Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 104.968
Evo i snika sa Pinka:
Greška, ovo je stari snimak...ovo je novi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i snika sa Pinka:
Strasno je kakve su zlocine i genocid pocinili Hrvati nad Srbima...
I za to na zemlji nikada nisu kaznjeni
Na strasnom sudu jesu i svi ovi Hrvati danas gore u paklu u najtezim mukama a 800.000 Srba koje su zaklali se nalaze u carstvu Bozjem...
Grajf je jedan od najvecih svetskih strucnjaka za pitanje zlocina iz drugog svetskog rata...
I eto vam sada apologete koje ste tvrdile da su tvrdnje da je u JAsenovcu ubijeno 700.000 Srba preterane...
Ne da nisu preterane vec su umanjene....
U Banovini Hrvatskoj je prema popisu iz Kraljevine Jugoslavije zivelo 2 miliona Srba
1948. u Hrvatskoj popisano ispod 600.000 Srba
Znaci za 10 godina broj Srba se smanjio za 1.4 miliona...
Svaka ta priča o 700 000 do 1 500 000 samo Srba ubijenih u Jasenovcu staje kad se pita od kuda su ti Srbi, gdje ih toliko fali. Zašto nitko ne zna za njih tj. ima neki dokaz njihova postojanja na popisima, administraciji, u crkvi?
Nije loša tema ma da je to politika.Mene zanima samo koliko forumaša je bilo u Jasenovcu i koje godine?
Postavljaš malčice previše privatna pitanja za jedan forum, ali evo neka ti bude barem za jedan deo, ja sam bio.
Zbog popularnosti politički motivisanog revizionizma i, u izvesnom smislu, ekspanzije neoustaštva u modernoj Hrvatskoj.
Колико их је по теби убијено?
Баш ме занимају тренутне цифре хрватских стручњака.
Па и због чињенице да је сваки четврти Хрват био усташа или домобран (СС или Вермахт).
Дакле, у свакој породици је био бар један усташа или домобран.
Па и због чињенице да је сваки четврти Хрват био усташа или домобран (СС или Вермахт).
Nema tu hrvatskih procjena, na tome rade ozbiljni ljudi koji surađuju sa istim takvim iz drugih drzava. Ne treba davati paznju svakoj susi koja radi materijalne koristi podilazi nekoj drustvenoj skupini iznoseci brojke uz istodobno reklamiranje svoje knjige.
Danas se uglavnom brojka vrti oko 100 000 od kojih je 50-60 000 Srba, s tim da se za nesto vise od 80 000 znaju podaci.
Kome to nisu dovoljno velike i strašne brojke tome nema pomoći.
To su brojke koje su dokazive demografskim istraživanjima, popisima žrtava i raznom dokumentacijom njihova postojanja odnosno pogibije.
Jedno plus od mene,ali koje godine?
U Banovini Hrvatskoj je prema popisu iz Kraljevine Jugoslavije zivelo 2 miliona Srba
1948. u Hrvatskoj popisano ispod 600.000 Srba
Znaci za 10 godina broj Srba se smanjio za 1.4 miliona...
Svaka ta priča o 700 000 do 1 500 000 samo Srba ubijenih u Jasenovcu staje kad se pita od kuda su ti Srbi, gdje ih toliko fali. Zašto nitko ne zna za njih tj. ima neki dokaz njihova postojanja na popisima, administraciji, u crkvi?
Hrvati nisu ljudi. Videla sam i svojim ocima “njihove okupatore” koje su oterali ‘95.g. Nikada necu zaboraviti to. Jasenovac nisam dozivela jer nisam bila rodjena, ali ovo sam svojim ocima videla. Bila sam u Londonu, a oko aerodroma u Beogradu cekali su ti izgubljeni ljudi bez doma. Kakav šok, kakav nokaut...
Zbog svog nesrpskog imena jednom sam bila u prilici da me jedan Hrvat par sati tovari pricama sa ratista gde ja u strahu nisam smela nista da kazem, ali nisam mogla ni da razumem sta mi govori, sve sam blokirala. Monstrum se smejao.
Odrasla sam gledajuci kako mrze Srbe na svojoj drzavnoj televiziji... Srbi ne treba da zive u Hrvatskoj.
fali ih na celom prostoru bivse Kraljevine Jugoslavije
Vi Hrvati ste ubijali Srbe sirom Slovenije, Hrvatske, Dalmacije, Slavonije, Srema, Bosne, Hercegovine - tj gde god ste mogli i stigli.
Јесу људи итекако. Људи су итекако спремни да учине гора зла него животиње.
fali ih na celom prostoru bivse Kraljevine Jugoslavije
Vi Hrvati ste ubijali Srbe sirom Slovenije, Hrvatske, Dalmacije, Slavonije, Srema, Bosne, Hercegovine - tj gde god ste mogli i stigli.
ne fali ih .. ustase su pobile oko 100 000 srba i to je to. tehnicki ndh nije to mogla da uradi...
Бројка је извучена у односу на број Хрвата пописаних 1931. године.Je li to odokativna procena ili si odnekud izvukla? Vezano za četvrtinu stanovništva mobilizovanog.
Pitam zato što takve procene često uključuju celokupno stanovništvo, a taj odnos bi onda bio proporcionalno veći ukoliko se isključe Srbi.
- - - - - - - - - -
Rekoh da ću odgovoriti na jedan deo (što je po mom mišljenju i previše, jer ne pričam nikada o privatnim stvarima na forumu) ali zašto je bitno kojih godina tačno?