Jazz & Blues kutak :)

Apach:
winnetou:
da li neko slusa buena vista social club?? ja sam skinula jednu pesmu, i mnogo mi se svidja! eto, samo jednu pesmu, a vec bih zelela jos da cujem, ali ne bih ponovo da prekoracim limit..
Volim ih, snimila sam samo film - sva muzika je tu, prati dokumentarac o brojnim cclanovima grupe. Zanimljiv je. Na drugim nosaccima nemam nissta njihovo.
winnetou:
sad slusam darka rundeka i mnogo mi je lepo..
Ja sam ti javila da sam ti nessto narezala, ali ti ne ssuminjass. To me ne spreccava da te pitam da li imass Haustore? Hocu da ih nabavim, ... i Darka ...

imam haustor. sto vi svi to zovete haustori? mislim da je samo haustor, bez i. imam oko tridesetak pesama, mozda malo manje.. a darka rundeka imam apokalipso, ali verovatno mogu jos da nabavim. kome sta treba, da vidim sta da nabavljam i sta da rezem?? :D

eh, da, ovih dana (valjda u petak) dobijam novu muziku, jazz, nemam pojma sta, ali jedan drug mi je narezao svasta, pa mi donosi :D

introitus:
sublimacija:
... sta mislite o Paquito D`Rivera, mesavina dzeza i kubanske tradicionalne muzike? Razmisljam da obogatim kolekciju ( :lol: ) takvim pesmama.
Bilo je vec reci o njemu, mislim da je Klika spominjao istog, mozda i neko drugi, ne secam se vise.
Ranije mi se nije svidjao ali tad nisam ni slusao jazz niti sam ga razumeo...
Imam neki(ne znam kako se zove) Paquitin albumccic na (opet) nekoj latino-jazz kompilaciji. Volim to da slussam, ima popriliccan broj poznatih "stvari" za koje nisam ni znala da su njegove (ako su njegove :? ).
tako da, sublimacijo nassa, ako zzeliss da obogatiss kolekciju javi ... :wink:

Apach:
Kissa prikovala prste za tastaturu i occi za ekran ... Ali ipak se vidi da je ispitni rok i da se ucci ...

Uh... vreme je grozno....a ja sedim pored racunara odradjujem neke stvarcice i slusam Alice In Chains, kao u stara dobra vremena (kada bejah mlad i beskrajno lud).:cry:

Apach:
Ja ne znam. Uopsste, jako slabo (skoro nikako) poznajem nassu scenu :( Sorry!

Ma... saznace se... "otpusteno". :wink:

nikodim:
Apach:
Kissa prikovala prste za tastaturu i occi za ekran ... Ali ipak se vidi da je ispitni rok i da se ucci ...

Uh... vreme je grozno....a ja sedim pored racunara odradjujem neke stvarcice i slusam Alice In Chains, kao u stara dobra vremena (kada bejah mlad i beskrajno lud).:cry: .
Uuuuuuuu, blago tebi na dobroj mjuzi! Ja se trudim da imam obzira prema okolini.
Nema razloga placcu! Najlepsse mi je kad kod nekoga vidim sposobnost da ostane "mlad i lud" :wink:

Apach:
Uuuuuuuu, blago tebi na dobroj mjuzi! Ja se trudim da imam obzira prema okolini.
Nema razloga placcu! Najlepsse mi je kad kod nekoga vidim sposobnost da ostane "mlad i lud" :wink:

Da budem iskren i sada ponekad rado pustim svoje "srednjoskolske" diskove, mada sam sada daleko svesniji njihove realne vrednosti... ne smeta mi to, volim da ih cujem. Ranije sam mnogo vremena provodio slusajuci ih, jednostavno ne mogu da se odreknem bas svega (i ne zalim, naravno). :wink:

nikodim:
Da budem iskren i sada ponekad rado pustim svoje "srednjoskolske" diskove, mada sam sada daleko svesniji njihove realne vrednosti...
U poslednje vreme mi se bas slusa rock i hard rock i cesto ga slusam.

Da li je neko cuo: Nina Simone - Sinnerman (Felix Da Housecat Mix)? Dva meseca sam trazio koja je pesma i cujem je na radiju pre dva dana, nazovem i kazu mi ime. Odmah posle toga okrenem drugara da mu pustim i on mi rece da je ima :D
Odmah sam otisao da je snimim ;-)

introitus:
Da li je neko cuo: Nina Simone - Sinnerman (Felix Da Housecat Mix)? Dva meseca sam trazio koja je pesma i cujem je na radiju pre dva dana, nazovem i kazu mi ime. Odmah posle toga okrenem drugara da mu pustim i on mi rece da je ima :D
Odmah sam otisao da je snimim ;-)
Secam se da na njenom TheBestOf-u imam i neki mix, mozzda je bass taj, ne secam se - moram videti kad odem kuci

Apach:
introitus:
sublimacija:
...
sta mislite o Paquito D`Rivera, mesavina dzeza i kubanske tradicionalne muzike? Razmisljam da obogatim kolekciju ( :lol: ) takvim pesmama.
Imam neki(ne znam kako se zove) Paquitin albumccic na (opet) nekoj latino-jazz kompilaciji. Volim to da slussam, ima popriliccan broj poznatih "stvari" za koje nisam ni znala da su njegove (ako su njegove :? ).
E, bas ti hvala! Verovatno bi mi prijala cela latino-jazz kompilacija! Ako si jos u Beogradu, svrati na I Salon P.A. DANAS JE ZURKA STUDENTSKA! Zgrada Jugopetrola, kod Hajata. Ili cemo se vec dogovoriti.

introitus:
U poslednje vreme mi se bas slusa rock
Danas, vecim delom dana, sam slusala neke rock baladice (Deep Purple, Led Zeppelin, Nazareth i sl.), valjda zbog ovako ruznog vremena...

introitus:
Da li je neko cuo: Nina Simone - Sinnerman (Felix Da Housecat Mix)?
Pa, ako je to pesma koja traje 10 minuta i 24 sekunde, onda imam tu stvar na disku ’The best of Nina Simone’... Dopada mi se pesma, medjutim pocetak i kraj mnogo vise nego 'sredisnji' deo pesme, mada i nisam kompetentna za pravi odgovor :D

sublimacija:
Apach:
introitus:
sublimacija:
...
sta mislite o Paquito D`Rivera, mesavina dzeza i kubanske tradicionalne muzike? Razmisljam da obogatim kolekciju ( :lol: ) takvim pesmama.
E, bas ti hvala! Verovatno bi mi prijala cela latino-jazz kompilacija! Ako si jos u Beogradu, svrati na I Salon P.A. DANAS JE ZURKA STUDENTSKA! Zgrada Jugopetrola, kod Hajata. Ili cemo se vec dogovoriti.
Nisam u BGu. Hvala na pozivu!
Nije problem ni da ti possaljem, pogotovo ssto planiram da preko klikinog kataloga nabavim joss ssto-ssta od latino zvuka.

Nasao sam tu stvar... da, da, da, da... zanimljiva stvar (starinska-salim se). Mada meni se od nje najvise dopada I Put A Spell On Yuo i kompozicije tako mirnijeg i sporijeg ritma, naravno to sto se meni vise dopadaju neke druge kompozivije nikako ne znaci da je Sinnerman losa.

introitus:
Pogledacu u Sapcu sta imam od nje...
9.gif

Back