- Poruka
- 525
Careca:Ko je leteo, ili zna nekoga ko je leteo, Aeroflotom moze da vam kaze da je ,blago receno, prosek. Da ne kazem krs prevoz,usluga i sve ostalo.A osoblje zna da im bude i drsko. Posebno sto su oni njihovi avioni veliki krsevi i non stop im se ruse na domacim letovima. Bar jednom godisnje imaju neku avio nesrecu u Rusiji. Za Indiju ne znam,ali znam da nasi piloti masovno odlaze u indijisku avio kompaniju, jer oni placaju po 3-4 puta vise nego u JATu( u JATu piloti imaju oko 2-3 000 evra paltu,koliko znam).
Vozio sam se sa nekoliko avio kompanija i najprijatnije sam se osecao sa JATom. Ne znam zasto. Nisu nesto posebno,ali imao sam neki veci osecaj sigurnosti nego kod drugih avio kompanija. Znam da ovi nasi piloti nisu normalni i ce,ako treba, bezbedno spustiti avion i bez goriva i bez motora...i bez krila ako treba.![]()
Ти хоћеш да се ЈАТ не прода, или шта?
Што се тиче Аерофлота, не знам кад си летео, слажем се да су Совјетски Тупољеви и Иљушини њесра, слаб комфор бучни итд. Међутим, они тренутно чине веома мали део њихове флоте. Већином је то Ербас, затим Боинг а има и нових руских авиона као што су Ил96 (авион председника Русије) и Сухои 100 Суперџет. Што се падова тиче, Аерофлот је у задњих 15 година имао свега 2. То што си поменуо се вероватно односе на њихове бројне мале приватне компаније које већином користе старе авионе.