JAT treba prodati Rusima!

Careca:
Ko je leteo, ili zna nekoga ko je leteo, Aeroflotom moze da vam kaze da je ,blago receno, prosek. Da ne kazem krs prevoz,usluga i sve ostalo.A osoblje zna da im bude i drsko. Posebno sto su oni njihovi avioni veliki krsevi i non stop im se ruse na domacim letovima. Bar jednom godisnje imaju neku avio nesrecu u Rusiji. Za Indiju ne znam,ali znam da nasi piloti masovno odlaze u indijisku avio kompaniju, jer oni placaju po 3-4 puta vise nego u JATu( u JATu piloti imaju oko 2-3 000 evra paltu,koliko znam).
Vozio sam se sa nekoliko avio kompanija i najprijatnije sam se osecao sa JATom. Ne znam zasto. Nisu nesto posebno,ali imao sam neki veci osecaj sigurnosti nego kod drugih avio kompanija. Znam da ovi nasi piloti nisu normalni i ce,ako treba, bezbedno spustiti avion i bez goriva i bez motora...i bez krila ako treba. :)

Ти хоћеш да се ЈАТ не прода, или шта?
Што се тиче Аерофлота, не знам кад си летео, слажем се да су Совјетски Тупољеви и Иљушини њесра, слаб комфор бучни итд. Међутим, они тренутно чине веома мали део њихове флоте. Већином је то Ербас, затим Боинг а има и нових руских авиона као што су Ил96 (авион председника Русије) и Сухои 100 Суперџет. Што се падова тиче, Аерофлот је у задњих 15 година имао свега 2. То што си поменуо се вероватно односе на њихове бројне мале приватне компаније које већином користе старе авионе.

СЛОБОДА:
Украјинци су паћеници, мислим ови из западног дела. Већ 15 година нису под Русима, а већ 5 година их воде прозападни политичари. Који су резултати-најсиромашнија су земља у Европи по БНД/становнику(ако не рачунамо Молдавију, која и није држава ако ћемо право). Мислим стварно, имају море, најплоднију земљу на свету, отворили су се...и изолована Белорусија их шије. Да није ових са Крима и источног дела, Русија би им увела санкције, пропали би скроз.

Pa kad su ih ekonomski ojadili onda ih je lako okrenuti ka zapadu...

Postavlja se moralno pitanje - zašto Abramovič nije kupio ruski fudbalski klub nego engleski?
Pošto kupuju i po Crnoj Gori i još nekim lokacijama - liče li Rusi na moderne Jevreje koji vam nisu po volji jer svuda kupuju?

eremita:
Дај Боже да Руси добију ЈАТ - то је одлично за нас. На тај начин ће се ИНТЕРЕСИ Русије још више везати за Србију што последично значи да нас неће "пустити низ воду"......

ha kad nas nisu pustili niz vodu oni jedino rade za svoj interes a ne nas

Zokinho:
ha kad nas nisu pustili niz vodu oni jedino rade za svoj interes a ne nas

Aman, bilo da kupi Rus, Amerikanac, Nemac ili čukun-unuk Inka - to je privatno vlasništvo te osobe ili grupe deoničara. Problem je jedino u nečijim glavama kod našeg sveta što misli da će mu jedni davati džabe a drugi drati po nesnosnoj tarifi. Drugi razlog ne vidim...

Iron Lord:
Pa kad su ih ekonomski ojadili onda ih je lako okrenuti ka zapadu...

Белоруси, Литванци, па и Словаци и Румуни су били са/под Русима, а сад су испред Украјине. Чак и ми. Осим тога, у Украјини је била најразвијенија лака индустрија у Совјетском савезу, па су им предвиђали најсветлију будућност од свих република.

Zokinho:
najbolje da JAT kupi neka africka avio kompanija njihovi avioni su najsigurniji. Svaki koji uzleti sigurno ce da sleti samo je pitanje gde

Као и за све остало, ја сам за Јапанце. Пошто они немају претераних интереса овде, онда Аерофлот. ***** ти пилоте(индијске) који морају да се уче код нас.

kimbo:
Registra sta da radim ja sam se odmah izjasnio da nisam fensi prema tome imam mnogo kompleksa posebno kada sam u drustvu demokrata ma mi vama sve priznajemo najlepsi ste najpametniji ste sve u superlativu o vama zaista ali jedno necu da vam priznam ali vama to i nije vazno ali ipak cu ovde to napisati NIKADA NECETE VOLETI SRBIJU KAO SRPSKI RADIKALI a sve ostalo vam evo priznajem svuda ste bolji samo me cudi da tako pametne i lepe vas ne prisvoje sebi Ameri jer oni izuzetno cene pamet nego su ljudi procenili toliko su pametni i odgovorni da im treba smanjiti drzavu jer su bas sposobni cak i Albance vise postuju od vas

:roll:

Covece..... Ovo je da se upucas....

Данас сам читао у некој штампи да би Руси могли да лете по Еуропи колико хоће ако купе ЈАТ, јер смо ми потписници неког ЕУ споразума о отвореном небу.
Е сада су Еуропејци попи3дели због тога и кажу да тај споразум има клаузулу да се нац. компаније не могу продавати земљама које нису потписнице споразума. Али... наш парламент није ратификовао споразум (јер није ни постојао) па тако ми МОЖЕМО да продамо Русима ЈАТ, а онда да ратификујемо споразум!
И вук сит и овце блеје!

KoscheiBesmertnii:
Данас сам читао у некој штампи да би Руси могли да лете по Еуропи колико хоће ако купе ЈАТ, јер смо ми потписници неког ЕУ споразума о отвореном небу.
Е сада су Еуропејци попи3дели због тога и кажу да тај споразум има клаузулу да се нац. компаније не могу продавати земљама које нису потписнице споразума. Али... наш парламент није ратификовао споразум (јер није ни постојао) па тако ми МОЖЕМО да продамо Русима ЈАТ, а онда да ратификујемо споразум!
И вук сит и овце блеје!
Хвала колега на овим информацијама. Улепшао си ми дан. :lol: Ех што волем кад дижемо косу на глави ЕУропејаца ... :lol:

Iron Lord:

Pažnja - ko ima slabo srce da ne čita dalje!
Napustite topic odmah!
Upozoreni ste!

Srbi su na balkanski prostor došli krajem 6-og veka. Prodaju imovine započeli krajem 20-og veka sa SPS-om i radikalima, te nastavili u 21-om veku sa demokratama.

Srbi naseljavaju Alfa Centauri u 25-om veku a sa rasprodajom imovine počinju u 28-om ali bez ponavljanja greški iz 20-og veka... Ali opet, ne žele da isporuče intergalaktičkog begunca ujedinjenoj Zvezdanoj Floti.

...koji je tvoj stvarni problrm...

Back