JARCEVI

Ne razumem sta zelis da kazes
pa naravno da ne mislim da je iko ovde ozbiljan
Nego sam mislila na to, kada uradis ili kazes nesto smesno, da li se ljudi smeju tebi ili sa tobom

ILO:
Nego sam mislila na to, kada uradis ili kazes nesto smesno, da li se ljudi smeju tebi ili sa tobom

Pa...Mogli bi pisati o tome nasiroko...Ali,verovatno te opet samo nisam dobro razumeo.....
To,takodje sam morao da ucim,ali od toga mi nista nije bilo sladje,osim mozda da citam signale devojaka koje mi se svidjaju...

Znash li da je tvoj ON, ekonomistkinjo,
najverovatnije tvoj najblizhi drugar i neko ko se
savrsheno slazhe sa tvojim ocem ili tebi znachajnim
mushkarcem u zhivotu koji je veoma vredan..

Mozhda skroz greshim, ali.. po najnovijim saznanjima :)

I da.. pogledaj malo oko sebe, neka mushka Riba ili
neki josh vodenjak..
Nije ti losha kombinacija Strelac, ali sa ovakvim horoskopom, to
bash i ne daje nekakvu veliku mogutjnost na duzhe staze.

ILO:

ILO tebe to opterecuje..... :?:
...zasto pomisljas da se ako kazes nesto smesno, ljudi smeju tebi......
...ako je smesno i duhovito, smeju se zajedno sa tobom.....

ILO:
Hajde kad smo vec kod toga, kakve signale salju devojke jarcevi. Bas me zanima. Ozbiljno. Pitanje za sve

Diskretne,neprimetne..Ali to vazi za sve zemljane znakove (cast izuzecima),no ,to opet zavisi od podznaka i raznih drugih stvari,jel...Mada ja nisam govorio o devojkama u znaku jarca nego o devojkama koje sam ja licno primecivao da su zainteresovane za mene... ;)

Zena Jarac je smerna zavodnica,pleni tajanstvenoscu, zna sta zeli i ide ka cilju...prikriva zainteresovanost i emocije sve dok nije donekle sigurna u partnera...kasnije spremna na sve, pozrtvovan partner,veoma strastvena...vatrena ;)
Ali u pocetku dok se jos igra nimalo naivan igrac, strpljivo gradi odnos..tako to nekako u mom slucaju ide!

Mike je u pravu.Mnogo se opterecujes sa tim...Na kraju,nije ni bitno...Ako si se izblamirala nece te oprati ni Dunav,pa zasto onda ne bi nasla neku dobru stranu u svemu tome...Ja ponekad vise volim da napravim budalu od sebe nego da strepim sta je moglo biti i kako je neko drugi to doziveo... 8)

ILO:
Hajde kad smo vec kod toga, kakve signale salju devojke jarcevi. Bas me zanima. Ozbiljno. Pitanje za sve

Devojke Jarchevi su najozbiljnije devojke koje znam,
pritom najvernije i najvrednije.
Prave domatjice i odlichne su u ulozi majke. :)

Ono shto bih navela kao manu zhenama Jarchevima..
Suvishe veruju ljudima! Chine sve za druge, a malo
im se uzvratja, zato jako chesto imaju samo mali krug prijatelja i
uzhivaju njihovo drushtvo.

Uvek to govorim, pa tju i sad.. :)
- Biti prijatelj Jarcu je nishta drugo do chast,
jer se Jarchevi ne druzhe sa svakim!

StoRmyGirl:
Znash li da je tvoj ON, ekonomistkinjo,
najverovatnije tvoj najblizhi drugar i neko ko se
savrsheno slazhe sa tvojim ocem ili tebi znachajnim
mushkarcem u zhivotu koji je veoma vredan..

Mozhda skroz greshim, ali.. po najnovijim saznanjima :)

I da.. pogledaj malo oko sebe, neka mushka Riba ili
neki josh vodenjak..
Nije ti losha kombinacija Strelac, ali sa ovakvim horoskopom, to
bash i ne daje nekakvu veliku mogutjnost na duzhe staze.

HVALA StoRmyGirl :)
A bas Ribe nikako do sada, nekako jaca sam licnost od njih..kao da sam Ribu nosila na ledjima a meni kao zeni ne treba takav muskarac :)
Skorpija mi je interesantna, ali malko mracna za moj ukus..Rakovi, nisu mi izazov!
Ma zivot je cudo,ko zna sta ce mi doneti Ali Strelac mi poremetio sve..ostao mi izazov :D

shoshon:
Mike je u pravu.Mnogo se opterecujes sa tim...Na kraju,nije ni bitno...Ako si se izblamirala nece te oprati ni Dunav,pa zasto onda ne bi nasla neku dobru stranu u svemu tome...Ja ponekad vise volim da napravim budalu od sebe nego da strepim sta je moglo biti i kako je neko drugi to doziveo... 8)

....shoshon, ILO, sta je vama....nema nikog ko nije ispao budala, nekad i negde...
....to je ljudski, mili moji.....
...kakva strepnja....kakav Dunav....
....zivite....

Back