Rammstein84
Zainteresovan član
- Poruka
- 385
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obozavam jarceve :-)milica_03:Шта мислите о Јарчевима? Добре особе, амбициозни, осветољубиви, шармантни...?
Zavisi sto koji ti je znak u veneri i saturnu,,, mada vecinom ( ja imam trigon saturn i veneru) moze znacit vjernost il stariji partneri, al posto kvadrat, mozda nesto smeta.vekish:Jel zna neko sta znaci saturn kvadrat venera ???To bas i nije dobro koliko se ja razumem ??
I koliko se slazu jarcevi i ribe ako neko ima iskustva?![]()

Upravo je razlika ti aspekti, kvadrat kod tebe je velika razlika kao kod mene trigon saturn- volim starije. Sto naravno nemora bit stariji po godinama vec po iskustvu i da se odraslo ponasa, to se sve podrazumijeva pod 'starije'.vekish:Rekli su mi da kvadrat saturn - venera znaci starije muskarce ali ja bas nikako ne volim starije , verovatno ce kod mene da se manifestuje na drugi nacin.
A sto se tice komb jarac- riba , jedna riba me totalno ostavila bez daha za 24 h - nisam verovala da jednoj jarici to moze da se desi![]()
Pogledaj saturna gdje ti veze aspekte.Ekonomistkinja:Oduvek su me privlacili stariji muskarci..nekako zreliji ..ozbiljniji..ne bukvalno ali duhom stariji..
A kako da to vidim?angelsrain:Pogledaj saturna gdje ti veze aspekte.
Podari mi podatke na privat pa ti pokazem ako zelis.Ekonomistkinja:A kako da to vidim?
Ne razumem na sta paznju treba da obratim..iskreno nisam nikakav znalac po tom pitanju..
Meni bas i nije bilo bog-zna-kako lepo...Ja sam jos onomad odrastanje shvatao vrlo ozbiljno,a od simaticnih nadimaka nije bilo ni traga...Sto sam stariji meni je sve bolje,u svakom mogucem smislu,cak i kada su nadimci u pitanju....Ili to ili mi je vise svejedno (Nektar)...:-DAjmo malo o tome
kakvi ste bili kao deca..
Kako se setjate detinjstva? Shta vam najvishe
nedostaje iz tog perioda? Jeste li imali neki simpatichni
nadimak?
Imate li josh uvek drugove iz detinjstva?
Hajmo Jarchevi..
@shoshon
January 17, 1899 - Al Capone
hehe

..detinjstvo..?Ajmo malo o tome
kakvi ste bili kao deca..
Kako se setjate detinjstva? Shta vam najvishe
nedostaje iz tog perioda? Jeste li imali neki simpatichni
nadimak?
Imate li josh uvek drugove iz detinjstva?
Hajmo Jarchevi..

JARAC Karakteristike:
Jarac je vrlo povezan s vremenom i nacinom na koji ga osecamo. Zapravo ovom je znaku vrlo tesko gubiti vreme. Simbol koji ga pretstavlja izgleda poput velikog, zasukanog roga jarca. To je vjerojatno stoga sto se ambiciozni Jarac, u svom traganju za uspehom i ostvarujuci poslovne poduhvate, bas poput ove zvotinje vere brojnim planinama.
Ono sto Jarac najbolje radi jeste organizovanje stvari i njihovo odrzavanje na okupu, bez obzira radi li se o odrzavanju neke zabave, sudelovanju u vladi ili dogovaranju za neki pregled.
Telesna podrucja vezana uz znak Jarca su koza, kosti i kolena.
Jarac je ozbiljan, misaon, ambiciozan, tezi ka uspehu u kasnijim godinama. Istrajan je, ima jaku volju, mudar, duhovan, nesiguran, ali i materijalista, sebicnjak. Postize sve cemu se posveti. Ne trazi priznanje za sebe. Kontrolise osecanja.
Ljubav:
Jarcu je potrebna veza u kojoj ce se osecati sigurnim. Nikad ne baca svoje srce pred stranca u strahu da ga on ne bi najprije podigao njeznim prstima a zatim slomio na hiljadu komadica.Treba mu vremena da se uveri kako nema opasnosti da bude odbijen, ili ne daj Boze, da ispadne smesan.
Duboko ispod hladnog, mirnog ponasanja krije se toplota. Kada se napokon preda, svim svojim delicima ce biti podrska i potpora osobi koju voli.
Nece uzivati u drustvu mnogo mladje osobe, jer zeli da bude sa nekim dovoljno zrelim, koji razume i vrednuje tezak rad i dovoljno ozbiljnim da ceni njegov uspeh za koji se namucio.
Jarac je realista do srzi. Sva nebeska blaga zeli da dobije jos ovde na zemlji i zato stvara mali svoj raj, u kome najbolje komunicira sam sa sobom. Ozbiljan je, bez strasti i osmeha.
Kod njega cesto izostaje vrhunac i zato se ne preporucuje strasnimosobama.
Prijateljstvo:
Najbolje se oseca kada su stvari pod kontrolom i kada se svako ponasa pristojno. Potrebni su mu prijatelji cvrsti poput stene, koji ulivaju sigurnost i sto je vrlo vazno, koji su korisni. Obostrano pomaganje je nacin napredovanja, ali ako je zainteresovan za nekog samo zato sto od njega moze nesto dobiti - takvo prijateljstvo ce se raspasti.Jarac ne voli da se predisponira na javnom mestu, te ce svaki pokusaj takve vrste saseci i otici ce dalje od takve osobe.
Posao:
Jarac je ambiciozan i odlucan pa mu je potreban posao koji pruza priliku pravog uspeha. Ako ga zamole da preuzme odgovornost za gotovo sve, osecace se vrlo posebnim. Sto se vise rada ocekuje od Jarca, vise ce voleti da radi.
Ima odlicne budzetske vestine, ume da stedi, jer da bi se osecajo sigurnim mora imati veliku svotu novca. Kada kupuje zeli sve najbolje, kako bi trajalo sto duze i konacno na taj nacin isto stedi novac.
Zanimanja za Jarca su: zidari, vrtlari, monasi, pustinjaci, policajci, direktori, menadzeri, umetnici, kompozitori, slikari, vajari, racunovodje.
Garderoba:
Jarac se oblaci prilicno tradicionalno i ne voli neobican izgled. Najsretniji je u klasicnoj garderobi tamnih boja koja istice njegov lik. Omiljene boje su mu crna, tamnoplava i tamnosmedja.
Slavni Jarcevi:
Kevin Costner - glumac
Martin Luther King - borac za gradjanska prava
Annie Lennox - pevacica
Denzel Washington - glumac
Sta mislite o kombinaciji Jarac/Blizanac .. ?