nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
Na žalost, nemam, i ja sam baš u potrazi.
Aj ko prvi, kaci ovde....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na žalost, nemam, i ja sam baš u potrazi.

ne propushtam...
 ne propushtam...Aj ko prvi, kaci ovde....
Milunka!
Kako Tebi da pomognem? Daj neku adresu pa da mogu da Ti šaljem prave stvari!

Na koju vrstu adrese misliš?

Kapetane, ne traži više!
Samo otvori FTP. Imaš tamo ''gift'' od mene: 7-8 verzija Palladio, uključujući i
Catrin Finch. Moja verzija ( prepoznaćeš je ) je najpouzdanija. Lično sam je ''ripovao'' sa CD i to je''prva ruka'', bez greške u konverziji!
Uživaj, ako nađem još nešto - šaljem!
----------------------------
Milunka!

Kapetane, ne traži više!
Samo otvori FTP. Imaš tamo ''gift'' od mene: 7-8 verzija Palladio, uključujući i
Catrin Finch. Moja verzija ( prepoznaćeš je ) je najpouzdanija. Lično sam je ''ripovao'' sa CD i to je''prva ruka'', bez greške u konverziji!
Uživaj, ako nađem još nešto - šaljem!
----------------------------
Milunka!
Ajde da budemo pametni i pragmaticni... Zasto ja te bi ne bih dao pristup mom FTPu pa da odatle preuzmes sve sto je poslao.
A reci mi samo jel to sa jednog albuma ili si sa vise albuma skidao?
Kako sa jednog albuma?
Ovaj moj ripp je sa jedne CD kompilacije, za koju sam potpuno zaboravio, dok nisam svojevremeno čuo Palladio na nekom Classic TV. Sada si me Ti podsetio na njega. Ostale verzije dobio sam od drugara po svetu, sa kojima šerujem muziku. Biće toga još, jer neki nisu on line.
Čekam kompletan CD ''Palladio'', čiji cover sam okačio pre neki dan. Čim ga nabavim - šaljem. Ne brini!!

OK, to sam sam pomislio, da je ovo bas taj CD koji si sada spomenuo. Odlicno, hvala jos jednom. Ja sam upravo koleginici Milunki prosledio podatke za pristup serveru tako da nam se sada druzina uvecava.
Nego, jel mogu ja tebi nesto da okacim tu?

Pa, pošto niko ne odgovara - moram ja da se umešam.
Mislim da se radi o ovom albumu:
Pogledajte prilog 49048
Ja ga ne posedujem, ali mislim da znam nekog ko ga ima. Pokušaću da nabavim mp3 verziju ( ili da konvertujem audio ), pa ću Ti ga poslati na FTP.

Rade Drainac.( '' U korak mesec, senka i ja, sa snom što na mansardi trune....'' )
( Milunka! Čiji su ovo stihovi? ... )

Rade Drainac.

I dok slušamo jazz (i blues. Ja, doduše, moram priznati da blues manje).Bravo, Milunče! ( Nisam ni sumnjao!)
Ne daj se godinama, moja Milunče, drukčijim pokretima i navikama...........Mi nikada nećemo ostariti ( dok nam je poezija način razmišljanja!)

Već sam se povezala, hvala,Poveži se sa Nikodimom, pa ''skini'' od njega Palladio. Vredi !
 i "skinula", odličan je. Ja inače slušam i dosta toga iz moderne klasike, a upravo me je, mislim, baš slušanje jazz-a na neki način "otvorilo" prema tome.
 i "skinula", odličan je. Ja inače slušam i dosta toga iz moderne klasike, a upravo me je, mislim, baš slušanje jazz-a na neki način "otvorilo" prema tome.I dok slušamo jazz (i blues. Ja, doduše, moram priznati da blues manje).
Već sam se povezala, hvala,i "skinula", odličan je. Ja inače slušam i dosta toga iz moderne klasike, a upravo me je, mislim, baš slušanje jazz-a na neki način "otvorilo" prema tome.