analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.987
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je jarac.Vaga ili Riba
Uran simbolizuje elektriku struju zarada od toga a Mjesec Uran neko ko radi u domacoj nekoj firmi koja radi na elektrici ili energijiŠipak,...kod mene konjukcija Sunce-Venera.
Gde su mu pare...?!
Konjukcija Uran-Ascedent
Konjukcuja Mesec-Uran
Konjukcija Sunce-Venera.
Gdje ti je 10 kuca,gdje sy tu Venera i Jupiter i gdje ti je 2 kuca i njen vladarUran simbolizuje elektriku struju zarada od toga a Mjesec Uran neko ko radi u domacoj nekoj firmi koja radi na elektrici ili energiji
Nemam planete u 10-oj kući.Gdje ti je 10 kuca,gdje sy tu Venera i Jupiter i gdje ti je 2 kuca i njen vladar
Gdje ti je McNemam planete u 10-oj kući.
Venera u Jarcu u 2-oj kući.
Jupiter u Blizancima u 8-oj kući.
Sunce u drugoj kući ,Merkur u 2-oj kući (imam stelijum u drugoj kući: Sunce,Venera ,Merkur i Neptun).
Ne.Jesi li imala kakvih dobitaka od brace i sestre ne samo rodjene nego i dalje rodbine ne racunam sada tvog oca i majku
Mesec u škorpiji na Ascedentu (prva kuća).Kljucno pitanje gdje ti je Mjesec i u kojoj kuci
Za tebe bi Minhen i Bavarska bili super za zivot Njemacka je Ovan 1 kuca a Minhen i Bavarska SkorpijeMesec u škorpiji na Ascedentu (prva kuća).
Za tebe bi Minhen i Bavarska bili super za zivot Njemacka je Ovan 1 kuca a Minhen i Bavarska Skorpije
Da,..a'l da drugi rade.Bili voljela da imas svoj restoran neki za svoj merak
Jel ima.neke.onda druge sanse za mene ?
Konjukcija Saturna i Venere kao pokazatelj moguceg enormnog bogatstva je jedini zajednicki pokazatelj u kartama multimilijardera koji osim te konjukcije nemaju ni jedan drugi zajednicki aspekt, i zato je logicno izdvajam.Ko za inat nemam ovaj aspekat...