sublimacija
Zainteresovan član
- Poruka
- 345
Yu-hu! Posle mene mrtvo more...danima! Ja dodjem kao neki baksuz ovde:-(
A bas je blues vreme...
A bas je blues vreme...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nemoj takosublimacija:Yu-hu! Posle mene mrtvo more...danima! Ja dodjem kao neki baksuz ovde:-(
Nastavi samo, prikljuccujem ti se uskoro. Ssta cu, dossao najavljeni oktobar ...Superisska jesublimacija:A bas je blues vreme...

Doslo vreme (i gomila novih pesama) kad ne prepoznajem Balasevica...u stihu. Ako vuce na blues, mozes da nam napises reci?...Stefan Milan:kako vam se svidj pesma Nemam nishta sa tim od Balashevica.........
Pa, malo odmora ... to ne znacci da ta <pip> produkcija preuzima kormilo ... Vetrovi su i dalje povoljni ...klika:Gotovi smo, Grand Production je preuzeo i ovaj forum o muzici, posle Dragane Mirkovic ko zna sta jos sledi..........a svi se ovde nesto ucutali...........
Kao da me je neko prozvao!? Trenutno (najiskrenije) nisam u vodama jazz-a&Blues-a, pa i nije fer da se javljam ... za promenu ...klika:Apachice, sta je sa tvojim rano jutarnjim komentarima kao zagrevanje za novi radni dan?
:? Negde su nestali ... Valjda ce da nam se jave sa novim uzbudljivim J&B temama i vestima !?klika:Sta se desava sa nikodimom i introitusom?
sublimacija:Doslo vreme (i gomila novih pesama) kad ne prepoznajem Balasevica...u stihu. Ako vuce na blues, mozes da nam napises reci?...
NIJE VALJDA !!! Pa zar i tu da mi se uplete?! Pa sad ... nemam recci ...totalni "blues-dibiduz" ...sublimacija:Ako vuce na blues, ...
Ni ja ne mogu nigde da nadjem "najnoviji" broj ...Ananke:Ima li ko novi broj musica Jazz casopisa. Ne mogu da nadjem. Koji su album dali?
Misliss, u januarskom (ssto se Italijana ticce) ?Ananke:Hmmmmmmm a sta je bilo u septembarskom.....
To sam i ja poslednje nabavila ...Ananke:E blam sad se izgubih,sve jedno zadnji sam nasla Cuban Episodes...............
Nassla sam ga i ja jucce ... tezga na uglu M.Gorkog i Bul.begešar:Kupio juče novi jazz u epizodi sax. Kompilacija posvećena saksafonu u jazzu. Na žalost ne stigoh da ga preslušam pa komentare štedim.
Dobro je znati i za te lokacije ... Hvala!begešar:Za dragu Apach informacija da se novi primerak gotovo uvek , pa čak i kada u Novi sad stigne svega nekoliko brojeva Jazz-a, može nabaviti na tezgi preko puta SNP-a i kod jednog čikice čija se tezga sa novinama nalazi tačno između buske i ž stanice ( tačnije iza dolaznih perona za autobuse ). ajd z

) treba da ima neku svirku ... verovatno u BGu ... Zna li neko nessto (i ssta) o tome?Ja bejah 8 dana u Pine Bay, Kusadasi :-)klika:Sta se desava sa nikodimom i introitusom?
E ima jos bolji casopis sa boljom produkcijom, jazz magazine, takodje je italijanski ali je redak :-(begešar:E ljudi odmah kupujte jazz musicu. Sax kvarteti su prezentovani u ovom broju. Ja inače nisam neki ljubitelj saxa, naročito ne onog tipa sax&sex. No ovi snimci su čisti bluz da ne kažem jazz. imaju neku sirovost u zvuku, a najinteresantnija je činjenica da se na snimcima ne pojavljuje ni jedan drugi instrument sem saxa. da to može da zvuči jako kompletno i interesantno sada imamo i dokaz. Apach da li si preslušala snimke? Impresije ? Neko drugi ?