JARCEVI

Ok... I ja sam zavrsila ono sto sam radila za kompom, tako da... Javi nam se ovde na temi ponekad, da ne brinemo za tebe, i izvestavaj nas o daljem toku razvoja u pecaroskim pricama

Bah,sad moram da kliknem jos jednom da bih dosao na ovaj forum koji je postao podforumov podforum,a o gustini saobracaja da i ne pricam.......Kantastrofa.Elem...
UMETNOST:
"Razumevanje i bavljenje umetnoscu,zahteva postavljanje osecajne inteligencije,koja je osnov umetnickog stvaralastva,iznad suvoparnog razumskog razmisljanja.Ova je cinjenica jarcevima tesko prihvatljiva,i stvara im veliku prepreku na putu za brz i neusiljen upliv u svet umetnosti.Premda poseduju,hteli to ili ne,visok nivo osecajne neinteligencije,tesko je ispoljavaju kao i sama osecanja,upravo iz pomenutog razloga.No,ako ipak uspeju u tome,onda se radije bave onom umetnoscu koju nazivamo primenjenom,odnosno koja se upotrebljava u industriji i prakticnom zivotu.Takodje,naginju ozivljavanju,to jest` restauraciji i ocuvanju,vec odavno stvorenih umetnickih dela,sto dolazi od jarcevske naklonosti prema svemu sto je staro,te i deo tradicionalnog.Njihova urodjena konstruktivnost omogucava im da se, sa velikim uspehom,umetnicki izraze u arhitekturi,a posebno u obnavljanju starih gradjevina...."
Skenj...:roll: A taman kad sam pomislio da mi je poslo za rukom sa onom pesmicom...Probacu sa pesmom o ozivljavanju oronulog amfiteatra iz V veka p.n.e. dok pokusavam da shvatim osecajnu inteligenciju i steceno znanje prakticno primenim u globalnoj industriji kuhinjskih aparata....Vish mi lak...(za kosu)....
Sam sebe spamujem,necuveno.ILO,pomagaj.... :oops:

Bah,sad moram da kliknem jos jednom da bih dosao na ovaj forum koji je postao podforumov podforum,a o gustini saobracaja da i ne pricam.......Kantastrofa.
Life's a bi.tch, bejbe!

.Probacu sa pesmom o ozivljavanju oronulog amfiteatra iz V veka p.n.e. dok pokusavam da shvatim osecajnu inteligenciju i steceno znanje prakticno primenim u globalnoj industriji kuhinjskih aparata....Vish mi lak...(za kosu)....
:confused: Udarile one krofne sa dzemom u glavu, ha... :confused:

"Razumevanje i bavljenje umetnoscu,zahteva postavljanje osecajne inteligencije,koja je osnov umetnickog stvaralastva,iznad suvoparnog razumskog razmisljanja.Ova je cinjenica jarcevima tesko prihvatljiva,i stvara im veliku prepreku na putu za brz i neusiljen upliv u svet umetnosti.Premda poseduju,hteli to ili ne,visok nivo osecajne neinteligencije,tesko je ispoljavaju kao i sama osecanja,upravo iz pomenutog razloga.No,ako ipak uspeju u tome,onda se radije bave onom umetnoscu koju nazivamo primenjenom,odnosno koja se upotrebljava u industriji i prakticnom zivotu.Takodje,naginju ozivljavanju,to jest` restauraciji i ocuvanju,vec odavno stvorenih umetnickih dela,sto dolazi od jarcevske naklonosti prema svemu sto je staro,te i deo tradicionalnog.Njihova urodjena konstruktivnost omogucava im da se, sa velikim uspehom,umetnicki izraze u arhitekturi,a posebno u obnavljanju starih gradjevina...."
Skenj... A taman kad sam pomislio da mi je poslo za rukom sa onom pesmicom...
Ja, kao starija i iskusnija, bih ti savetovala da ne nasedas na ovakve zlurade komentare, koje su pisali ljudi ljubomorni na tvoj spisateljski talenat i tvoj personaliti, vec da nastavis da razvijas svoj Bogom dani dar za pisanje, jer, po mom misljenju, pesma i prica su vanserijske. Nadam se da ce i drugi ucesnici ove teme potvrditi svoje misljenje. Do tada, pozdrav, i samo ovako nastavi, jer zeljno ocekujem da procitam sta se desilo na kraju price

Prica je vanserijska zato sto je dogadjaj bio vanserijski (na stranu to sto sam se smrz`o od glezhnjeva nanizhe,smatrao sam da je bespotrebno opisivati balav nos koji se podrazumeva za dogadjaj koji se odigrao u novembru kraj reke....)...:-D
Ne razumem zasto si confused,blu fejs i par komada kveschn mark over jor hed....Krofne su bile maestralna inspiracija za literarni opis gorepomenutog dogadjaja.Nazalost,bile su klot,bez nadeva ili preliva,avaj....
P.S: .Ja obozavam kad dobijem savet od tebe tako iskusnije.Ti i ja smo se opet rastrtljali,rek`o bi...h...8):shock:8)

Pardon,ja sam se istrtljao....c,c,c...Zar "osecajna inteligencija" nije isto sto i "senzibilitet"?Sta zbunjuju taj narod....Ajd` sad reci da nisam u pravu,ali svaki jarac bi,prema tome, trebalo da ga ima u izobilju.....Uzevsi u obzir sve tipicne karakteristike jednog jarca,jelda....

... hvala ILO na pozivu, da kažem nešto o meni kao ,,jarac,,

,primetio sam da dosta puta zato sto sam bio uporan ispalo je bolje nego što sam se nadao,mogu da kažem da sam primetio da znam da salušam druge,da pomažem toliko drugima da mi pole bude jako teško toliko se zalažem da pomognem i olakšam mnogima, neznam da iskažem toliko živo emocije kao mnogi oko mene pa ne može okolina dame shvati na previ nacin dosta puta,za sada toliko od mene...

Dragi Moji..evo da i ja koji redak jos ispisem u staroj nam godini :)
Vidim shoshon i ILO se raspisali lepo lepo..izuzetno zanimljiv i razborit dijalog :D
Nego.. Gde to i na kojim mestima Jarcevi slave docek Nove ili bi npr voleli da slave?
..moja zelja jeste neka planina i prava zimska idila ili Italija, skromno za pocetak zar ne, ..ah pustih li zeljaaaa

Pozdrav Ekonomistkinjo, dugo nam se nisi javljala, brinuli smo.
Za mene NG nema neki poseban znacaj, pa i nemam nekih posebnih zelja kada je proslava u pitanju, nikada nisam nesto posebno razmisljala o tome. Nije mi NG period za neka dalja putovanja, pogotovu ako volis da ides u neka razgledanja, jer je u mnogim zemljama tada dosta stvari zatvoreno zbog odmora, a i treba mislis o tome da se na vreme vratis kuci za Bozic kako bi ga proslavio sa porodicom. Ja volim da proslavim NG, onako bas na jarcevski nacin, uz mirnu veceru sa uskim krugom svojih najblizih prijatelja :)

Meni je ova godina bila prilicno losa tj. preciznije dosadna i bez nekih velikih koraka napred .Naravno da sam zadovoljna da sam bar tu gde sam bila , da se nisam vratila unazad ali ne volim tapkanje u mestu . Iskreno jedva cekam da prodje .
Sto se tice doceka nemam bas nikakvih zelja jos uvek postoji mogucnost i da ostanem kod kuce jer me neka glamurozna slavlja, za razliku od ranijih godina ,sada ne privlace a ako ipak odem negde to ce biti nesto privatno sa ne bas mnogo ljudi.
Eto toliko .

Ja sebi zelim da sam malo preduzimljiviji.....Ostalo je lako....Evo,vec sam poceo...Docek Nove Godine ce mi proteci u organizaciji iste, u kucnoj reziji....8) Poveren mi je budzet,....i alkohol....i hrana.....I sve je knap,u dinar....Jeee...Kakvo poverenje u nekog ko vise naginje drustvenim naukama,a jos sam bio los iz matematike.......Izgleda da zracim.....:lol::lol::lol:

Meni je ova godina bila nekako dosadna , bez nekih velikih dogadjaja mada je u sustini bila sasvim Ok..i sad kad rezimiram utiske kao da mi je uvek falila neka sitnica da bih bila potpuno zadovoljna s' toga sve svoje nade polazem u 2008.godinu..e samo da se obistine te blagotedi nakolonjene Jarcevima :D

Dragi moji jarcevi posto ja uskoro krecem ***Zelim vam sve najbolje u 2008 i da iskoristimo do maximuma to sto ce nam zvezde biti naklonjene *** Kiss za sve
connie_49.gif

Srecna Nova Godina svim mojim Jarcevima! Zelim vam sve najbolje, da odete do kraja sveta i vratite se zdravi natrag, sve sto pozelite da vam ide od ruke, puno para, srece, uzvracenih ljubavi... Pozz

Meeeee....

Srecna Nova Godina svim jarcevima !!!!!!! Da nam bude dobra 2008. kao sto se prica da ce biti :)
I srecan mi rodjendan-2.1. :) (skromno :))
Meni je 2007. isto bila dosadna, uzasna, ali imam dosta planova za ovu godinu i ocekujem da sve uspe!

Back