JARCEVI

Kada bi Sebastien imao makar manju deformaciju nosa, pa da pricamo... Ovako ne, ne svidja mi se uopste takav tip. Ne volim kada nekome treba vise vremena da se spremi od mene.

Malo malo pa tema padne na dno strane :( evo ja je malo dizem :)

Jel vam se desava da nekad bas zelite nesto da uradite ali vam jarcevska samokontrola i disciplaina to ne dozvoljavaju ? Sta radite u takvim situacijama , bas sam u dilemi :(

Joj vekish, sta bi mi jarcevi bez tebe!

Cesto moze da se procita tako nesto u vezi jarceva- da ne vole novine, odskakanje od rutine, da nemaju avanturisticki duh. Razmisljala sam zbog cega je to tako, mozda zbog toga sto jarcevi imaju veliki strah od poraza. Ali, poraz nije nesto najgore sto moze da ti se desi u zivotu. Bolje je uraditi nesto, makar to bila i najveca glupost i greska, nego se celog zivota kajati sto to nisi uradio. Jer zivot nije samo puki sablon i rutina, vec i preuzimanje rizika, usponi isto koliko i padovi. Prvi put kada osetis pad i poraz, bude zaista strasno, kasnije je svaki pad sve laksi.. Zbog toga, ako mene pitas u vezi sa svojom dilemom, ja bih ti rekla, uradi to, i gluposti su deo zivota :)

Inace, posto smo usli u sezonu jarceva, svim jarcevima koji ovih dana slave, cestitam rodjendan i zelim sve najlepse :)

Inace, Sebastien Izambard je Francuz, ne Spanac, proverila sam.
Mislim, ali nisam sigurna, da smo se ja i giselle srele na jednom drugom forumu, ako je tako, giselle, evo jedna slicica za nas

Gael Garcia Bernal, koga prvenstveno cenim kao glumca, a ne zbog fizickog izgleda.
Tebi vekish hvala za instrukcije ;)

A i u pravu si za ono sto si gore rekla , definitivno ne mozemo stalno paziti da ne budemo porazeni to je bzv :) kad malo bolje razmislim ni neki raniji nazovi "porazi" sad i ne deluju tako porazno vise kao neka lekcija za ubuduce , tako da cu verovatno probati pa sta bude ;)

@ILO - moguce da se znamo sa teme o Almodovaru, ali ja se ne secam :oops: Doduse, ja gledala samo jedan njegov film... i to La mala educacion :lol: Da nisam, mozda bi mi Gael sada bio riba i po 8-) Ovako mi je samo riba :)
Ja mislim da treba rizikovati, zivot je samo jedan. Ne znam za vas, ali ja kako skupljam godinice, sve sam ozbiljnija i to me taako nervira...!! Nisam za izazove, a ranije sam bila opicena, jos je covek mogao da me natera da npr.odem na one vrteske po vasarima (mogao, ali nije 8) ).

Giselle, nisi to onda bila ti. Nisam bila na temi o Almodovari, mada ga volim, u stvari, volim njegove rane filmove.
Vekish, a gde ti planiras da ides, ako mogu da pitam? Videla sam tvoje pitanje na temi natalne karte. Ako je to tvoja dilema, mislim da uopste ne moras da se dvoumis oko tako neceg :D

Ja sam se vozila X puta na toj vrtesci, sta je tu tako opiceno?

@ILO nije to dilema , oko posla i putovanja se nikad ne dvoumim hehe nedoumice su uvek ljubavnog karaktera :)
Idem u USA na nekoliko meseci to je fixno a ja sam pitala da li cu mozda i da ostajem tamo duze :)

@ILO onda se ne secam sa kog podforuma se znamo..ili si pomesala. Meni je vrteska dovoljno strasna kada gledam na tv-u kako crkavaju od straha... mada, kad bi probala, mozda i ne bi bilo tako strasno.

JARAC 22. decembar - 21. januar Jarci su izuzetno prakticne osobe - deviza: kupite poster umesto televizora - jevtiniji je, samo se slabije cuje. Izuzetno su temperamentni, narocito u zaglavljenom liftu. Skloni su pracenju mode razgledanjem izloga i neobicnim hobijima nalik na skupljanje noktiju poznatih licnosti, cileanski stoljnjaka s kraja XIX veka ili slicica fudbalera III lige Australije. Za Jarca omiljeni detalji iz umetnosti su: simfonije u D-duru, aktovi i mrtve prirode. Poslovi u kojima Jarci pokazuju najbolje rezultate: analiza otpada u fabrikama konzervi, rasveta u ekspres-restoranima i farbanje saksija u limun-plavo. Zdravlje: bez tegoba, osim redovne hipohondrije. Omiljene ljubavne poze Jarceva: "Kaligula i sedam Snezana", "U zagrljaju oktopoda" i "Iznanedenje u spajzu". Sta najvose pali i uzbuduje Jarceve: saputanje, grimase cudenja i ispijanje tecnosti kroz slamcicu. Jarceve cete najlakse osvojiti mrezastim carapama.

Eh,sta iluzija napravi od coveka......Iskidah se ziv...Farbanje saksija u limun-plavo!...Buahahahahaha......Cileanski stoljnjaci.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Svi smo brinuli za tebe, shoshone. Ti si nam bio najbolji frajer na temi. Odnosno, jedini i najbolji :D Pa pricaj sta ima novo, kako zivot, zub, pecanje.. ?

@vekish
Da li ides na onaj program work&travel USA, ili nesto u privatnoj reziji? Pitam zbog sestre, jer smo mi mislili da je posaljemo na taj program

Ah...ILO,pecen sam...Moz` da me spakujes i nosis kuci...Toliko komplimenata u jednoj recenici,gotovo da se bojim da necu umeti da ti uzvratim istom merom.....Evo,ljubim te u taj tvoj avatar sto ga jos nisi postavila.....8-);) "Da ne duzim,zivot se vuce,zub se primirio (al` znam ga ja) a pecanje je proslo prilicno dobro za prvi put,s obzirom da je bilo `ladno,al` da je grizla,grizla je.....Samo reka,pecaljka ,kolega i ja....I loza za noc...Kad je smrklo,izronio brod niotkuda....Tako...A keva mi spremila krofne;cherez cega da gladnim kad ne moram,kaze mi ona.Bilo je tu i drugih pecarosa,pa sve vicu:-dodji ovde,blize brani,tu bolje grize....Jel` ti pecas na gliste?Kad je `ladno onda radi Bela riba,a sad je blizu obale,samo zabacuj... A ja samo zabacujem i vadim....A svaka jedna k`o moja shaka...Eto,ovako....Otprilike...."
Nisam mogao da odolim kad si pomenula pecanje a da ne napisem sastav...a stavio bih ga u rang sa meditacijom;i jedno i drugo je aktivno pustanje mozga na ispashu,ne moz` da omane...:grin::grin::-D

@shoshon
Veceras si bas lirski raspolozen. Divan sastav. Najvise mi se svideo onaj deo sa krofnama, suze mi krenule na oci
Uzvrati komplimente istom merom, slobodno, necu se ljutim

A za avatar, ja to ni ne znam da postavim. Nasla sam juce jedan bas lep negde, sa nekim svetlucavim srculencima, i bas sam se mucila da ga postavim, ali nisam uspela

@ILO,
"Avaj,....Ak` su suze,nek` su radosnice,nishta mi draze ne bi bilo,...ILO....
Ak` su krofne,nek` su s` pekmezom od shljiva.......VA....
Kompetentan nisam da komplemente delim..Nisam dovoljno......komplementaran.."

@ILO,
"Avaj,....Ak` su suze,nek` su radosnice,nishta mi draze ne bi bilo,...ILO....
Ak` su krofne,nek` su s` pekmezom od shljiva.......VA....
Kompetentan nisam da komplemente delim..Nisam dovoljno......komplementaran.."

Back