Stannis Baratheon
Aktivan član
- Poruka
- 1.939
Sta si ti u horoskopu?Sva sreca pa sam sa pametnom Skorpijom, a ne istetoviranom![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta si ti u horoskopu?Sva sreca pa sam sa pametnom Skorpijom, a ne istetoviranom![]()
Blizanac podznak VagaSta si ti u horoskopu?
Kuukku...!Sva si "u oblacima".Blizanac podznak Vaga
A niko ne veruje ništa...a ipak pola foruma ovamo špijunira...: ))))))Ma ko jos veruje u horoskop![]()
Mesec Venera i Mars?Blizanac podznak Vaga
Škorpija, Jarac, Lav.Mesec Venera i Mars?
Ta Venera i taj Mars su mi dobro poznati kod zena.Škorpija, Jarac, Lav.![]()
Šalim se malo...ne mora detaljno. Već ste mi sve uglavnom rekli.Ta Venera i taj Mars su mi dobro poznati kod zena.
Da pogadjam vitka,mrsava,dugonoga,kratko osisana?
Mesec u Skorpiji zna sa parama odlicnoŠalim se malo...ne mora detaljno. Već ste mi sve uglavnom rekli.
Mesec u Skorpiji zna sa parama odlicno
Jarac je jedan od najnekreativnijih i najnemastovitijih znakova horoskopa. Takodje nije ni preterano altruistican ili human. Vrlo je egoistican i veliki snob. A nije ga ni sram da vecito sebe samog hvali i smatra za jedinu ispravnu i nepogresivu instancu.Pozitivne: Kreativni smo, pošteni, vredni,borbeni, dobra intuicija,nismo pričalice, jer više razmišljamo,preziremo snobizam, pomažemo drugima,žrtvujemo se i trošimo možda i previše(jer ljudi to uglavnom ne zadlužuju),pametni smo, precizni, spretni, promišljeni.
Negativne: sporost, tromost, konfuzni smo, povučeni,nekad loše procenjujemo druge ljude(retko, ali onda to skupo košta),detinjasti, cepidlake, nepoverljivi, retko smo lepi, tvrdoglavi, osvetoljubivi i zlopamtila.
P. S. Msm, da smo najveća zlopamtila zodijaka, pored škorpija. Mrtva trka!
Pogotovo je to vidljivo kod nizih tipova Jarca.
I moja sisi mi je jarac.
Ali tata...to je posebna ljubav. Bas smo se dobro razumeli.
Polako i temeljno. Nista ne propusta.I moj tata je bio jarac.Deda po ocu, burazer je u podznaku.Jarac je jedan od najnekreativnijih i najnemastovitijih znakova horoskopa. Takodje nije ni preterano altruistican ili human. Vrlo je egoistican i veliki snob. A nije ga ni sram da vecito sebe samog hvali i smatra za jedinu ispravnu i nepogresivu instancu.Pogotovo je to vidljivo kod nizih tipova Jarca.
Ali ja ih volim. Tata mi je bio jarac.I moja sisi mi je jarac.
Po meni su najizrazenije pozitivne karakteristike jarca: pouzdanost, posvecenost, izdrzljivost, istrajnost, postojanost, emotivna stabilnost. To je masina koja se tesko pokrece, ali kad krene vozi do cilja.Polako i temeljno. Nista ne propusta.

Jarac je kicma nece biti pozdanost posvecenost emotivna stabilnost svakome vec onima koji oni izaberuJarac je jedan od najnekreativnijih i najnemastovitijih znakova horoskopa. Takodje nije ni preterano altruistican ili human. Vrlo je egoistican i veliki snob. A nije ga ni sram da vecito sebe samog hvali i smatra za jedinu ispravnu i nepogresivu instancu.Pogotovo je to vidljivo kod nizih tipova Jarca.
Ali ja ih volim. Tata mi je bio jarac.I moja sisi mi je jarac.
Po meni su najizrazenije pozitivne karakteristike jarca: pouzdanost, posvecenost, izdrzljivost, istrajnost, postojanost, emotivna stabilnost. To je masina koja se tesko pokrece, ali kad krene vozi do cilja.Polako i temeljno. Nista ne propusta.
Ne umiju da flertuju...hendikepirani u 90 % slučajeva...ako imaju vode, onda su malko bolji..Previše tvrdoglavi za moj ukus
Nesposobno da obuje "tuđe cipele".
Nismo bogovi se.a, nego ambicije!Pare, moć, ugled,prestiž, jat set i te stvari!
Uf, bas naprotiv!
Jarac je jedan od najpozudnijih znakova horoskopa! Ovo je zivotinjski znak i znak egzaltacije Marsa.
Imaju staru dusuJedna moja dobra prijateljica je Jarac u horoskopu. Mislim da nisam videla stabilniju osobu od nje. Tako deluje umirujuće na mene, samopouzdana je i jaka. Pritom i vrlo lepa. O Jarčevima, naročito ženskim mislim sve najbolje!