JARCEVI

Gledao sam nedavno natalnu kartu Konor Mek Gregora.Zanimljiv lik opicen.Kod njega zanimljiv je izrazit patriotizam koji ima i uvijek nosi zastavu Irske i pominje svoju porodicu i njegove pretke.On ima Sunce u Raku covjek patriota voli porodicu svoju i pretke previse u 4 kuci znaci uvijek govori odakle je gdje god ide po svijetu i hvali svoje zastavu uvijek istice.Rak sami dace da jeste iskompleksiran jako ali i emotivan previse i mnogo bolji nego sto djeluje.On ima 1 kucu u Biku a Irci su u znaku Bika tako da on i spolja djeluje kao pravi Irac.Mjesec u Raku znaci on je patriota na kubni pravi tipicni Irac covjek koji ide po svijetu da predstavi sebe ne kao kosmpolitu il nekog svetskog lika nego kao klasicnog Irca lokalca koji je uspio da stekne popularnost sirom svijeta.Mjesec u Raku njega obozavaju njegovi Irci i kada se ponasa kao najgori idiot

Sunce uvijek oznacice ponos nesto sto sa ponosom volimo da govorimo ili iskazemo.Dali cemo svoj ponos potajno kriti ili ne zavisi najvise od znaka u kome se nalazi takvo Sunce al ponos je uvijek tu ako je u muskom znaku to se odma iskazuje ponos a ako je u zenskom znaku u sebi drzimo ponos.Sunce u 1 kuci znaci da smo toliko narciosidni da smo ponosni na sami sebe ma kakvi god bili,Sunce u 2 kuci znaci da smo ponosni na materijalne stvari koje imamo,Sunce u 5 kuci ponosni sto smo imali masu npr zena pored sebe neko ko bi se hvalio uspjesima u ljubavi javno,Sunce u 9 kuci neko ko se hvali diplomama u zivotu i putovanjima,Sunce u 12 kuci neko ko se hvali mutnim radnjama ako je Sunce u zenskom znaku onda to mudro krije

Sada gledam natalnu kartu glumca Pol Vokera koji je poginuo vozeci brzi automobil slupao se autom.I sada u njegovoj natalnoj karti 8 polje se nalazi u znaku Ovan jasno govori da su njemu brza voznja automobili bili jasno opasni po njegov zivot kada se doda tome da je Mars vladar Ovna se nalazio u 9 polju to daje jasno nesrecu na putu a sami Mars je bio na stepenu Skorpije i to ce jasno oznaciti scenario koji ga je zadesio

2 kuca ti je puna to bi dobro islo da radis neki biznis sa hranom al tradicionalnom zbog Jarca plus 2 kuca prirodno pripada Veneri tu ti je i Venera sama vidis u Jarcu.Tipa neki restoran i da mu das obavezno neki etno zvuk.A idealno bi bilo npr da ga drzis u Minhenu ili nekom u gradu u Srbiji koji je u Skorpiji a to moze biti Beograd

2 kuca ti je puna planeta znaci to ce ti biti najvise polje zivota koje ce te pratiti kroz zivot tu idu i tipa biznisi koje radis u kuci u kojoj zivis ili da imas npr kucu na vise spratova a ne jednom spratu npr drzis restoran ili neki domacu etno kuzinu te fore al Jarac je pecanje na tradiciju

Nego,...ništa od aspekata koji ukazuju na bogatstvo.Ćorak! 😁
A ovi Sextili u mom natalu, šta oni kažu (ima li negde "veće love"):
Neptun-Pluton
Jupiter-Saturn
Sunce-Uran
Sunce-Mesec.

Jel ima.neke.onda druge sanse za mene ?

Ko za inat nemam ovaj aspekat...
Konjukcija Saturna i Venere kao pokazatelj moguceg enormnog bogatstva je jedini zajednicki pokazatelj u kartama multimilijardera koji osim te konjukcije nemaju ni jedan drugi zajednicki aspekt, i zato je logicno izdvajam.
A da bi covjek bio zadovoljan na materijalnom planu, ne mora da bude multimilijarder, i u tom slucaju astroloska slika je sarolika, i nema, kao sto je za astrologiju i normalno, odredjene astro definicije koja ce kazati, kako neko ima odredjeni astroloski pokazatelj koji ce naznaciti sigurno dobro ili lose materijalno stanje.Ali generalno, ono sto sam ja primjetio, za dobro ili vise dobro materijalno stanje pojedinca je dobra konjukcija i Jupitera sa Venerom, poput hotleskog magnata Conrada Hiltona, inace Jarca( znamo svi za lanac Hilton Hotela) ili najplacenijeg rezisera u istoriji Strijelca Stivena Silberga, koji takodjer ima Saturna i Plutona u 2 polju imovine ( sad ce i meni pored Saturna i Pluton da udje u 2 polje natalne karte , vec trljam ruke :mrgreen:) koji su mu u kvadratu sa vladarom ascedenta Mjesecom, i covjek je od malih nogu imao tu vrstu ambicije da bude prije svega zadovoljan na planu novca.

Kod bogatasa primjetih i vrlo cesto istaknuti 11 kucu horoskopa, gdje se radi uglavnom o magnatima koji poslovno vladaju velikim korporacijama, vecim grupama ljudi itd.

E posto si ti Bakica, a jos nisi skontala kako da postanes multimilijarderka, mislim da ces tesko i od sad :mrgreen:

Back