N3Wz
Iskusan
- Poruka
- 5.268
Nije, najjača je u sedištu. Egzaltacija je tamo gde misli da je jača nego što realno jeste.
Možeš li dati neki konkretan primer toga kada je planeta u sedištu jača od planete u egzaltaciji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije, najjača je u sedištu. Egzaltacija je tamo gde misli da je jača nego što realno jeste.
Zato što to posmatraš kroz isključivo ljude i Sunčevu prizmu. Kada posmatraš kroz okolinu, uvidećeš da egzaltacije čine naše okruženje bolje nego ležište.
Kažeš Venera u Biku. Okej, pevanje, kuvanje, sve je to lepo videti kada neko kroz Asc ume da pruži drugima.
Ali, uzmi recimo jelo poput Pizza koje je okruglo (Ve) i dobilo svetsku popularnost (globalno, Ribe) i uvidećeš koliko je Egzaltacija u stvari bitna. Razlog zašto je Pizza toliko popularna je upravo zbog egzaltacije Venere u Ribama.
Ili, evo, Venera u sedištu. Novac u novčaniku. Ali šta je Novac pojedincu kada je mnogo bitniji da bude na globalnom nivou? Venera egzaltirana u Ribama je suština globalizacije. Proširenje tržišta je svakome u interesu kada ima produkt koji želi da prodaje. Ti stičeš bogatstvo proširenjem, a ne sužavanjem.
Evo ti i primer egzaltacije naspram Sedišta.
Merkur u Blizancima je Telefon u Ruci.
Da li ti vredi Telefon u Ruci naspram egzaltiranog Merkura u Vodoliji (Mreža telefona koji jedan drugom daju signal)?
Možeš imati telefon u ruci, ali džabe je ako nemaš vezu niti konekciju na koju se povezuješ.
Egzaltacije rade zajedno sa sedištima i to je sve jedna celina.
Pizza je Ve u Ribama samo ako se radi o al Tonno ( sa tunjevinom)
Popularnost je vezana za simboliku Sunca i Lava, nikada Venere, kakve svjetska popularnost ima sa Ribama, hahaha.
• SJEDIŠTE je najjače dostojanstvo. Planeta je u "svojoj kućici", svome znaku. To je mjesto u jednom od znakova Zodijaka gdje se odnosna planeta najviše iskazuje i gde je ona vladar. Ako nam je planeta u sjedištu, to znači da odnosnom energijom mi kontrolišemo okolnosti. Tu se ona najbolje osjeća. Ako nije pod teškim aplikacijama i ako ima dobar odnos sa drugim planetama, obično je ona ta koja će imati najviše uticaja na život čovjeka. Ona je kao domaćin u svojoj kuci, gde može da se ponaša po svojoj volji.
• EGZALTACIJA je drugo po snazi dostojanstvo. Ovdje se planeta pretvara da je bolja nego što jeste. Ona je u tom znaku "gost koji se jako lepo osjeća ali nema slobodu kao u svojoj kući". To je mesto (Znak) gde se planeta prijateljski, najbolje, ugodno i udobno oseća, pa nema izopačujuće dejstvo. Razlika između egzaltacije i sedišta je to što egzaltacija donosi bljesak na trenutak, dok sedište donosi koliko toliko konstantni uspeh. U egzaltaciji planeta pokazuje svoj najbolji potencijal, dok u sedištu pokazuje svoju pravu prirodu.
Jeste i ja sam pre koju godinu opisivala kako je Merkur u Vodoliji mreža satelita i koliko je to bolje od Merkura u Blizancima (ulice) i Devici... Ali uz taj preveliki skok, dolaze i prevelike mane. Kapiram da su kod planeta u egzaltaciji negativni efekti isto tako uvećani, kao i pozitivni. Vremenom sam usvojila shvatanje da je ipak bolje vrabac u ruci nego golub na grani... Iako mi oba pristupa imaju nekakve logike. Isto tako i Saturn u Vagi, pravedna vlada, primena zakona običnog čoveka... Ne znam...
Popularnost je vezana za simboliku Sunca i Lava, nikada Venere, kakve svjetska popularnost ima sa Ribama, hahaha.
Ribe su znak onoga što je svet, svetsko, svačije. Ribe su ono što je javno, što je popularno, usađeno u kolektivnu podsvest.
Kao recimo glumac koji tumači nekog heroja, on postaje simbol toga u kolektivnoj podsvesti, i ljudi počinju da ga vide kao taj simbol.
Sve to su Ribe.
Mislim da se svjetska globalna poularnost najvise odnosi na Mjesec( narod) i na vezu Mjeseca sa Venerom, kao prirodnim vladarem 7 polja ( javne scene). Najpopularniji ljudi su sa planetima u znacima jakog Mjeseca, takve najvise narod prihvata.Ribe su znak onoga što je svet, svetsko, svačije. Ribe su ono što je javno, što je popularno, usađeno u kolektivnu podsvest.
Kao recimo glumac koji tumači nekog heroja, on postaje simbol toga u kolektivnoj podsvesti, i ljudi počinju da ga vide kao taj simbol.
Sve to su Ribe.
Javno, javnost, javne ličnosti su u simbolici Riba.
Otud i Venera u Ribama, nešto što je nadaleko poznato u javnosti.
To je Mesec.
Zaviri u karte cele Holivud postave, svi imaju nesto u Raku.
U Raku svi vide nesto sto im je blisko, pa se tako povezu sa glumcima na platnu.
Ribe su nesto daleko i neshvatljivo a ne blisko.
Mislim da se svjetska globalna poularnost najvise odnosi na Mjesec( narod) i na vezu Mjeseca sa Venerom, kao prirodnim vladarem 7 polja ( javne scene). Najpopularniji ljudi su sa planetima u znacima jakog Mjeseca, takve najvise narod prihvata.
Ne znam kako arhetip 12, izolovanost, bolnica, zatvor, ima veze sa globalnom popularnoscu.
Dovoljno da spomenes Raka fudbalera Messija, vjerovatno najpopularniji fudbaler u istoriji. De Niro je Lav, kao i moj omiljeni domaci glumac DAnilo Bata Stojkovic, njima gluma prirodno lezi.Meril Strip- vladar Asc Sunce u Raku, Mesec u Biku na Mc.
Andjelina Dzoli- Asc Rak sa Venerom na Asc
Robert de Niro- Asc Rak, Mesec na Mc
Niko nije napisao da Mesec vlada globalizacijom.
Dovoljno da spomenes Raka fudbalera Messija, vjerovatno najpopularniji fudbaler u istoriji. De Niro je Lav, kao i moj omiljeni domaci glumac DAnilo Bata Stojkovic, njima gluma prirodno lezi.
Meril Strip- vladar Asc Sunce u Raku, Mesec u Biku na Mc.
Andjelina Dzoli- Asc Rak sa Venerom na Asc
Robert de Niro- Asc Rak, Mesec na Mc
Ovo sto si opisala je Mesec u Jarcu.
Oni vole osamu ali uvek zavrse na nekom polozaju i pod okom javnosti. To je paradoks.
jer se ribe odnose na nešto masovno.
Sta je smesno?
Mislim da se svjetska globalna poularnost najvise odnosi na Mjesec( narod) i na vezu Mjeseca sa Venerom, kao prirodnim vladarem 7 polja ( javne scene). Najpopularniji ljudi su sa planetima u znacima jakog Mjeseca, takve najvise narod prihvata.