JARCEVI

Evo sta sam nasla jos davno na nekoj temi, za osobe koje imaju bika u podznaku

BIK:

Smatra se jednim od robusnih znakova, kao sto su ostala tri zodijacka znaka-Lav, Skorpion i Vodolija.bik je znak velike ljepote jer njim vlada Venera. Ako je vase Sunce ili Ascendent u Bikuto ne znaci da ste vi strahovito lijepi, vec da ste nesumnjivo privlacni i da imate prijatnu fizionomiju.Osobe sa naglaseni Bikom obicno imaju kompaktan nos a usta i brada su pravi prema gore ili dolje.Usi su obicno male i pripijene uz glavu, brada je okrugla a vilice jake.Oci su istaknute i okrugle, cesto plave, sa teskim kapcima i ceznjivim pogledom.Ako Bik dominira u horoskopu, osoba cesto zna izgledati kao da nema vrat tako da najcesce podsjeca na Bika.Posto se Bik smatra znakom nizih rastom takve osobe znaju cesto izgledati zdepasto sa dugackim tijelom i relativno kratkim rukama i nogama, sirokih ramena. Sake su prilicno kratke i mesnate kao i stopala i noge , koje kao da su od brda odvaljene. Osobe sa jakim Bikom u horoskopu prvo gaze petom pa se cini kao da se gegaju dok hodaju, koza im je cvrsta i kasno u zivotu dobijaju bore i vrlo kasno posjede.Rupice na obrazima ili razdjeljak na bradi cesto odaju da je rijec o osobi sa Bikom na ascendentu ili sa suncem u Biku, ali to takodje moze biti tacno ako je venera blizu Ascendenta ili u konjunkciji sa Suncem.Bik ako i Lav cesto ima razdvojena prednja dva zuba .

I sta je sad tacno, nemas vrat ili imas izduzen vrat?

Joj,da znam ne bih ja toliko ni visio na forumu....Ali,cekaj ima jos nesto....

"Prva kuca:fizicka pojava,licnost,psiha,intelekt,temperament i genetsko nasledje;

Druga kuca:ustrojstvo vrednovanja,materijalna vlasnistva,zarade,koriscenje srecnih okolnosti i talenti za zaradjivanje;

Treca kuca:sposobnost opstenja(komunikativnost),informatika,neposredna okolina,brace,sestre i bliza rodbina,pocetno obrazovanje,kratka putovanja i transporti;

Cetvrta kuca:dom,porodica,koreni,jedan od roditelja,pozicija na kraju zivota,organizacija zivota,stambene nekretnine,odnos prema flori i deo ekologije.Prva od tri okultne kuce;

Peta kuca:potomstvo,ljubavni i erotski zivot,zadovoljstva,kreativnost,spekulativnost i hazarderstvo;

Sesta kuca:posao,svakodnevne duznosti i navike,zdravlje i ishrana,potcinjeni odnos i odnos prema fauni i deo ekologije;

Sedma kuca:bracni i poslovni partneri,javnost,pravni poslovi i otvoreni neprijatelji;

Osma kuca:okultizam,smrt,moc obnavljanja,seksualnost,nasledstva,pomoc drugih,imovina bracnog partnera,otudjena deca.Druga okultna kuca;

Deveta kuca:filozofija,religija,visa svest,vise obrazovanje,ideali,daleka putovanja,odnosi sa inostranstvom,prava i publikacije;

Deseta kuca:drustvene teznje i polozaj(karijera),ego,konstruktivnost,autoritativnost,ciljevi i jedan od roditelja(uglavnom otac);

Jedanaesta kuca:prijatelji,odnosi sa visim drustvom,povlascenost,drustveno organizovanje,humanitarni poduhvati i deo ekologije;

Dvanaesta kuca:podsvest,unutrasnja snaga,delovanja u pozadini,tajne,skriveni neprijatelji,zatvorene institucije(zatvori,bolnice),zrtvovanje,podzemlje,mentalno zdravlje.Treca okultna kuca;............."

Odmah da te upozorim da nije nesto

VODOLIJA:

Posljednja je od fiksnih znakova i ima dosta zajednickog sa drugim fiksnim znacima. Velikim kostima i robusne gradje, smatra se najvisim od fiksnih znakova, osim ako, drugi cinioci ne ukazuju na niski stas. Od svih znakova vodolija se najlakse raspoznaje zbog ocigledne robusnosti. Vodolije izgledaju cetvrtaste i sprijeda i sa strane, cak im je i glava cetvrtasta.Crte lica su svrsene, potiljak je ravan, vilica ima oblik lopatice, usne su tanke i stisnute sa blistavim osmjehom. Vodolije kao i ostali vazdusni znaci imaju donekle izbacene zube. Oci su relativno velike, pogled direktan.Vecina vazdusnih znakova ima jasne oci, ali oci vodolije, cini se, vise od ostalih reflektuju nebo. Imaju siroku deltu iznad ociju, velike gornje kapke a uglovi ociju su zakoseni prema gore.Sake su cetvrtaste obicno sa dugim prstima i noktima koji su cesto izgrizeni.Imaju njezneponekad slabe gleznjeve, stubaste noge i elastican hod, jak glas i veliku glavu.

>>>Osma kucakultizam,smrt,moc obnavljanja,seksualnost,nasledstva,pomoc drugih,imovina bracnog partnera,OTUDJENA DECA

Kakav izraz!!!
Kako da vidim da li cu imati otudjenu decu? :D

ILO:
Evo sta sam nasla jos davno na nekoj temi, za osobe koje imaju bika u podznaku

BIK:

Smatra se jednim od robusnih znakova, kao sto su ostala tri zodijacka znaka-Lav, Skorpion i Vodolija.bik je znak velike ljepote jer njim vlada Venera. Ako je vase Sunce ili Ascendent u Bikuto ne znaci da ste vi strahovito lijepi, vec da ste nesumnjivo privlacni i da imate prijatnu fizionomiju.Osobe sa naglaseni Bikom obicno imaju kompaktan nos a usta i brada su pravi prema gore ili dolje.Usi su obicno male i pripijene uz glavu, brada je okrugla a vilice jake.Oci su istaknute i okrugle, cesto plave, sa teskim kapcima i ceznjivim pogledom.Ako Bik dominira u horoskopu, osoba cesto zna izgledati kao da nema vrat tako da najcesce podsjeca na Bika.Posto se Bik smatra znakom nizih rastom takve osobe znaju cesto izgledati zdepasto sa dugackim tijelom i relativno kratkim rukama i nogama, sirokih ramena. Sake su prilicno kratke i mesnate kao i stopala i noge , koje kao da su od brda odvaljene. Osobe sa jakim Bikom u horoskopu prvo gaze petom pa se cini kao da se gegaju dok hodaju, koza im je cvrsta i kasno u zivotu dobijaju bore i vrlo kasno posjede.Rupice na obrazima ili razdjeljak na bradi cesto odaju da je rijec o osobi sa Bikom na ascendentu ili sa suncem u Biku, ali to takodje moze biti tacno ako je venera blizu Ascendenta ili u konjunkciji sa Suncem.Bik ako i Lav cesto ima razdvojena prednja dva zuba .

I sta je sad tacno, nemas vrat ili imas izduzen vrat?

Gazim prstima i imam izduzen vrat ,nemam rupice nigde na licu osim tamo gde su mi nozdrve,oci plave(na blizinu),izdaleka izgledaju zelene a u stvari su sive,zubi svi spojeni,a u natalnom horoskopu mi pise da moja privlacnost prvenstveno zavisi od mog raspolozenja..................... 8)

>>>Deveta kuca:filozofija,religija,visa svest,vise obrazovanje,ideali,daleka putovanja,odnosi sa inostranstvom,PRAVA I PUBLIKACIJE

I ovo je zanimljivo. Da li to znaci objavljivanje knjiga?

Ironija, shoshon, ironija... pa je smo vec ustanovili da je to karakteristika jarcevskog humora

Sad imam utisak kao da sam te videla- to sam htela da kazem!

Pa iz jednog dela valjda. Ti se bavis crtanjem?

Gde li je Ekonomistkinja? Nije se valjda naljutila zbog onog gore? Za moj podznak ono uopste nije tacno

Sto li nam na temu ne svrati neko ko stvarno nesto zna o astrologiji...

Ako Bik dominira u horoskopu, osoba cesto zna izgledati kao da nema vrat tako da najcesce podsjeca na Bika.??????????(ha?)
Da mi je neko rekao da ljudi sa Bikom na ascendentu ovako izgledaju ja bih ga izljubio posto sam ispao skart......Zadnji put kada sam se merio bio sam u srednjoj skoli na sistematskom i izvukao sam okruglo 189 cm.....Prilicno dobro za zdepastog .......hahahahahaha....umirem....Jel ima toga jos?

ILO:
Pa iz jednog dela valjda. Ti se bavis crtanjem?

Gde li je Ekonomistkinja? Nije se valjda naljutila zbog onog gore? Za moj podznak ono uopste nije tacno

Sto li nam na temu ne svrati neko ko stvarno nesto zna o astrologiji...

Eh, da je Stormy tu svima bi nam pokazala svoga boga....... :)
A,jesmo li utvrdili da li si skorpija ili strelac....?
Avatar je moj,ali bas i nije reprezentativni primerak........ :shock:

ILO:
Autoportret?! :D

Zamisli, strelac. A bas sam se navikla na skorpiju, volela sam da mislim da sam nekako opasna, ali dzaba...

I jarcevi su opasni ........kada se jednom uozbilje ,ali mene sada drma ono sto je Mike41 drmalo pre neko vece......hihi...Istinu je govorio,nista nije pio..... :lol:

Back