Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Jude Law
![]()
Mo u Vagi imaju cini mi se i Mel Gibson ( Jarac Rak) i Nicolas Cage ( Jarac Strijelac)
Prvi na listi egocentrika, onda sledi tri prazna mesta pa Šk...
Zarad svojih ličnih interesa preveslaće i prijatelja ali na lep način, tj. na finjaka. Ko ih ne zna skupo
Moj su 'omiljeni' znak pa ih ne kritikujem baš nešto, ali ih i ne hvalim koliko to sami čine. (Kooookice, navali narode!!!)
Haha, pa tacno je da Saturn daje superego, kako i ne bi kada je prirodni vladar 10 polja( autoritet) ali Jarac je suvise lukav i mudar da bi otvorenim hvalospjevima o samom sebi ( dobro jedan je Muhamed Ali , " tuci cu te tako da ces misliti da te tuku desetorica"Prvi na listi egocentrika, onda sledi tri prazna mesta pa Šk...
Zarad svojih ličnih interesa preveslaće i prijatelja ali na lep način, tj. na finjaka. Ko ih ne zna skupo bi ih platio.
Moj su 'omiljeni' znak pa ih ne kritikujem baš nešto, ali ih i ne hvalim koliko to sami čine. (Kooookice, navali narode!!!)
Ono sto sam primjetio kod tih JArceva sa Mjesecom u VAgi, je da gotovo svi ( bez obzira jesu li javne licnosti ili ne) imaju svijetle oci, mada je generalno Jarac zimski " skandinavnski" znak( iako se sazvjezdje JArca nalazi na Jugu) pa jedno 70 % JArceva koje poznajem imaju takodjer svijetle oci, bez obzira na natalnu kartu( u mene nisu)Da.Mel gibson je odlican i kao glumac i kao reziser
2:25Zarko lausevic je isto Jarac Mo u Vagi
Ono sto sam primjetio kod tih JArceva sa Mjesecom u VAgi, je da gotovo svi ( bez obzira jesu li javne licnosti ili ne) imaju svijetle oci, mada je generalno Jarac zimski " skandinavnski" znak( iako se sazvjezdje JArca nalazi na Jugu) pa jedno 70 % JArceva koje poznajem imaju takodjer svijetle oci, bez obzira na natalnu kartu( u mene nisu)
Gibson mi je osim u " smrtnonosnom oruzju" kao glumac " legao" i u ovom filmu , u kojem glumi i ova nenadmasna Strijelica( za mene nmbr 1 za sva vremena)
A kada ne bi imao uvide u natalne karte, samo na osnovu Sunca, ovaj covjek bi za mene bio najtipicniji moguci " JArac" ( iako mu je u JArcu samo Sunce)
Ovaj put sa Lavicom u filmu
Najbrzi covjek na planeti svih vremena,Usain Bolt ima MArs u Jarcu, prije njega najbrzi bio Asafa Powel, takodjer MArs u JArcu.Mars u Jarcu su radoholicari, najbolje da se fokusiraju na posao.
Ja imam Mars u Jarcu u prvom, divno aspektovan al se ne ubih od vrednoćeMars u Jarcu su radoholicari, najbolje da se fokusiraju na posao.
Muskarci Jarcevi ako rano u zivotu skapiraju sta hoce su dobri za nesto stabilno. ali sa njima se zena ne pita nesto mnogo, vise koliko se uklapa u tu njihovu zamisljenu viziju zivota ka kome streme.
Edipovci su cesto, iako se to vezuje za Rakove, po meni su oba tu negde.
Mozda zbog dostojanstva Meseca.
Mars u Jarcu su radoholicari, najbolje da se fokusiraju na posao.
Ma ne znam zbog čega, ali su nekad teški kao crna zemlja.
Meni su to više uloge ljudi koji pokušavaju da pridobiju poene kod drugih, pa se šlihtaju kako znaju i umeju.
Radoholičari smo mi sa Saturnom u VI. Ti beše isto imaš taj plasman?
A ti si predpostavljam neka emotivna RAcica ?Ma ne znam zbog čega, ali su nekad teški kao crna zemlja. Muški. Pa ti to da pustiš...kupio bi se posle po podu.
Ali mene nervira i to što npr ujutro smak sveta...popodne kao da ništa nije bilo.
Ma nemoj...? E neće da može-
nego neću da budem zločesta ali nekad bih ga namerno pustila da vidim dokle je u stanju da ide u tom...uh...ma uh!
Davno je sestra mog jarca nama rekla "Udarila kosa na brus".
neću više, kvarim lepo raspoloženje![]()