Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 37.229
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Погледао сам на прескокце 10ак минута емсије, која је срамота за српски род. Апологета ендехазије и усташког режима, нема шта тражити на српској телевизији, била то и "Хепи ТВ".
Погледао сам на прескокце 10ак минута емсије, која је срамота за српски род. Апологета ендехазије и усташког режима, нема шта тражити на српској телевизији, била то и "Хепи ТВ".
Мудри Латини јесу рекли "Audiatur et altera pars" (нека се чује и друга страна) али то важи за нормалне људе, не за дежурне кретене и погане људе који у поганлуку када морају укаљати и тај наш Јасеновац и немају мјере, попут овог Вукића.
Оно што сам успио "пофатати" колико сам у "скоковима" погледао, Шешељ (који се ипак показао добрим избором у оваквој емисији) није дао овом кретену да се размаше у својим бљувотинама, на жалост Марић је поспрдним упадицама цијелу ту причу настојао свести на један ријалити, тако нешто је апсолутно недопустиво када је тај наш Јасеновац у питању.
''Kolega'' od Vukica, Roman Leljak je napravio film Mit o Jasenovcu
''Kolega'' od Vukica, Roman Leljak je napravio film Mit o Jasenovcu
Жива манифестација оне Дучићеве теорије о хрватској храбрости,
Говор је завршио осврнувши се на актуелну политичку ситуацију у Хрватској, рекавши да је Црква сабор јачи од државног.„Нећемо се, браћо и сестре, извући из овога стања ако не узмемо блаженог Алојзија за свој пример. Јер не ради се само о овој кризи у којој живимо, ту је пуно сегмената кризе. Свесни сте тога: од тужилаштва, од тога да млади одлазе, од економије, од обезвређивања или одбацивања и бранитеља и Домовинскога рата... Толико је злочинаца још увек међу нама, а нису процесуирани. И онда у једном тренутку нађу се још и неки тамо брадати свештеници опасних намера говорити нама ко су наши свеци, ко су наше светиње, ко су наши великани. Па време је, хрватски народе, да се пробудиш!“, казао је Гербиц.
За Голдштајна је (од заустављеног дијела) Марко, односно Голдштајнов ментор чије виђење је Марко исправно прихватио, у праву.
Што јел ослободио Јасеновац?Jevrejka iz logora Jasenovac - Josip Broz TITO je moj idol!