Postovana moderatorko, ne bih mogla da slozim sa vama. Za svakog ko ume da cita izmedju redova, ocigledno je da predhodne 2 stranice sa cestitkama koje jarcevi upucuju jedni drugima, govore vise o njima od preostalih 38. A evo i dokaza:
- nakon sto su proveli 38strana vredno gradeci ovu temu, jarcevi su osetili da je vreme za mali predah. Jarac ume vredno i predano da radi, vise od svih ostalih, ali on isto tako izuzetno ceni pravo na svoj odmor i trudi se da ga maksimalno iskoristi. Kad se radi- radi se, a kada dodje vreme za odmor, onda se samo uziva, i ne radi se apsolutno nista. Primer iz stvarnog zivota- imala sam dobro placen i fin posao, i odlicno sam ga radila, ali kada je doslo vreme odmora, dali su mi samo 10 (i slovima deset) dana za vreme letnjeg odmora. Normalno da sam dala otkaz, i otisla 2 meseca na more kao covek.
- na predhodnoj strani, postoji jedan post gde je moderator vec rekao da se vise ne cestita, medjutim, niko se od jarceva se ne obazire na to i nastavlja se i dalje sa cestitanjima. Eto konkretnog dokaza, da jarcevi cuju samo ono sto im odgovara. Cak i ako shvate sta im se kaze, ako im se to ne svidja, oni samo nastavljaju onako kako su prvobitno naumili i ne obaziru se. Post 937 je primer kako ne treba razgovarati sa jarcima- na lep nacin im sugerirati na gresku. U postu 984 se vec koristi jezik prilagodjen potrebi da jarcevi shvate ono sta im govorite- koriste se velika vristeca slova i poruka je konkretna.
- same cestitke su isto tako jako zanimljive. Vecina jarceva pise o tome sta ko zeli sebi za novu godinu, cestitaju sami sebi rodjendan (nadam se da se niko od jarceva nece osetiti uvredjenim zbog ovog

) a to nas navodi na zakljucak, da jarac ceni sebe, zeli sebi najbolje, i smatra svoje potrebe izuzetno vaznim. Nasuprot tome, u postovima u kojima se cestita rodjendan drugim jarcevima, oseca se toplina i prisnost, sto rusi uobicajene zablude o tome da su jarcevi hladni i bezosecjni. Prema ljudima koji su im bliski, jarcevi osecaju veliku privrzenost i bliskost, i nije ih sramota da pokazu svoja osecanja i sa njima podele svoju radost. Interesantno je to da nije bilo ni jedne Bozicne cestitke, jer Bozic je praznik koji se provodi u krugu porodice, kojoj su jarcevi obicno izuzetno privrzeni, pa su tako i jarcevi sa ove teme provodili Bozic sa svojim bliznjim, a ne na internetu.
Na kraju bih samo htela da dodam, da mislim da ne treba da se prestaje sa cestitanjima na ovoj temi, jer ce nas kao prvo, buduce cestitke verovatno dovesti do drugih zanimljivih zakljucaka o jarcevima. Prebacivanje na temu Astro kafe isto tako nije dobra ideja, jer bi se tamo jarcevi medju svim drugim, njima nepoznatim likovima osetili sputani, i ne bi se odrzala ova prisnost koja postoji na ovoj temi. Kao drugo, ostala su jos samo tri rodjendana koja treba cestitati, sto i nije mnogo. Mada bih isto tako zelela da ukazem na to da nije fer prema jarcevima, vodolijama i ribama sto se nova pravila u vezi cestitanja uvode sada, zbog toga sto su svi ostali znakovi do sada iskoristili to pravo, a sada su se tri poslednja znaka nasla uskracenim za to.