Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ops: Doduse, ja gledala samo jedan njegov film... i to La mala educacion
Da nisam, mozda bi mi Gael sada bio riba i po 8-) Ovako mi je samo riba 
JARAC 22. decembar - 21. januar Jarci su izuzetno prakticne osobe - deviza: kupite poster umesto televizora - jevtiniji je, samo se slabije cuje. Izuzetno su temperamentni, narocito u zaglavljenom liftu. Skloni su pracenju mode razgledanjem izloga i neobicnim hobijima nalik na skupljanje noktiju poznatih licnosti, cileanski stoljnjaka s kraja XIX veka ili slicica fudbalera III lige Australije. Za Jarca omiljeni detalji iz umetnosti su: simfonije u D-duru, aktovi i mrtve prirode. Poslovi u kojima Jarci pokazuju najbolje rezultate: analiza otpada u fabrikama konzervi, rasveta u ekspres-restoranima i farbanje saksija u limun-plavo. Zdravlje: bez tegoba, osim redovne hipohondrije. Omiljene ljubavne poze Jarceva: "Kaligula i sedam Snezana", "U zagrljaju oktopoda" i "Iznanedenje u spajzu". Sta najvose pali i uzbuduje Jarceve: saputanje, grimase cudenja i ispijanje tecnosti kroz slamcicu. Jarceve cete najlakse osvojiti mrezastim carapama.