MajorTom
Domaćin
- Poruka
- 4.737
Razumijes se su astrologiju kao ja u slikarstvojeste svih 5 koza sam pomeso s lavovima sta ces kad su isti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razumijes se su astrologiju kao ja u slikarstvojeste svih 5 koza sam pomeso s lavovima sta ces kad su isti

Ocito imas planeta u " mekusastom" Racicu pa si expert iskljucivo za JarciceA ma ne ja to o realnim osobinama koza ne apstraktnim
pa ove se lepe za mene, jer vole hard core mazohisti ,uzivaju u napusavanju,po svemu najgorem su upecatljive za m/z odnose, zato su druge zanemarljive
Pa blizanac sa kozama uvek ispadne ovca, nije ni cudo sto pizdis po forumu....jeste svih 5 koza sam pomeso s lavovima sta ces kad su isti
axaxa pa jok pazi da ne prizna jarica![]()
p kad bih bio s kozom to bi bio najveci poraz zaistaPa blizanac sa kozama uvek ispadne ovca, nije ni cudo sto pizdis po forumu....

od nekih 5-6 primeraа одакле ти ово најгоре му мж односима?
od nekih 5-6 primera
Ni ja ne volim jarice....idu mi na zivce i uvek sam ih izbegavao...po njih pogubni odnosi a ne kapiram ni ko ih trpi tako zadrte
jes ti jarac koji napada kad nema cime da se odbrani lolJa price na nivou sticenika Branka Milicevica KockiceMislim mozak Geminija i ne ide dalje od " Ace postara"
![]()
Haha, zasto bi ja imao potrebe sebe da branim, niti sam Jarcica, niti mislim da su ljudi koji imaju Sunce u odredjenom zodijackom znaku isti , nego mi smijesno koliko djetinjastvo pokusavas da pokazes dominaciju nad tim Jarcicama koje si upoznaojes ti jarac koji napada kad nema cime da se odbrani lol
Bice ipak da ih gotivis, cim toliko vremena trosis na njih u zivotu