StoRmyGirl
Domaćin
- Poruka
- 4.176
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve me nekako to podseca ne mene!ILO:Ja nisam neki strucnjak...
ali se meni cini da su to dva znaka koja se dosta razlikuju. Ovnovi su direktni, otvoreni, stalno kao da nekome prkose, ne postuju autoritete, vole uzbudjenja. Jarcevi su disciplinovani, odgovorni, tihi, zatvoreni, ponekad skloni pesimizmu. Drugaciji senzibiliteti, ali verovatno bi ta veza uspela ako bi postojala zelja kod oboje da se te razlike postuju i premoste
Moje nestrucno misljenje. Mada je sve to individualno
Sta reci!StoRmyGirl:Kakva kombinacija? :shock:
Ma znam znam da je najgora kombinacija,ali sta da radim!StoRmyGirl:Ne ne.. Nisam mislila na to!
Zamisli jedan Jarac sa onakvim rogovima i..
jadan Ovan!
Shalim se, Mashin fan, asocijacija me je prosto
hipnotisala!
Znam inache, iz zhivota, ali samo jedan i to suprotan
primer.. Mushki Jarac, zhenski Ovan - fenomenalan
brak okonchan razvodom..![]()
Ja sam zensko!Moj podznak je Rak,a njegov nemam pojma!ILO:@masin fan
kakva kombinacija- nije komentar, vec te je StormyGirl pitala za tvoj i njen znak i podznak![]()
I ja!ILO:A kako ti se cine oni opisi zene i muskarca Jarca? Ispada da smo mi jarice najvece sponzoruse. Mada sam se ja vise pronasla u onom opisu muskarca jarca
...pronadjoh se u opisu one druge zene Jarca kao i u dosta muskog Jarca...ali sponzorka nikadILO:A kako ti se cine oni opisi zene i muskarca Jarca? Ispada da smo mi jarice najvece sponzoruse. Mada sam se ja vise pronasla u onom opisu muskarca jarca