JARCEVI

Na primer, nikako ne mogu da smislim selo koje je na ravnini
Za mene je pojam sela brdo, planina
Isto tako ne bih volela bas da zivim u bekoj ravnici
Vec tako planinski deo, to je za mene prelepo
Jos pogled 😍
Mene u Vodvodini uhvatila depresija posle tri dana! Zato,... kad sam vodila bivšeg na skijalište koje u podnožju planine, on je dobio hipertenziju, bilo mu je loše pa sam morala zvati doktora ( poreklom mi je bivši iz Vojvodine).Dva dana on ni živ, ni mrtav,...srećom pa je doca odmah uvideo u čemu je stvar.Zamalo na duši da ga nosim! :hahaha:
Tako izgleda kad iz ravnice, odeš prvi put na planinčinu.

Temperamenti determinisu zodijacke znakove takodje,kolerici su vatreni znaci,sangvinici su vazdusni znaci,e sada melanholici su zemljani znaci al izuzeo bih bika i djevicu koji su hladni flegmaticni znaci,a vodeni se uzimaju flegmaticni besmisleno a simbolisu emociju voda tako da su vodeni znaci veoma melanholicni zajedno sa jarcem.

Strelac je uvijek mnogo bolji covjek od Ovna i Lava zato ih uvijek i na kraju kada ova dva pretjeraju Strelac vrati na fabricka podesavanja.Jel na kraju dobro pobijedi na kraju filma a i ego jak nikada nista veliko nije mogao da napravi.Pobjedu definisu pamet ucenja znanje dobrota borba i nemanje ega i sujete a to sve Jupiter daje a kad si takav onda imas i faktor same srece koja te prati Jupiter.Plus to je najiskreniji znak natala sto na umu to na drumu.Strelceve ne vole ljudi koji prave taktiku kalkulisu mjere prave prevarene planove itd itd itd itd.Jedini je znak koji spaja zivotinsko i ljudsko u covjeku Kentaur.Spaja pamet i snagu jedini

Poslednja izmena:
Sve ili nista je moto 2 planeta Jupitera i Plutona.Razlika je sto je Jupiter benefik pa daje dobro pa mu se taj ludi rizik isplat,Plutonu moze da ispalti a moze i da vodi u samounistenje.Jupiter ne moze da vodi u samounistenje cak i ako osoba je naivna uvijek ce je luda sreca izvlaci neka jel su ljudi sa jakim Jupiterom dobrri ljudi i zasluze tu srecu da ne propadnu nekako se uvijek izvuku

Cak i kada su najgori primjeri Strelceva pa i Riba koja je Jupiter oni ce uvijek davati na veliko drugima tu se vidi covjek nisu sitni ljudi kao znaci Merkura da sacuvaju koji dinar,Merkurovci su ljudi digitrona i brojeva tako da nece simbolizvoati dobro a ni lose simboliziju nulu jel mjere i ne zasluzuju srecu jel nikada ne rizikuju

Sve ili nista je moto 2 planeta Jupitera i Plutona.Razlika je sto je Jupiter benefik pa daje dobro pa mu se taj ludi rizik isplat,Plutonu moze da ispalti a moze i da vodi u samounistenje.Jupiter ne moze da vodi u samounistenje cak i ako osoba je naivna uvijek ce je luda sreca izvlaci neka jel su ljudi sa jakim Jupiterom dobrri ljudi i zasluze tu srecu da ne propadnu nekako se uvijek izvuku
Najbogatiji ljudi imaju jakog Plutona u natalu! 🤩
Ili su to neki aspekti koje pravi Pluton.

Pa logicno i Jupitera jakog.Pluton moze dati i uzeti al na duge staze vodi u samounistenje.Skorpije su najgori neprijatelji samima sebi jel se samorazore.Skorpija ne moze biti jaca npr od jednog Strelca.Pluton nije benefik.
Pluton je transformator i Planet koji regeneriše! Zato se škorpija svaki put "diže iz pepela", ne uništava ništa i nikoga do kraja. To je samo privid.Ako uništi nešto, uvek se rađa nešto drugo!
Bogatstvo je u simbolici Plutonaca! Kad će Jevreji biti siromašni?,...pa nikad!

Najbogatiji covjek na planeti je osoba sa Suncem , Marsom i Merkurom u Jarcu Jeff Bezos, a aspekt koji dijeli sa jos jednim bogatasem Bill Gatesom, Skorpionom, je sto oba , kao i Blizanac Donald Trump, kao i jos jedan multimilijarder Amancio Ortega, imaju konjukciju Saturna ( ambicija) i Venere( novac) u svojim kartama.

Najbogatiji covjek na planeti je osoba sa Suncem , Marsom i Merkurom u Jarcu Jeff Bezos, a aspekt koji dijeli sa jos jednim bogatasem Bill Gatesom, Skorpionom, je sto oba , kao i Blizanac Donald Trump, kao i jos jedan multimilijarder Amancio Ortega, imaju konjukciju Saturna ( ambicija) i Venere( novac) u svojim kartama.
A stabi reko za mene
Jupiter u raku
Sa konjukcijom u 10 kuci koja je u Škorpiji
Jupiter takodje u 7 kuci

Pluton je transformator i Planet koji regeneriše! Zato se škorpija svaki put "diže iz pepela", ne uništava ništa i nikoga do kraja. To je samo privid.Ako uništi nešto, uvek se rađa nešto drugo!
Da al nije to tako bajno u praksi.Skorpija ne moze nijedna projekat da sprovede do kraja a da nesto ne razori na sebi ili drugima ona ne stvara ona prezivljava nekako dize se al nema kontinuitet.U nekoj sudinskoj borbi ona ce na kraju sama sebi doci glave.Npr kod Marsa je problem sto je super jak al je brza planeta.Mars je kao onaj epizodni glumac sto odusevi u par epizoda da sve od sebe svi ga zele opet a njega vise nigdje nema u naredni epizodama jel se maksimum dao nema goriva za dalje.

Npr ljudski znaci oni imaju super ideje ali mnoge ne mogu da sprovedu u djelo jel da bi sproveo ideju u djelo moras imati i petlju da se pobijes za nju a zato ti treba zivotinski element koji npr Vodolija jedna nema zato kazem da su verbalni ratnici a fizicke kukavice.Zivotinski znaci oni su bas suprotno oni se vise vode nagonima egom koji mucenici ne mogu da nadvaladaju i kada tada im dodje glave

Da bi bio kompletan igrac moras da budes malo u zivotu pametan kao genije neki npr Njutn al moras kada zatreba da budes snagator kao Konan.E sada ko spaja ta 2 kvaliteta pa znak koji ima polu ljudsku polu zivotinjsku prirodu Strelac.Plus znak koji nema ego jel je promjenljiv znak i na kraju njime vlada planeta srece dobra koja uvijek na kraju daje dobro koliko god rizikovala i na kraju krajeva to je najveca planeta uz Saturna

A stabi reko za mene
Jupiter u raku
Jupiter takodje u

A stabi reko za mene
Jupiter u raku
Jupiter takodje u 7 kuci
7 polje nije materijalno, vise se odnosi na partnerske odnose, na brak, na potpisivanje ugovora, pravne parnice itd.Jupiter u Raku je egzaltiran, i u 7 polju u mjesecevom znaku pokazuje da si okruzena mnoštvom prijatelja i da si imala ili ces imati brojne mogucnosti za ostvarivanje emotivnih veza.Mada je meni Jupiter vladar karte, jer mi vlada ascedentom u Strijelcu, i nalazi se u 5 kuci u konjukciji sa fortunom, pa mi nije dao mnogo srece na planu djece( nemam ni jedno), a ne mnogo ni na planu emocija.Jedan Mel Gibson, Jarac, ima Saturna u 5 polju, i ima 8 djece.

Back