JARCEVI

Pozitivne: Kreativni smo, pošteni, vredni,borbeni, dobra intuicija,nismo pričalice, jer više razmišljamo,preziremo snobizam, pomažemo drugima,žrtvujemo se i trošimo možda i previše(jer ljudi to uglavnom ne zadlužuju),pametni smo, precizni, spretni, promišljeni.
Negativne: sporost, tromost, konfuzni smo, povučeni,nekad loše procenjujemo druge ljude(retko, ali onda to skupo košta),detinjasti, cepidlake, nepoverljivi, retko smo lepi, tvrdoglavi, osvetoljubivi i zlopamtila. 🤩
P. S. Msm, da smo najveća zlopamtila zodijaka, pored škorpija. Mrtva trka!
Jarac je jedan od najnekreativnijih i najnemastovitijih znakova horoskopa. Takodje nije ni preterano altruistican ili human. Vrlo je egoistican i veliki snob. A nije ga ni sram da vecito sebe samog hvali i smatra za jedinu ispravnu i nepogresivu instancu. :) Pogotovo je to vidljivo kod nizih tipova Jarca.
Ali ja ih volim. Tata mi je bio jarac. :) I moja sisi mi je jarac. :) Ali tata...to je posebna ljubav. Bas smo se dobro razumeli. ❤️
Po meni su najizrazenije pozitivne karakteristike jarca: pouzdanost, posvecenost, izdrzljivost, istrajnost, postojanost, emotivna stabilnost. To je masina koja se tesko pokrece, ali kad krene vozi do cilja. :) Polako i temeljno. Nista ne propusta.

Jarac je jedan od najnekreativnijih i najnemastovitijih znakova horoskopa. Takodje nije ni preterano altruistican ili human. Vrlo je egoistican i veliki snob. A nije ga ni sram da vecito sebe samog hvali i smatra za jedinu ispravnu i nepogresivu instancu. :) Pogotovo je to vidljivo kod nizih tipova Jarca.
Ali ja ih volim. Tata mi je bio jarac. :) I moja sisi mi je jarac. :) Ali tata...to je posebna ljubav. Bas smo se dobro razumeli. ❤️
Po meni su najizrazenije pozitivne karakteristike jarca: pouzdanost, posvecenost, izdrzljivost, istrajnost, postojanost, emotivna stabilnost. To je masina koja se tesko pokrece, ali kad krene vozi do cilja. :) Polako i temeljno. Nista ne propusta.
I moj tata je bio jarac.Deda po ocu, burazer je u podznaku. :heart:
Lako je sa njima, ko zna i ume.
P. S. I moja najveća ljubav, ofc!

Jarac je kicma nece biti pozdanost posvecenost emotivna stabilnost svakome vec onima koji oni izaberu
Kad sam bio mali imao sam prijatelja Jarca( i dan danas mi je prijatelj) sa kojim sam lomio unistavao one pistolje koje kad stisnes ispustaju zvukove jer smo smatrali da nasa masta ispusta bolje zvukove.
Jarceve nema ko da hvali zbog njihovog karaktera a oni sami su ponizni i "na zemlji" dok neki drugi idu na pricu a iza price nema nista sem sarene laze.

Devojke,kako se slazu zena rak i muskarac jarac?
Srela sam jednog bas simpaticnog decka,a znam ga i ranije iz vidjenja.Znam da je jarac i cula sam da je malo stidljiv i smotan.Kazu ne zna da muva devojke,ali je bas dobra dusa i sposoban je.Ima svoju firmu.Kod mene ili je svaler ili je stidljiv,sredine nema.Dodala sam ga na insta i to je to za sada. :)

Back