Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:Life's a bi.tch, bejbe!Bah,sad moram da kliknem jos jednom da bih dosao na ovaj forum koji je postao podforumov podforum,a o gustini saobracaja da i ne pricam.......Kantastrofa.
.Probacu sa pesmom o ozivljavanju oronulog amfiteatra iz V veka p.n.e. dok pokusavam da shvatim osecajnu inteligenciju i steceno znanje prakticno primenim u globalnoj industriji kuhinjskih aparata....Vish mi lak...(za kosu)....
Ja, kao starija i iskusnija, bih ti savetovala da ne nasedas na ovakve zlurade komentare, koje su pisali ljudi ljubomorni na tvoj spisateljski talenat i tvoj personaliti, vec da nastavis da razvijas svoj Bogom dani dar za pisanje, jer, po mom misljenju, pesma i prica su vanserijske. Nadam se da ce i drugi ucesnici ove teme potvrditi svoje misljenje. Do tada, pozdrav, i samo ovako nastavi, jer zeljno ocekujem da procitam sta se desilo na kraju price"Razumevanje i bavljenje umetnoscu,zahteva postavljanje osecajne inteligencije,koja je osnov umetnickog stvaralastva,iznad suvoparnog razumskog razmisljanja.Ova je cinjenica jarcevima tesko prihvatljiva,i stvara im veliku prepreku na putu za brz i neusiljen upliv u svet umetnosti.Premda poseduju,hteli to ili ne,visok nivo osecajne neinteligencije,tesko je ispoljavaju kao i sama osecanja,upravo iz pomenutog razloga.No,ako ipak uspeju u tome,onda se radije bave onom umetnoscu koju nazivamo primenjenom,odnosno koja se upotrebljava u industriji i prakticnom zivotu.Takodje,naginju ozivljavanju,to jest` restauraciji i ocuvanju,vec odavno stvorenih umetnickih dela,sto dolazi od jarcevske naklonosti prema svemu sto je staro,te i deo tradicionalnog.Njihova urodjena konstruktivnost omogucava im da se, sa velikim uspehom,umetnicki izraze u arhitekturi,a posebno u obnavljanju starih gradjevina...."
Skenj... A taman kad sam pomislio da mi je poslo za rukom sa onom pesmicom...