Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jarac oznacava 10. kucu,10. kuca koja se odnosi na ambicije,prestiz,dokazivanje,karijeru.10. kuca je midheaven,10. koraka su ispred.Ako su oni/one tri koraka ispred, onda su pojedini znaci deset koraka ispred njih.
Kakvo isprazno samoljublje.![]()
Samo se hvalio i hvalio
Ali je bio dobar prema meni. Kud ja okom tu on skokom. Sto mi se svidja
Ali s tim hvaljenjem je preterivao, Jarac-skorpija, naravno da tezi statusu u drustvu i moci. I stekao je do sad. Ali ja ne padam na to, mene to plasi. Da li ce pokusati da me potcini? Jer to je prakticno nemoguce![]()
Stanise, ne lupaj.Jarac oznacava 10. kucu,10. kuca koja se odnosi na ambicije,prestiz,dokazivanje,karijeru.10. kuca je midheaven,10. koraka su ispred.
Potcinice on tebe u prirodi ti je da sluzis..
okPruzaj otpor,neka juri,neka osvaja,neka zasluzi.
Nisu oni deset koraka ispred, pa da im je midheaven taman i boldovan.
Stagnira ili prati, pa se na to nadovezuje. On jadan misli da je ispred nekog par koraka, al to ga drugi poskrivećki puste i izmanipulišu ograničenog, pa umisli.
i, vole da se maze - tj vole pažnju, osećaj da ti ZNAČE...
Samo se hvalio i hvalio
Ali je bio dobar prema meni. Kud ja okom tu on skokom. Sto mi se svidja
Ali s tim hvaljenjem je preterivao, Jarac-skorpija, naravno da tezi statusu u drustvu i moci. I stekao je do sad. Ali ja ne padam na to, mene to plasi. Da li ce pokusati da me potcini? Jer to je prakticno nemoguce![]()
eeee...nemoj tako na Jarca
oni su samo prizemni, kad se to shvati na vreme - sve je posle med i mleko
i, vole da se maze - tj vole pažnju, osećaj da ti ZNAČE... kao kod razotkirvanja karata
ti baciš jednu na sto - kad on, naizgled hladan, jedva dočekao da baci svoju
Maze smo na kubali se tesko prepustamo..
Zavisi kojim poljem vlada.. Kod mene je vladar 5p pa ima uticaj.
Maze smo na kubali se tesko prepustamo..
Jarcevi bre, zasto ne pokazete malo razumjevanja za nas skorpije![]()
opet sam preksinoc zaguzvala sa jednim, i bas razocarala![]()
Jarcevi bre, zasto ne pokazete malo razumjevanja za nas skorpije![]()
opet sam preksinoc zaguzvala sa jednim, i bas razocarala![]()