JARCEVI

Nikad vise necu izlaziti na ispit kad mi je Merkur u konjukciji sa natalnim saturnom :evil:
Naime, juce ja izadjem na pismeni ispit i profesorka nas prvo obavesti da postoje negativni bodovi.
Posle dodjem kuci i nema i nema rezultata, otvorim ja natalnu i tranzite kad ono, merkur egzaktna konjunkcija saturn. Vec mi je bilo jasno da cu duuugo da cekam na rezultate a mislila sam i da necu poloziti. Kad ono, posle celodnevnog cekanja(saturn) izadju rezultati i ja polozila.
Bas sam bila iznenadjena da ce me saturn tako "lako" pustiti da prodjem, i danas na usmenom roknem, uprkos sto sam mesec dana intenzivno, po ceo dan, ucila samo taj predmet. Eee bedak(saturn).

Nikad vise necu izlaziti na ispit kad mi je Merkur u konjukciji sa natalnim saturnom :evil:
Naime, juce ja izadjem na pismeni ispit i profesorka nas prvo obavesti da postoje negativni bodovi.
Posle dodjem kuci i nema i nema rezultata, otvorim ja natalnu i tranzite kad ono, merkur egzaktna konjunkcija saturn. Vec mi je bilo jasno da cu duuugo da cekam na rezultate a mislila sam i da necu poloziti. Kad ono, posle celodnevnog cekanja(saturn) izadju rezultati i ja polozila.
Bas sam bila iznenadjena da ce me saturn tako "lako" pustiti da prodjem, i danas na usmenom roknem, uprkos sto sam mesec dana intenzivno, po ceo dan, ucila samo taj predmet. Eee bedak(saturn).
Ali, Saturn je naš...
Dobar jutar.

Saturn je onomad uradio pravu stvar, zato sada ozbiljnije shvataš sve to.
Ako ne Saturn, ono tvoja psiha, pa smo na istom.
Polomi nogu! - Tako se kaže u našem kraju...

Haha, juce je dobro proslo, polozila s osmicom ali saturn je opet imao zanimljivih desavanja.
Nasa profesorka nije mogla da dodje, pa nam je dosla da dezura, ni manje ni vise, nego ona sto me je pre dva dana srusila :evil:
Onda nas je premestila iz ucionice u amfiteatar da ne bismo nista slucajno prepisali, i jos nam donela papiric, na kome pored osnovnog testa, moramo da markiramo odgovor olovkom, i to sve u roku od pola sata. Ovaj nas saturn je prava strogoca hehehe.

:lol: moj prvi deckoje bio jarac...crn, visok i mrsav....sad kad se setim te veze cini mi se da je bio dosta posesivan. ali verovatnosam i ja takva jel od iste smo fele :D
elem nasla sam nesto o jarcu i ribi :) kazu da predstavlja uzdizanje vavilonskog carstva a njegova dva roga ninivu i vavilon, a takodje ga dovode u vezu s enkijem ciji su simboli izmedju ostalog jarac i riba :lol: mozemoda gldamo i sa evolucionisticke strane pa da kazemo da je to prelazak zivota iz vode na kopno :) a moze i sa religiske strane, ili mitoloske tako da moze da predstavlja nastanak kopna iz vode, tj stvaranje sveta ako uzmemo kao odrednicu talesa npr i mitove koji govore da je sve nastalo iz vode :)

Kakav je bio taj tvoj decko po karakteru?
Ja nazalost ovog sto se meni svidja slabo poznajem, ali ga je nesto saturn dobro drmnuo u zadnje vreme. Nesto lose izgleda i stavlja hejterske statuse po fejsu.
I nekad kad ga vidim ili procitam status, prepoznam sebe u njemu i to me izludjuje. Imam zelju da ga bolje upoznam ali ne smem.
Jao sta da radim izludecu, nisam se sto godina zaljubila i sad moram u nekog komplikovanog kao sto sam ja :lol:

Ja nazalost ovog sto se meni svidja slabo poznajem, ali ga je nesto saturn dobro drmnuo u zadnje vreme. Nesto lose izgleda i stavlja hejterske statuse po fejsu.
I nekad kad ga vidim ili procitam status, prepoznam sebe u njemu i to me izludjuje. Imam zelju da ga bolje upoznam ali ne smem.
Jao sta da radim izludecu, nisam se sto godina zaljubila i sad moram u nekog komplikovanog kao sto sam ja :lol:

Nije on komplikovan tebi zato što je jarac, već zato što si zaljubiška, aha...

:zcepanje: hahah
ajoj davno bilo :lol: sta ja znam bio je ozbiljan, zreo, ali na momente potpuno detinjast :lol: posesivan kao sto rekoh, voleo muziku i motore :lol: romantican i morao je da istera svoje po svaku cenu (hm na koga mi to lici ;)) znas ono cuti i radi po svome.

Volim sto sam Jarac jer osecam svoju snagu koju mogu da iskoristim i okrenem u svoju korist kada je to potrebno. Ono zbog cega mi je tesko jeste ljubav. Zaljubljujem se "svakodnevno", pojavi se interesantna osoba koja mi drzi paznju nedelju, dve, vise (a to su uglavnom pogresne osobe), ali nikako da naidje osoba koja bi me zaista zaintrigirala i osvojila svu moju paznju. To pripisujem ovom znaku. Imam osecaj da smo mi jarcevi nesrecni u ljubavi. Da cu ceo zivot tu biti "slabija".

* Svakako, dok traje ta kratka zaljubljenost, to je toliko intenzivno, jedan tako snazan osecaj... onaj, kad pomislite na tu osobu, zaboli vas u grudima... :)

* A kada mi se neko toliko svidi, ja bezim od njega, udaljavam se... i naravno da nista ne bude... :(

Eto o zaljubljivosti jos jedne jarice.... :(

Back