Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ekonomistkinja:Isti slucaj..steknes utisak da su to neki drugi ljudi..
A eto licno znam mnogo Jarceva koji su omiljeni u drustvu upravo zbog svojstvenog im humora ..
i Ekonomistkinja, ali je ona ozbiljna devojka, pita samo ozbiljne stvariMike41:......znaci koleginica Jarac.....
...mnogo smo jaki, shoshon, ti, ja.....![]()
Setio se...lepo!Mike41:....Ekonomistkinja....jesam glupi...pa i ti si rogata.....![]()
...
ILO:Ne razumem sta zelis da kazes
pa naravno da ne mislim da je iko ovde ozbiljan
Nego sam mislila na to, kada uradis ili kazes nesto smesno, da li se ljudi smeju tebi ili sa tobom
ih..umem i ja biti neozbiljna,pa bar je to najlakseILO:i Ekonomistkinja, ali je ona ozbiljna devojka, pita samo ozbiljne stvari
ILO:Ne razumem sta zelis da kazes
pa naravno da ne mislim da je iko ovde ozbiljan
Nego sam mislila na to, kada uradis ili kazes nesto smesno, da li se ljudi smeju tebi ili sa tobom
ILO:Hajde kad smo vec kod toga, kakve signale salju devojke jarcevi. Bas me zanima. Ozbiljno. Pitanje za sve
Ekonomistkinja:ih..umem i ja biti neozbiljna,pa bar je to najlakse![]()
ILO:Hajde kad smo vec kod toga, kakve signale salju devojke jarcevi. Bas me zanima. Ozbiljno. Pitanje za sve
StoRmyGirl:Znash li da je tvoj ON, ekonomistkinjo,
najverovatnije tvoj najblizhi drugar i neko ko se
savrsheno slazhe sa tvojim ocem ili tebi znachajnim
mushkarcem u zhivotu koji je veoma vredan..
Mozhda skroz greshim, ali.. po najnovijim saznanjima
I da.. pogledaj malo oko sebe, neka mushka Riba ili
neki josh vodenjak..
Nije ti losha kombinacija Strelac, ali sa ovakvim horoskopom, to
bash i ne daje nekakvu veliku mogutjnost na duzhe staze.
shoshon:Mike je u pravu.Mnogo se opterecujes sa tim...Na kraju,nije ni bitno...Ako si se izblamirala nece te oprati ni Dunav,pa zasto onda ne bi nasla neku dobru stranu u svemu tome...Ja ponekad vise volim da napravim budalu od sebe nego da strepim sta je moglo biti i kako je neko drugi to doziveo... 8)
Glasam za neozbiljnostMike41:..ja sam izgleda neozbiljan, kvarim vam temu i obecavam da cu se uzdrzavati od komentara, sam sebe banujem..... :|
Tako je...BREMike41:....shoshon, ILO, sta je vama....nema nikog ko nije ispao budala, nekad i negde...
....to je ljudski, mili moji.....
...kakva strepnja....kakav Dunav....
....zivite....