JARCEVI

Kad rece skorpija...pridje li mi, izgubim glavu (u pozitivnom smislu). Prosto ne mogu da se kontrolisem u njihovoj blizini (mislim na muske skorpije naravno).
Neko spomenu da ne moze sa rakovima, ni ja. U svom zivotu upoznala sam samo 2 raka i sa obojicom je u roku 5 minuta bilo prepiranja.
Bikova prijateljica imam, i mnogo dobro se slazemo, sa muskim bikovima to i nije slucaj, cini se da pricamo iste stvari ali na totalno drugaciji nacin.

meni se zenske skorpije ne dopadaju ni malo.u zivotu mi se ni jedna nije svidjela.previse muskobaraste brate.ne znam ni jednu lijepu:D

Pa dobro savrsenog nisam ni trazila. Ali da nema ni normalnog???? :shock: pa sta ja sad da radim. Da nadjem bilo koga, epa to ne mogu. Tacka.! :mad:

Ma neee....Nisi me razumela....Tehnicki,ako licnost posmatras kao bolest,tj. proces niko nije normalan...Posto,jelda,svakome nesto "fali".....Nekom daska,nekom dve...Uf,nema veze...Ja ionako imam problem da objasnim ljudima na sta mislim iz prve tako da je tvoja reakcija ocekivana a moj fazon ponovo propao....:-(:shock:8):(:|

Ja sam upoznao jednu simpaticnu skorpijicu pre par meseci i pravo je cudo sta je ta devojka uspela da mi uradi pogledom a da nismo uspeli posteno ni da porazgovaramo.
@Daniel1-gde iskopa Suzanu......

Ma neee....Nisi me razumela....Tehnicki,ako licnost posmatras kao bolest,tj. proces niko nije normalan...Posto,jelda,svakome nesto "fali".....Nekom daska,nekom dve...Uf,nema veze...Ja ionako imam problem da objasnim ljudima na sta mislim iz prve tako da je tvoja reakcija ocekivana a moj fazon ponovo propao....:-(:shock:8):(:|

Pa naravno da svakome nesto fali, al ja to svrstavam pod ono da "niko nije savrsen". A to "normalan" znaci da moze da prodje sa svim manama koje ima. ;)

ne vjerujem da bi mi se i ta dopala.suzana mancic je skorpija bila miss jugoslavije ali mene nikad nije privlacila.opet kazem stvar ukusa;)

Ma kakva Suzi....ova koju ja znam kao da nije skorpije, to sam vec rekla, dosta je slicna meni, i po ponasanjuu i po razmisljanju, zato smo jako dobre drugarice.

Ja sam upoznao jednu simpaticnu skorpijicu pre par meseci i pravo je cudo sta je ta devojka uspela da mi uradi pogledom a da nismo uspeli posteno ni da porazgovaramo.
@Daniel1-gde iskopa Suzanu......

pa znam to odavno.suzana mancic,marija serifovic,sladja djogani.itdsamo neke skorpije sa ovih prostora

To je to...rekao si ono sto sam ja htela da kazem (kako na mene deluju).

Jes` ,bogami...po tome su skorpijice i cuvene,evidentno sa dobrim razlogom.Mene uvek prene iz tih "delovanja" pomisao na to kako li ja delujem na njih u tom slucaju i zahvalim na tome sto jarcevi imaju najbolji sistem za hladjenje u zodijaku....Inace bi bilo nepodnosljivo vruce...:worth:

Jes` ,bogami...po tome su skorpijice i cuvene,evidentno sa dobrim razlogom.Mene uvek prene iz tih "delovanja" pomisao na to kako li ja delujem na njih u tom slucaju i zahvalim na tome sto jarcevi imaju najbolji sistem za hladjenje u zodijaku....Inace bi bilo nepodnosljivo vruce...:worth:

ja ne znam sta je samnom ali mene vise privlace njihov antipod bikice poput jessice albe,elene risteske i naravno mnogi bikica na ulici mada to ostane uvijek samo na privlacenju i sexu.razumijevanje nikakvo.obratite paznju na bikice rodjene u 1 dekadi bika i uvjericete se sigurno da su to najljepse i najnjeznije osobe.mnogi astrolozi su to i dokazali.znaci od 21.4do 30.4.mislim da se muskarcu jarcu nista ljepse ne moze dogoditi od sexa za zenom rodjenom u znaku bika.;)

dobro dobro ...daniel1 ,a zene skorpije,sa kim po tvom misljenju mogu dobro funkcionisati?
Ja mislim da pravila ne postoje...i sve zavisi od coveka do coveka...ti pricas samo o tvom iskustvu...

dobro dobro ...daniel1 ,a zene skorpije,sa kim po tvom misljenju mogu dobro funkcionisati?
Ja mislim da pravila ne postoje...i sve zavisi od coveka do coveka...ti pricas samo o tvom iskustvu...

naravno da pricam o svom iskustvu i da je sve stvar ukusa.ali iskreno da ti kazem u praksi i ne znam puno muskaraca jarceva sa zenama skorpijama.mislim da najvise zena skorpija znam u vezama sa ribama,bikovima,rakovima i sa lavovima jako puno;)

Back