Jazz & Blues kutak :)

introitus:
Apach:
CHRIS WHITLEY

definitivno tog dana imass najpoznatija imena na pozornici!
Sjajan je!
Da li je neko slusao nesto od njega?
Nisam imala bass nessto mnogo prilike da ga slussam, ali kada sam ga prvi put ccula znala sam da je mnoooooogooooooo doobaaaaar. Evo bass slussam -Fireroad- i jednu meni bass, bass dobru stvar gde svira bendzo -As Day Is Long-
Imass li mozzda nekih njegovih snimaka?

winnetou:
jel slusa neko sosabi?? to je onaj - lepo vama, lepo nama..
a darkwoode i kanda kodzu i nebojsu??
Za prve sam samo ccula da postoje, a ssta sviraju =?
Darkwood-ovce i KKiN bass volim, svojevremeno sam posecivala njihove koncerte, ccak i svirke dok nisu postali poznatiji (oni prvi), ali nemam nissta od njihove mjuze na CD :( :( :(

Apach:
winnetou:
jel slusa neko sosabi?? to je onaj - lepo vama, lepo nama..
a darkwoode i kanda kodzu i nebojsu??
Za prve sam samo ccula da postoje, a ssta sviraju =?
Darkwood-ovce i KKiN bass volim, svojevremeno sam posecivala njihove koncerte, ccak i svirke dok nisu postali poznatiji (oni prvi), ali nemam nissta od njihove mjuze na CD :( :( :(

paaaa.. nisam bas sigurna.. nisam cula puno stvari, ali secam se necega da mi se svidja.. kao neki reggae..
mogu da ti narezem darkwoode i kkn, ako zelis!

Apach:
winnetou:
jel ide neko na exit?? ja cu ici poslednji dan.. nemam pojma sta ima na jazz u i bluesu, samo znam da idem na white stripes i na sosabi :D
Idem samo :cry: drugog dana, zbog Garbage. Ostatak vecceri cu, naravno, biti na Blues And Jazz stage, nassla sam drusstvo zainteresovano za isto :)

A u subotu na Blues And Jazz stage-u imass:
BLUE FAMILLY
VASIL HADŽIMANOV BAND
ANA POPOVIC BAND
CHRIS WHITLEY

definitivno tog dana imass najpoznatija imena na pozornici!

Bas ste vredni bili ovih dana! Ovaj post me je odusevio :D , ali nekako ne volim exit-varijante koncerata. Mozete li mi malo opisati atmosferu od ulaska do odabira stejdzeva, ulaznica i te stvari? :oops:
Introitus se izgleda opasno uozbiljio ili je neka opklada u pitanju :) , a Winnetu je opasno obavestena o muzickim zbivanjima na domacoj sceni. I ne samo domacoj :)
Pozdrav...

sublimacija:
Apach:
winnetou:
jel ide neko na exit?? ja cu ici poslednji dan.. nemam pojma sta ima na jazz u i bluesu, samo znam da idem na white stripes i na sosabi :D
Idem samo :cry: drugog dana, zbog Garbage. Ostatak vecceri cu, naravno, biti na Blues And Jazz stage, nassla sam drusstvo zainteresovano za isto :)

Ne zaboravite na nas. Drugi dan Rock stage (Tuborg Green) . Šinobus blues band ili ti šinobusi kako piše na exitovom sajtu.
Obećavamo spektakl. Tvrd gitarski bluz zvuk + iznenađenjce; deo tamburaškog orkestra koji će da prži sa nama. Biće nas desetoro na bini . Mislim da to obećava..
Pozdrica!!!

begešar:
winnetou:
Apach:

Ne zaboravite na nas. Drugi dan Rock stage (Tuborg Green) . Šinobus blues band ili ti šinobusi kako piše na exitovom sajtu.
Nismo zaboravili, i bili smo bass tuzzni ssto smo na sajtu videli da ste po programu prvog dana, tj. "drugog koji se zove prvi" possto svirate kao negde oko 03:00. ali smo sad zbunjeni - kad sad ustvari nastupate???????
begešar:
Obećavamo spektakl. Tvrd gitarski bluz zvuk + iznenađenjce; deo tamburaškog orkestra koji će da prži sa nama. Biće nas desetoro na bini . Mislim da to obećava..
Pozdrica!!!
Zvucci zanimljivo i obecavajuce!
:)

begešar:
sublimacija:
Apach:
winnetou:
...Ne zaboravite na nas. Drugi dan Rock stage (Tuborg Green) . Šinobus blues band ili ti šinobusi kako piše na exitovom sajtu.
Pozdrica!!!
Srecnooo! Tamburica-blues, zvuci opasno brzo. Ali bi stvarno valjalo da napises datum svirke :)

Apach:
begešar:
winnetou:
Nismo zaboravili, i bili smo bass tuzzni ssto smo na sajtu videli da ste po programu prvog dana, tj. "drugog koji se zove prvi" possto svirate kao negde oko 03:00. ali smo sad zbunjeni - kad sad ustvari nastupate???????

Ma svake godine ista frka sa Exit ekipom :evil: . Na sajtu je prvo pisalo petak, pa sada piše četvrtak :roll: . Baš jučer sam pričao sa muzičkim urednikom stejdža te nas on uverava da nema pojma otkud četvrtak na sajtu kada smo mi planirani za petak :shock: . Dakle više ni mi ne znamo tačan dan svirke, ali će sigurno biti ili četvrtak ili petak :?: . No čim se obelodani , obavestim ja vas poštene starine :D !!! Ajd vo zdravlje, :wink:
Pozdrica

sublimacija:
...a Winnetu je opasno obavestena o muzickim zbivanjima na domacoj sceni. I ne samo domacoj :)
Pozdrav...

heh, veruj mi, nisam obavestena, nego eto, gledale smo sestra i ja na sta cemo ici na exitu.. i to znam eto, samo nesto od 4. dana..
a za beer fest.. paaa, idem tamo svake godine, ali ne znam da li cu ove, idemo sa folklorom u slovacku, ali ne znam da li ja idem, a zao mi je da izostajem sa casova gitare.. mozda jos odem i u rumuniju da vidim sve znanosti (mislim da ovako kazu hrvati, ali ja ne znam kako mi kazemo.. ma, sve je to isto.. sija=vrat), i drakulin dvorac.. :D

recce
klika:
Pored ovih "slepaca" bice tu jos odlinog starog (sami poceci bluesa sa pocetka 20 veka), crnog akusticnog slide/delta/harmonica bluesa. Nema ih u onom katalogu, kao sto rekoh, sestri u Kanadi sam dao domaci zadatak da skine tu muziku i nadam se za otrpilike mesec dana da ce to stici do mene pa cu vas blagovremeno obavestiti a onda mozemo nekako da se skupimo i da izmenjamo neke stvari.
Bice tu jos mnogo dobrog jazz/bluesa, da ne nabrajam sada sve, negde oko 10 GB mp3 muzike, a mozda i vise.
i ostavi nas da nam se srca cepaju i radoznalost izjeda (bass me interesuju ovi "blinde"-meni). Taman je prosslo tih "otrpilike mesec dana" ...

Back