa pravila Saturna
Ovo ozbiljno kazem svakog mucenika sa ovog foruma bih mnogo pomogao da sam bogat,dao bih vam dovoljno novca da ne morate da radite do kraja zivota,dao bih vam da spavate sa zenama sa kojima hocete i da ih mijennate kao carape,da putujete,citate cijedit zivot kao limun do kraja,
Sinovi Jupitera mogu sve da spoje mogu da zavrse 10 fakulteta da znaju 10 jezika,da znaju da udju u Rijaliti da udju u muzej umjetnosti onda,pa da znaju svaki trac ako hoce itd mogu sve
Logicno da takve ljude mrze male i ogranicene sredine koje se plase da zive zivot da ih Saturn ne bi kaznio.Jupiter rusi granice,daje prostranstva i svega ima u izobilju,Jupiter ne priznaje podjele i prisvajanna moje tvoje.Amerika je Jupiter mijesaju se u sve i zive kako hoce i gdje hoce i sele se kada hoce
Sin Jupitera nije zavidan ljubomoran on uzima za sebe al hoce da i svi vi mucenici imate svegaeu izobilju u putovanja,knjiga,novca,zena,avantura,ludosti,hirova
Nije slucajno sin Jupitera Dan Blizerijan ili Endrju Tejt
Tako i na forumu ideam na temu na koju hocu,u sve se mijesam,sve komentarisem, komentari su mi dzinvski dugi pa ja sam sin Jupitera,nemam dlake na jeziku,gledam i Rijaliti i sviram klavir i radim milion ludih i nespojivih stvari.Ako sam na temi ne moram da se drzim nje,pa ja nisam Saturn forma,struktura i ogranicenje a nisam ni mali Merkur da sitnim stvari,da stedim da mjerim
Nisam sebican ako imam zenu i jos dvije sa strane nek i ona ima dvojicu sa strane,onda cemo zajedno se svi naci i svi voditi ljubav nema svadje,moje tvoje,ko koga vara,ta glupa pravila Saturna
Ovo ozbiljno kazem svakog mucenika sa ovog foruma bih mnogo pomogao da sam bogat,dao bih vam dovoljno novca da ne morate da radite do kraja zivota,dao bih vam da spavate sa zenama sa kojima hocete i da ih mijennate kao carape,da putujete,citate cijedit zivot kao limun do kraja,
Sinovi Jupitera mogu sve da spoje mogu da zavrse 10 fakulteta da znaju 10 jezika,da znaju da udju u Rijaliti da udju u muzej umjetnosti onda,pa da znaju svaki trac ako hoce itd mogu sve
Logicno da takve ljude mrze male i ogranicene sredine koje se plase da zive zivot da ih Saturn ne bi kaznio.Jupiter rusi granice,daje prostranstva i svega ima u izobilju,Jupiter ne priznaje podjele i prisvajanna moje tvoje.Amerika je Jupiter mijesaju se u sve i zive kako hoce i gdje hoce i sele se kada hoce
Sin Jupitera nije zavidan ljubomoran on uzima za sebe al hoce da i svi vi mucenici imate svegaeu izobilju u putovanja,knjiga,novca,zena,avantura,ludosti,hirova
Nije slucajno sin Jupitera Dan Blizerijan ili Endrju Tejt
Poslednja izmena: