Jazz & Blues kutak :)

nikodim:
winnetou:
bog blagoslovio ameriku, i takve stvari.

Odvratno... Nisam zadrti balkanac, kako bi to neko umeo reci, ali definitivno mi se vise dopadaju evropski filmovi. Neretko se moze videti kako to „ameri“ spasavaju svet od nekog neopisivog zla, i hvala im jer gledajuci njihove filmove mogu mnogo mirnije da spavam. A i muzika u tim filmovima je najjednostavnije receno smesna... naravno postoje i izuzeci ali su malobrojni.

i meni se vise svidjaju evropski filmovi, iako nisam bas nesto puno filmova pogledala.. ali naravno, ima i americkih filmova koji su mnoooogo dobri.. recimo: O Brother Where Art Thou.. moj omiljen :D i zamislite, glumi dzordz kluni u njemu, a dobar je film :shock:

nikodim:
da li je neko saznao cenu karata... za festival ?
Jeste begessar, napisao je na temi KONCERTI:
"Sveže informacije !!!

SUMMERTIME JAZZ FESTIVAL, Beograd

30.06-05.07. 2005.
Sava Centar

30.06. Chuck Berry ( Living legend, 79 godina ima čovek)

01.07 The Earth Wind & Fire,
02.07 Marcus Miller band ( jedan od najpoznatijih svetskih kontrabasista )

05.07. David Sanborn ( saksafonista svetske klase )

Saznao sam i cene upada:

900 dindži karta za jedan dan, osim za Chuck Berry-ja + predgrupa Partibrejkersi 1000-1200 dindži u zavisnosti od mesta u sali."

winnetou:
jel ide neko na exit?? ja cu ici poslednji dan.. nemam pojma sta ima na jazz u i bluesu, samo znam da idem na white stripes i na sosabi :D
Idem samo :cry: drugog dana, zbog Garbage. Ostatak vecceri cu, naravno, biti na Blues And Jazz stage, nassla sam drusstvo zainteresovano za isto :)

A u subotu na Blues And Jazz stage-u imass:
BLUE FAMILLY
VASIL HADŽIMANOV BAND
ANA POPOVIC BAND
CHRIS WHITLEY

definitivno tog dana imass najpoznatija imena na pozornici!

Apach:
winnetou:
jel ide neko na exit?? ja cu ici poslednji dan.. nemam pojma sta ima na jazz u i bluesu, samo znam da idem na white stripes i na sosabi :D
Idem samo :cry: drugog dana, zbog Garbage. Ostatak vecceri cu, naravno, biti na Blues And Jazz stage, nassla sam drusstvo zainteresovano za isto :)

A u subotu na Blues And Jazz stage-u imass:
BLUE FAMILLY
VASIL HADŽIMANOV BAND
ANA POPOVIC BAND
CHRIS WHITLEY

definitivno tog dana imass najpoznatija imena na pozornici!

jeeeeee.. samo se nadam da ce sestra hteti da ide tamo.. jer bez nje ja bih se izgubila..

Back