JARCEVI

Javlja se jos jedan jarac :) meni su rodjeni brat i rodjeni ujak jarcevi a mama je jarac u podznaku :)
jedino sto ovaj jarac ne radi i to mu vec jako smeta, to nije u duhu jarca
Odgovorni vredni i znaju da stvore.Bio je period kad sam radio dva posla da vidim jel mogu,zbog kolicine energije koju imam.Najlepse devojke sam privlacio tom energijom.
Imao sam vezu sa devojkom koja nije htela ni da radi ni da studira niti je imala neki cilj u zivotu i to mi je smetalo.

Pozitivne: Kreativni smo, pošteni, vredni,borbeni, dobra intuicija,nismo pričalice, jer više razmišljamo,preziremo snobizam, pomažemo drugima,žrtvujemo se i trošimo možda i previše(jer ljudi to uglavnom ne zadlužuju),pametni smo, precizni, spretni, promišljeni.
Negativne: sporost, tromost, konfuzni smo, povučeni,nekad loše procenjujemo druge ljude(retko, ali onda to skupo košta),detinjasti, cepidlake, nepoverljivi, retko smo lepi, tvrdoglavi, osvetoljubivi i zlopamtila. 🤩
P. S. Msm, da smo najveća zlopamtila zodijaka, pored škorpija. Mrtva trka!
Mozda i najsporiji i nije samo da smo zlopamtila,pamtimo i kad je neko dobar prema nama i to dosta dugo i moramo da vratimo taj dug.
Lepi su Jarcevi itekako,Mesec u Jarcu je isto lep,podznak takodje.
Puni smo samopouzdanja preuzimamo inicijativu

Power​

Moc,ono sto Jarcevi mahom zele i glavna uloga je pripala Jarcu Omari Hardwick
Najbolji prijatelj Rak,zena Bik.
Izmedju ostalog u seriji su medju glavnim negativcima Srbi
Pogledao kad je bila aktuelna.
Preporucila mi osoba u znaku Jarca pa preporucujem ostalim Jarcevima i onima koji se tako osecaju.

Power​

Moc,ono sto Jarcevi mahom zele i glavna uloga je pripala Jarcu Omari Hardwick
Najbolji prijatelj Rak,zena Bik.
Izmedju ostalog u seriji su medju glavnim negativcima Srbi
Pogledao kad je bila aktuelna.
Preporucila mi osoba u znaku Jarca pa preporucujem ostalim Jarcevima i onima koji se tako osecaju.
Evo kad smo kod toga... To mi je znak, ali nemam nikakvu želju da imam moć, ali nikakvu... Sad ćete reći uvek ima izuzetaka, ali šta je onda zajedničko svima u nekom znaku?

Evo kad smo kod toga... To mi je znak, ali nemam nikakvu želju da imam moć, ali nikakvu... Sad ćete reći uvek ima izuzetaka, ali šta je onda zajedničko svima u nekom znaku?
Mozda sam pogresno napisao i jesam.
Ne moze serija da se zove Moc a da nema Jarceva u njoj.
Moc-kontrola,mada vise od svega to su ambiciozne osobe i to je ono sto je zajednicko svim Jarcevima,ambicije
Nisi samo znak u kojem se rodis,bitnu ulogu igraju podznak,pozicija meseca itd
Pisano je ovde vec,ima lepih zena u znaku Jarca,poznajem par njih,bio u vezi sa devojkom u znaku Jarca.Stabilne.

Mozda sam pogresno napisao i jesam.
Ne moze serija da se zove Moc a da nema Jarceva u njoj.
Moc-kontrola,mada vise od svega to su ambiciozne osobe i to je ono sto je zajednicko svim Jarcevima,ambicije
Nisi samo znak u kojem se rodis,bitnu ulogu igraju podznak,pozicija meseca itd
Pisano je ovde vec,ima lepih zena u znaku Jarca,poznajem par njih,bio u vezi sa devojkom u znaku Jarca.Stabilne.
Ambicija ok. Mada... puno ljudi je ambiciozno i drugih znakova... Ima lepih žena u svim znakovima. Možda stabilnost ok, ali znam žene jarčeve koje ni malo nisu ni lepe ni stabilne. Kažem, teško je naći za neki znak opšte osobine...

Ambicija ok. Mada... puno ljudi je ambiciozno i drugih znakova... Ima lepih žena u svim znakovima. Možda stabilnost ok, ali znam žene jarčeve koje ni malo nisu ni lepe ni stabilne. Kažem, teško je naći za neki znak opšte osobine...
Jarcevi ciljaju gore.
Skorpije nisu stabilne
Lav veruje da se sve vrti oko njega
Ovan ide prave ne i ka gore
Jarcevi ciljaju gore.
Svaka zena je lepa na svoj nacin.Zene Jarcevi imaju taj problem sto su dominantne pa im je tesko da nadju odgovarajuceg partnera
Svaki znak ima neke osobine koje karakterise taj znak.kad vec pisemo o lepoti Vage se izdvajaju,ruzna osoba u znaku Vage ne postoji,moje misljenje.

Ja mnogo volim pare! 🤩
Ali msm, da je zato što sam škorpija u podznaku.Oni vole pare i moć!
Slažem se što se jarčeva tiče, da je ambicija ili neka vrsta kreativnosti, možda neka glavna karakteristika znaka.

Jarcevi ciljaju gore.
Skorpije nisu stabilne
Lav veruje da se sve vrti oko njega
Ovan ide prave ne i ka gore
Jarcevi ciljaju gore.
Svaka zena je lepa na svoj nacin.Zene Jarcevi imaju taj problem sto su dominantne pa im je tesko da nadju odgovarajuceg partnera
Svaki znak ima neke osobine koje karakterise taj znak.kad vec pisemo o lepoti Vage se izdvajaju,ruzna osoba u znaku Vage ne postoji,moje misljenje.
Uh, vidi, ne mogu da poreknem da tu nema nekih pravilnosti, posebno oko lavova )), kažeš ciljaju gore... hajde da te više ne davim. Nego, u srednjoj školi imala jednu drugaricu rođena istog dana u znaku jarca, bože ima li osobe koja ne liči na jarca više od nje??? uh... to su sve opšta mesta. Ne vredi. Ko veruje u nešto veruje, ko ne veruje ne veruje i - teško je tu bilo šta reći, to je isto kao sa verom u Boga, ne vredi se raspravljati, to je sasvim lična stvar.

Uh, vidi, ne mogu da poreknem da tu nema nekih pravilnosti, posebno oko lavova )), kažeš ciljaju gore... hajde da te više ne davim. Nego, u srednjoj školi imala jednu drugaricu rođena istog dana u znaku jarca, bože ima li osobe koja ne liči na jarca više od nje??? uh... to su sve opšta mesta. Ne vredi. Ko veruje u nešto veruje, ko ne veruje ne veruje i - teško je tu bilo šta reći, to je isto kao sa verom u Boga, ne vredi se raspravljati, to je sasvim lična stvar.
Ne znam kakvog je karaktera ta tvoja drugarica ali se Jarcevi svakako razlikuju.Zavisi od ostalih pozicija u natalnoj.
Pre nekoliko godina nisam verovao u astrologiju sada mi je lakse da objasnim neke stvari,necije ponasanje i neke postupke preko astrologije.

Makar one koje ja znam.

Lenji ne mastoviti.....opet lenji, zive u svetu "lako cemo"
U seksu bez imalo energije i emocije.

Zato su skorpije .....najbolji❣️
Ne da se Jarcevima da trose energiju na marginalce,jednostavno nije u njihovom mentalnom sklopu.
Jarcevi su u sexu itekako energicni i emotivni i culni kad se daju.
Skorpije su onaj tip ljudi koji tetovira svoj znak da naglasi svoju bitnost

Back