JARCEVI

jes ti jarac koji napada kad nema cime da se odbrani lol
Haha, zasto bi ja imao potrebe sebe da branim, niti sam Jarcica, niti mislim da su ljudi koji imaju Sunce u odredjenom zodijackom znaku isti , nego mi smijesno koliko djetinjastvo pokusavas da pokazes dominaciju nad tim Jarcicama koje si upoznao :p Bice ipak da ih gotivis, cim toliko vremena trosis na njih u zivotu :D

Ti njima mazohisticki ides " niz dlaku", ali se one " mazohisticki" lijepe za tebe? Bem mu daj neka se dogovore ta dvojica u tebi kakav im je zajednicki stav :p

Covjek dolazi u situaciju da " mrzi" samo ako se osjeca isfrustrirano i ako je emotivno shrvan, pa se nadam da ce te Jarcice u buduce da budu pazljivije prema tvojoj krhkoj dusici :p

I Vucicu ides niz dlaku, pa poredjenje Vucica sa Jarcicama ima nekog smisla :D

Jel razlikujes uz dlaku i niz dlaku,kad treba da ih branis izuzmes realni zivot pozivas se na sunce i zvezde, a kad treba mene da spustis onda ubacujes zivot kako su me zajebale,i jos si psiholog do jaja

Evo sta si napisao "bas zato sto im idem niz dlaku mazohisticki se lepe za mene" :p pa se pitam ko je u svemu tome zapravo mazohista .
Ne branim ja nikoga,a posebno ne zene ili djevojke koje nikada u zivotu nisam vidio, nego mi zao da ti budes tako isfrustriran ;)

Ma ne ako si nekog izvalio i pljujes mora da te povredio idi bre xaxa,ja ovde pisem o njima jer je tema to,a ne idem im uz dlaku,to znaci da ih samo nerviram jer ih poznajem i da meni ne mogu servirati nikakva fejk uzdignuca koja ne poseduju

Pa nije normalno da mrzis bilo koga, ako ti ta osoba ni na koji nacin nije nanijela odredjenu vrstu " bola", a ti kazes da mrzis Jarcice :D Do duse postoje i oni koji mrze ljude jer nisu normalni, pa ne znam sta da ti kazem :D

Generalizirati i posmatrati horoksopske znake kroz par primjera, iako je svaka osoba sukladno originalnosti natalne karte prica za sebe( JArcica na planeti imas nekoliko stotina hiljada) ti je takodjer djetinjasto.

Ako ti ne odgovaraju te Jarcice koje poznajes, pa zaobidji ih, sto se lijepis za njih, meni ko ne odgovara ja se uhvatim krivine ;)

kakvu vrstu bola mogu da mi nanesu zene koje samo poznajem i koje imaju iste jarece osobine,sad sam ih upravo zamrzeo jer ti seres o meni preterano bas si mi naso zicu i iznervirao psiholoze xaxa,necu da bezim jer volim da ih nerviram kapiras,one me zabavljaju

Back