JARCEVI

Ako su oni/one tri koraka ispred, onda su pojedini znaci deset koraka ispred njih.
Kakvo isprazno samoljublje.:hahaha:
Jarac oznacava 10. kucu,10. kuca koja se odnosi na ambicije,prestiz,dokazivanje,karijeru.10. kuca je midheaven,10. koraka su ispred.

Samo se hvalio i hvalio :D
Ali je bio dobar prema meni. Kud ja okom tu on skokom. Sto mi se svidja :cool:
Ali s tim hvaljenjem je preterivao, Jarac-skorpija, naravno da tezi statusu u drustvu i moci. I stekao je do sad. Ali ja ne padam na to, mene to plasi. Da li ce pokusati da me potcini? Jer to je prakticno nemoguce :zper:

Potcinice on tebe u prirodi ti je da sluzis.Pruzaj otpor,neka juri,neka osvaja,neka zasluzi.

Nisu oni deset koraka ispred, pa da im je midheaven taman i boldovan.:D

Stagnira ili prati, pa se na to nadovezuje. On jadan misli da je ispred nekog par koraka, al to ga drugi poskrivećki puste i izmanipulišu ograničenog, pa umisli.

Nisu oni deset koraka ispred, pa da im je midheaven taman i boldovan.:D

Stagnira ili prati, pa se na to nadovezuje. On jadan misli da je ispred nekog par koraka, al to ga drugi poskrivećki puste i izmanipulišu ograničenog, pa umisli.

eeee...nemoj tako na Jarca
oni su samo prizemni, kad se to shvati na vreme - sve je posle med i mleko
i, vole da se maze - tj vole pažnju, osećaj da ti ZNAČE... kao kod razotkirvanja karata
ti baciš jednu na sto - kad on, naizgled hladan, jedva dočekao da baci svoju

i, vole da se maze - tj vole pažnju, osećaj da ti ZNAČE...

Slažem se. Glume distancu i nezainteresovanost. Žele biti nepristupačni, a prija im pažnja što neće rado priznati, i situacija gde se drugi cimaju radi njih. No, iza toga se krije ogromna nesigurnost, krhka i senzitivna priroda. Daleko su oni od surovog, hladnog, autoritarnog, ma kolko se postavljali tako i krivo uprizoravali dominantan, alfa autoportret. A neretko to izlgeda i komično. Iz osećaja (nekad i kompleksa) niže vrednosti, neretko pribegavaju materijalističkim potvrdama i željom da se istaknu. Idu utabanom, proverenom stazom. Često uskog akceptiranja stvarnosti, fokusiranog pogleda, reaktivne energije., čini ih stabilnim u okviru datih vrednosti i vernim osobama. Obično se zna kriti prizeman motiv i tajna, koristoljubiva agenda u međuljudskim odnosima, nakalibrisani interesnim rezonovanjem, ali i izostankom ili slabo ispoljenom kreativnosti, maštom, dubinom i širinom pogleda na svet oko sebe. Takva rigidnost i ukočenost vremenom zna popustiti, kada se osete ostvarenim i prihvaćenim, pa ih se stoga zna percipirati kao detinjaste i luckaste pod "stare dane". Ali im tada zna olabaviti i privrženost prema partneru, npr.
.

Poslednja izmena:
Samo se hvalio i hvalio :D
Ali je bio dobar prema meni. Kud ja okom tu on skokom. Sto mi se svidja :cool:
Ali s tim hvaljenjem je preterivao, Jarac-skorpija, naravno da tezi statusu u drustvu i moci. I stekao je do sad. Ali ja ne padam na to, mene to plasi. Da li ce pokusati da me potcini? Jer to je prakticno nemoguce :zper:

Ta dva arhetipa su negativni(noćni) principi...dakle ne teže da svoje potencijale "objelodanjuju"...oni operišu "iz sjenke", u pozadini.

Tako da to hvalisanje, hvaljenje kod njega i uopšte bilo gdje, je esencijalni problem sunčevog arhetipa...i njegove neosvjestenosti...Ovde je vjerovatno karta takva da nešto istaknutije podupire sunčevo isticanje "sjaja" i samosvijesne ličnosti..koju tvoj ex dečko očigledno ne uspjeva da kanališe na jedan prirodan,spontan,nepoterećen način, već mu iz duboko nesvjesne emotivne nesigurnosti treba kostantno priznanje,reakcija od drugih...čim ima potrebu da ta svoja djela stalno drugima napominje.

Dakle ovde kod njega je u tom smislu neosvjesteno sunce (svijest o sebi) neuskladjeno sa njegovim vladarem saturnom (položaj, kredibilitet,reputacija unutar kolektiva) i ličnim, emotivnim dozivljajem sebe, svojih djela i podsvjesnih strahova vezanim za njihovu prihvaćenost tj. mjesecom, što sve u kompletu radja taj ego kompleks (SO/MO/SA) razlicitog stepena intenziteta...pogotovo ovdje gdje mars kao vladar asc uvijek teži da jako potencira,ističe, ono što natusov karakter unutar žižnih fokusa karte(sebe) iznosi napolje (asc).

Poslednja izmena:

Back