Apach
Aktivan član
- Poruka
- 1.911
I ssto smo mi mnogi jako dugo trazzili ...nikodim:Tako da sada imam to sto sam jako dugo trazio, ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ssto smo mi mnogi jako dugo trazzili ...nikodim:Tako da sada imam to sto sam jako dugo trazio, ...
Apach:I ssto smo mi mnogi jako dugo trazzili ...
Oliji:Ljudi,
Srecna Vam Nova Godina!!)
Sve najbolje!Neka se siri jazz,blues,gospel itd,ma sva kvalitetna muzika sto vise i na sve strane!!)) Uopste neka buja pozitivna energija!!!!!!!!!!!
))))))
Pozdrav
Oliji![]()
mushica:Da li neko zna kako je skolovati se u muzickoj akademiji u Grazu ,ako zna mnogooooooo bi mi pomogao/la![]()
nikodim:Pre kise im je daleko najbolje izdanje, tu se definitivno slazemo.![]()
OOOooo, kakav divan poklon za Novu godinu! Nek nam je raspevana i nasmejana do daske! Meni je novogodisnja noc projurila u dobrom drustvu i ne bas dobroj muzici, ali sta je tu je (bolje da vam ne pominjem detalje) i za cas je bila ponoc, pa jutro i eto nas u 2006. Nadam se da ce malo da uspori da stane sve u nju sto pozelimo...nikodim:Moram malo i da se pohvalim... posto sam se malo poigrao sa DJ-jevskim „racunalom“, u hrpi diskova nadjoh Anastasiu (Mkedonija), tj. kompletnu diskografiju. Naravno, naoruzan jednim RW-om pristupio sam kopiranju... Tako da sada imam to sto sam jako dugo trazio, i upravo ih slusam... odlicno je i mogu vam preporuciti, naravno, pod uslovom da vam se dopada takav sound.![]()
Koliko sam cula od drugarice koja studira violu, mnogo moze da se nauci u prijatnoj atmosferi ako si dosledan. Naime, ne moraju da se posecuju predavanja, nema kolokvijuma, pa kad te tresne vest da je kraj semestra i da treba da izvedes koncert, malo se zamislis kako je dobro u Beogradu kad te non-stop gnjave sa nekim "ispiticcima". Ako te bas zanima konkretno, mogu da pitam drugaricu za detalje...mushica:Da li neko zna kako je skolovati se u muzickoj akademiji u Grazu ,ako zna mnogooooooo bi mi pomogao/la![]()
Da, da...I jos trazimo...Apach:I ssto smo mi mnogi jako dugo trazzili ...
sublimacija:OOOooo, kakav divan poklon za Novu godinu! Nek nam je raspevana i nasmejana do daske! Meni je novogodisnja noc projurila u dobrom drustvu i ne bas dobroj muzici, ali sta je tu je (bolje da vam ne pominjem detalje) i za cas je bila ponoc, pa jutro i eto nas u 2006. Nadam se da ce malo da uspori da stane sve u nju sto pozelimo...
Razmisljam o tome da tamo idem na studije saksofona,pa me zanima kakva je zastupljenost sax-a(tamo) u studentskim brass orkestrima i big bendovima posto kod nas i nije bas.nikodim:Mislim da je onvac jedina stavka sto se tog skolovanja tice (tj. nabitnija). Imao sam prilike da slusam studente iz Graca, i odlicni su (bar ti koje sam cuo), a sto se tice samih uslova studiranja, ubedjen sam da postoji neka prezentacija na netu koja bi ti u tome pomogla.
O cemu razlisljas, mislim na studiranj, pevanje, neki instrument...?
Ako moze,unapred hvala.sublimacija:Koliko sam cula od drugarice koja studira violu, mnogo moze da se nauci u prijatnoj atmosferi ako si dosledan. Naime, ne moraju da se posecuju predavanja, nema kolokvijuma, pa kad te tresne vest da je kraj semestra i da treba da izvedes koncert, malo se zamislis kako je dobro u Beogradu kad te non-stop gnjave sa nekim "ispiticcima". Ako te bas zanima konkretno, mogu da pitam drugaricu za detalje...
mushica:Razmisljam o tome da tamo idem na studije saksofona,pa me zanima kakva je zastupljenost sax-a(tamo) u studentskim brass orkestrima i big bendovima posto kod nas i nije bas.![]()
Ako budem u prilici raspitacu se.mushica:Razmisljam o tome da tamo idem na studije saksofona,pa me zanima kakva je zastupljenost sax-a(tamo) u studentskim brass orkestrima i big bendovima posto kod nas i nije bas.![]()
Apach:Lepa mjuza na docceku nije ssala, nikodim-e!
Apach:Ako budem u prilici raspitacu se.
Inacce, dobro nam doss(la/ao)! Nadam se da nas necess "napustiti", sve u cilju produhovljenja (ostalog)naroda na ovim prostorima-kak'a skromnost!!!
U sluccaju da li si me mozzda pogressno razumeo ... Znala sam da se ne ssaliss. Htela sam samo da kazzem da je i meni za doccek u uhu bila odliccna mjuza, toli9ko dobra da nije ssala ...nikodim:Ne salim se... pa ja sam poneo jedan mp3 CD sa sobom, muzika za koju sam mislio da nece remetiti ljude na zurci a koja ce nekom (tj. meni) prijati. Nema sale, bejah izuzetno ozbiljan i vise nego praktican (skromnost... sta to bese?).![]()
A-ha!nikodim:A sta je to skromnost? Neki novi Big Band? 8-)
Apach:U sluccaju da li si me mozzda pogressno razumeo ... Znala sam da se ne ssaliss. Htela sam samo da kazzem da je i meni za doccek u uhu bila odliccna mjuza, toli9ko dobra da nije ssala ...![]()
Apach:
Cova je odlican imao sam priliku da ga slusam uzivo na svojoj maturi i odusevio sam se, nama je pevao i jazz standarde i to veoma dobro.nikodim:Nego slusao sam Luisa Live, i mogu ti reci da je covek neverovatno dobar... (u novogodisnjoj noci).![]()
introitus:Cova je odlican imao sam priliku da ga slusam uzivo na svojoj maturi i odusevio sam se, nama je pevao i jazz standarde i to veoma dobro.