nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
klika:Da, Black Magic Woman je Green-ova pesma koju je on samo prosledio/poklonio Santani.....
kojom se cika Santana proslavio... mada iskreno, meni se ipak vise svidja njegovo, Santanino izvodjenje te kompozicije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
klika:Da, Black Magic Woman je Green-ova pesma koju je on samo prosledio/poklonio Santani.....
Ma, da, u pravu si! Sjajno zvuce. Znam da se vec pominjao mnogo puta i 202 radio i Big Band, ali ponavljanje povremeno ne skodi, zar ne?...nikodim:Ni oni sami ne znaju kako se zovu. Ponekad sam imao prilike da procitam Big Band RTB-a, negde RTS-a... ko ce ga vise znati. Cak sam mislio da se radi o dva razlicita banda... U ostalom, zar je bitno... najvaznije je da cike dobro sviraju, sve ostalo je manje vazno.![]()
Jos si i trazio ponovo snimak! Ko je uzeo CD neka o'ma vrati co'eku, nemo' da smo tak'i.nikodim:Ja sam FM trazio pre nekih 5-6g. po radnjama. Medjutim, nasao sam tada neki FM, novijeg datuma, gde su se cule neke „gluposti“ koje namaju nikakve veze sa njima, skoro da nisam ni poverovao da su to oni dok mi nisu dali omot CD u ruke. Ne cecam se tacno svih detalja ali znam da su tu bili i jedan ili dva zenska vokala. Uglavnom nije bilo nikakve slicnosti sa onim starim svima dobro poznatim FM. Da, ako se dobro secam to je bilo neko izdanje iz devedesetih... sto je bilo prilicno cudno obzirom na moja ocekivanja.
Inace ta stara „dela“ pomenutog banda, su vise nego odlicna. Imao sam ranije dupli album njihov, tj. jedan ceo koncert na dva CD-a, ali mi je neko uzeo taj kompletic i vise ga nikada nije vratio a ja nikada nisam nasisao na taj liv ponovo. I bas mi je zao jer je bio odlican koncert...![]()
Stvarno?! Otkuda ti sve to, covece? Novinar u slobodno vreme? Ili ti je sestra opasna? Izvini, ovo je izletelo iskreno, ne moras da odgovoris u istom duhu (iskrenom)...<gledam u daljinu, pa nelagodno trepcem> (Helen, dobar ti fazon)klika:Da, Black Magic Woman je Green-ova pesma koju je on samo prosledio/poklonio Santani.....
sublimacija:Ma, da, u pravu si! Sjajno zvuce. Znam da se vec pominjao mnogo puta i 202 radio i Big Band, ali ponavljanje povremeno ne skodi, zar ne?...
sublimacija:Jos si i trazio ponovo snimak! Ko je uzeo CD neka o'ma vrati co'eku, nemo' da smo tak'i.

sublimacija:Stvarno?! Otkuda ti sve to, covece? Novinar u slobodno vreme? Ili ti je sestra opasna? Izvini, ovo je izletelo iskreno, ne moras da odgovoris u istom duhu (iskrenom)...<gledam u daljinu, pa nelagodno trepcem> (Helen, dobar ti fazon)

Jesam jedno vreme, ali sam odustala koncentrissuci materijalna sredstva se na vokalne izvodjacce. No, od kad se druzimo mi "menjamo salvete", pa ce se valjda naci neko i sa P.Green-omklika:Pokusajte da nabavite od Peter-a Green-a (gitarista FM) nesto, sve valja.........
Ja se snalazim i sa takvim FMom, tj. sa popizmom kod njih, ali su tako upali u vrecu kao "jedni od" ...klika:FM je na zalost od razalaza sa Green-om otisao u tri lepe materine, neki sladunjav pop koji nema veze sa originalnom postavom, potpuno dva razlicita benda, nekada deluje zbunjujuce....
Da, svi su oni zabrazdili duboko bili.klika:Na zalost, razlog je jednostavan, zadesio vecinu muzicara tog vremena, DROGA.
Ista stvar se desila sa Johnny Winter-om, pa i Clapton se jedva izvukao iz toga, SRV takodje zagazio u tu posast, itd.........neki se nisu izvukli...........
). Nisam sigurna kojom je od one dve on bio ozzenjen, ali tu je bilo komessanja kao kod ABBA ... i pobegao ccovek ... 
JESTE, TAKO JE!!! Nek samo proba da ne vrati!sublimacija:Jos si i trazio ponovo snimak! Ko je uzeo CD neka o'ma vrati co'eku, nemo' da smo tak'i.
Apach:JESTE, TAKO JE!!! Nek samo proba da ne vrati!
Poz...
Apach:Da, svi su oni zabrazdili duboko bili.
Ali mediji nisu ostavili bass da tako stvari ostanu jednostavno objassnjene.
Konkretno za P.Green-a su svalili malo krivicu i na zzene u bendu (KAO DA JE NEKAD SAMO JEDNA STRANA BILA KRIVA). Nisam sigurna kojom je od one dve on bio ozzenjen, ali tu je bilo komessanja kao kod ABBA ... i pobegao ccovek ...
![]()

Jes da skrate ali je barem vreme provedeno sa njima lepse :-Dklika:Ma nikada se ne treba zeniti :-), zene samo prave probleme, skrate ti zivot bar za 20%......
Iz novijeg peridoa ima jedna odlican live album "The Dance".Cakaj malo, ja se ne secam da je u originalnoj postavi bilo zena, mislim na sami pocetak FM. Te alapace su kasnije dosle.
E na to sam mislio!baci se na religiju i slicne budalastine.......ko zna sta se tu sve izdesavalo, kad droga uhvati odmah postanu svi nesto spiritualni..........
Ima slusanje dobre muzike u porodicnoj atmosferi ;-)nikodim:Jazzeri moji srecan vam ovaj divan praznik. Nadam se da ga provodite kod svojih kuca, kako to i dolikuje. Uzivajte u slatkoj kucnoj atmosferi (ima li bolje ovakvim danima).
introitus:Ima slusanje dobre muzike u porodicnoj atmosferi ;-)
Indijance...sto "skuplja salvete"...Salvet Koji Lebdinikodim:NE... ovde zivu fini deca...Ne verujem da je to neko od ovijeg.
Ma, srecidemo mi to, ima ovde jedno indijance sa sve koncertom.![]()
Upravo tako! Badnje vece i Bozic u porodicnoj setnji, rucku...Hristos se rodi i srecan Bozic, dragi jazzeri <blazeno se smesim>nikodim:Jazzeri moji srecan vam ovaj divan praznik. Nadam se da ga provodite kod svojih kuca, kako to i dolikuje. Uzivajte u slatkoj kucnoj atmosferi (ima li bolje ovakvim danima).
Duplo sjajno...Vaistinu se rodi...Pisem latinicom, ali mislim cirilicom.introitus:Ima slusanje dobre muzike u porodicnoj atmosferi ;-)
sublimacija:Upravo tako! Badnje vece i Bozic u porodicnoj setnji, rucku...Hristos se rodi i srecan Bozic, dragi jazzeri <blazeno se smesim>