JARCEVI

bravo shoshon.ovo je 100 posto tacno.hehe.mislim da je stvarno to kompleksno pitanje ali sam siguran da muskarac jarac pa ni zena jarac nikada nece uci u vezu cisto reda radi da bi imao ili imala nekoga.zenska osoba bilo kojeg znaka ako dobro izgleda uz postivanje pravila koje joj postavlja muskarac jarac moze ostvariti kvalitetan odnos sa njim.e sada je problem u tome koji znaci vise posuju ta pravila i principe a koji ne.bitno je pod broj 1 da dobro fizicki izgleda i da je prirodna jer jarac mrzi teatralnost i lako je uoci a to mu jako smeta.;)
:confused:Vi i vasa pravila8)
A da li jarcevi postuju tudja pravila?Tesko,a?:roll:

E znas sta, ja zaista volim da budem sama i uvek nalazim nacin da ostvarim to. Nekad je to par sati, nekad je par dana. Cesto mi se zna desiti da otputujem negde sama. Daleko od toga da ne volim da budem blizu ljudi, ali prosto mi nekad treba ta osama.

A mesta na koja odlazim su uglavnom daleko od buke, frke, zurbe i slicno...ja to prosto dozivljavam kao povezivanje sebe sa samom sobom. Neko kaze punjenje baterije, ali ja se nekako preporodim u tom 'samovanju'. Zasto vole, ne znam, ja te momente imam od kad znam za sebe.[/QUOTE]

;) Vidis ja imam drugaricu koja je vodolija, dugo se znamo i ona isto to radi i izgovara tu recenicu. Po tom pitanju smo slicne. Desava nam se da i kad smo zajedno cutimo, jednostavno nemamo potrebu da pricamo. Al kad je u pitanju neko vece drustvo onda je njima cudno sto sam ja cutljiva, pogotovo oni koji me prvi put upoznaju. A ja sam prema neznancima uglavnom takva. Za druge sam opustena i draga.

:confused:Vi i vasa pravila8)
A da li jarcevi postuju tudja pravila?Tesko,a?:roll:

Ne bas sasvim,ali do izvesne mere a i za to su ti potrebni argumenti solidne jacine.Razlog:moras ga ubediti da postuje to pravilo....Nista se kod jarceva ne postize po sistemu:e bas zato!(mozda ponekad.....:D...Kada su oni u suprotnoj ulozi,nekad inat bas ne da mira...)Ako zelis da budes autoritet u njegovim ocima mora te razumeti,tek onda ce biti u stanju da te postuje a samim tim i tvoja pravila...Opet,kazem....do izvesne mere....Jer jarac je kardinalan znak...8)

naravno da to sa sigurnoscu nikada necemo saznati ali koji bi znak mogao imati tolike patnje u zivotu osim jarca da bi na kraju bio iznad ostalih.ISUS je bio jedna vrsta duhovnog vodje a zna se da kardinalni znaci predstavljaju vodjstvo.znaci ovan,rak vaga ili jarac.ISUS JE na sebe preuzeo odgovornost za citavo covjecanstvo.zna se valjda koji je znak najodgovorniji.ISUS JE bio samotnjak a zna se koji znak najvise voli da samuje i kos u najveci asketi i pustinjaci.pa valjda vi astrolozi to znate.1000 dokaza i vi tvrdite opet da nije bio rodjen u znaku jarca.na astrotheme.fr ima njegova natalna karta gdje je on riba podznak jarac.ali ko cega znati.zasto jarcevski istrajavam na dokazima? pa zato sto sam siguran da sam u pravu.hoces da kazes da nisam u pravu ni za odnos muskarca jarca i zene bika?pa eto napravite anketu pa ces vidjeti da je to jako rijetka veza i ako postoji brzo dodje do prekida.obratno gdje je muskarac bik a zena jarac brakovi traju citav zivot;)
Rekoh, već sam ti odgovorila zašto i kako, ne bih želela više da kvarim ovu temu. ;)

Podsetiću te samo na moj post
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6054606&postcount=1083
s akcentom na onom delu da se astrologija ne zasniva samo na položaju Sunca (ili Meseca), niti je Sunce jedini faktor koji se posmatra u partnerskim odnosima.

Ti možeš tvrditi da je Isus imao dosta Jarčevskih osobina, ali to ne znači da je bio Jarac u znaku, odnosno imao Sunce u Jarcu - to su dve različite stvari.

Nije nikakav problem analizirati znake pojedinačno, ali sam si diskusiju usmerio na neke stvari, o kojima da bi uopšte mogao da diskutuješ, moraš gledati (mnooogo) šire od položaja Sunca u znaku.

Moj komentar na tvom istrajavanju odnosio se pre svega na tvoje viđenje astrologije gde ona nikako ne prelazi nivo jednog nebeskog tela (Sunca) i 12 znakova, što nikako nije tako - prošetaj malo dalje od jedne teme do ostalih na ovom podforumu, i videćeš koji se sve faktori posmatraju u jednoj analizi.

Još jedno pitanje za tebe - ako toliko veličaš položaj Sunca u znaku, kako objašnjavaš očiglednu neprimenljivost dnevnih, nedeljnih i sličnih prognoza po novinama na sve pripadnike jednog znaka? ;) Samo bih te molila, ako si željan dalje priče, da nastavimo na drugoj temi (recimo, Sve što ste želeli da znate ...) a ne ovde, ovo je samo o Jarčevima. ;)

Istina je da su zene jarcevi dopadljive,lepog tela,lepo govore.Pogledajte u njene oci i videcete njenu dusu i istinska osecanja.Ceo svet je skriven tu.Put do njenog srca pokazace vam dubina i toplina njenog pogleda!

Nezamenljiv je drug i prijatelj.Ako se nadje u nevolji nece potraziti ni pomoc ni savet.Izuzetno je ponosna,tako da je cesto u teskim zivotnim situacijama sama.....

Jeste ja posedujem sve te osobine:lepo telo, lepo govorim lepa sam i dopadljiva....Moje oci stvarno imaju to "nesto"...
I nezamenljiva sam u svemu...
Ali gde ja tako savrsena da nadjem sebi jednako savrsenog partnera? ;););)

Iskreno mnoge stvari odredjuju osobine licnosti, a ne samo horoskop...
Inace, imam neke drugarice u mom znaku rodjenje i stvarno smo slicne po nekim osobinama - pojedinacnim

A jel??? To znas iz prakse ili ovako??

znam iz prakse naravno;)znao sam mozda 50 brakova izmedju muskarca jarca i zene bika.mozda ih je 10 opstalo:Dbivsa cura mi je bik bila.svidjala mi se fizicki puno kao i ja njoj ali nismo se razumjeli nikako.zenama bikovima odgovaraju prilagodljivi znaci poput djevica,riba ,rakova i onda one tu osjecaju sigurnost a sa svojeglavim i principjelnim jarcem tesko mada se neminovno fizicki privlace jako;)

Jeste ja posedujem sve te osobine:lepo telo, lepo govorim lepa sam i dopadljiva....Moje oci stvarno imaju to "nesto"...
I nezamenljiva sam u svemu...
Ali gde ja tako savrsena da nadjem sebi jednako savrsenog partnera? ;););)

Iskreno mnoge stvari odredjuju osobine licnosti, a ne samo horoskop...
Inace, imam neke drugarice u mom znaku rodjenje i stvarno smo slicne po nekim osobinama - pojedinacnim

Trazi, trazi pa ces naci..;) A posto si sva lepa verovatno imas dosta udvaraca pa mozes da biras, hehe.

znam iz prakse naravno;)znao sam mozda 50 brakova izmedju muskarca jarca i zene bika.mozda ih je 10 opstalo:Dbivsa cura mi je bik bila.svidjala mi se fizicki puno kao i ja njoj ali nismo se razumjeli nikako.zenama bikovima odgovaraju prilagodljivi znaci poput djevica,riba ,rakova i onda one tu osjecaju sigurnost a sa svojeglavim i principjelnim jarcem tesko mada se neminovno fizicki privlace jako;)

Pa ok,..ja nemam iskustva mada sam sinoc bila sa jednim Jarcem i sex je perverzija zestoka,...a pishicki ga ne poznajem,..niti zelim da ga upoznam.

Pa ok,..ja nemam iskustva mada sam sinoc bila sa jednim Jarcem i sex je perverzija zestoka,...a pishicki ga ne poznajem,..niti zelim da ga upoznam.
ti tek tako odmah pa u krevet:Dcudna si mi ti bikica.da te nisu pogresno upisali;)do duse bik je antipod skorpionu sto znaci da je njegova suprotnost.skorpije sve tajno a bikovi otvoreno.svaka cast;)

Kad rece skorpija...pridje li mi, izgubim glavu (u pozitivnom smislu). Prosto ne mogu da se kontrolisem u njihovoj blizini (mislim na muske skorpije naravno).
Neko spomenu da ne moze sa rakovima, ni ja. U svom zivotu upoznala sam samo 2 raka i sa obojicom je u roku 5 minuta bilo prepiranja.
Bikova prijateljica imam, i mnogo dobro se slazemo, sa muskim bikovima to i nije slucaj, cini se da pricamo iste stvari ali na totalno drugaciji nacin.

Back