JARCEVI

pa veruj da sam izrod medju blizancima, jarcevi imaju samo taj karakter da su ugozeni i nonstop imaju potrebu za dokazivanjem i prednjacenjem jel tako:lol:

nije bash tako...nesigurnost u sebe nema veze sa horoskopom vec sa odrastanjem tj kao shto rekoh sa karakterom...
da sam imao stariju sestru umesto starijeg brata,verovatno bih bio manje siguran u sebe,i ne bih stekao neke veshtine
koje su realno potrebne za "prezhivljavanje" ako imash starijeg brata...
msm,tvoj pokushaj da generalizujesh neku karakternu osobinu putem horoskopa je neosnovan...:lol:
ima svega! ;)

nije bash tako...nesigurnost u sebe nema veze sa horoskopom vec sa odrastanjem tj kao shto rekoh sa karakterom...
da sam imao stariju sestru umesto starijeg brata,verovatno bih bio manje siguran u sebe,i ne bih stekao neke veshtine
koje su realno potrebne za "prezhivljavanje" ako imash starijeg brata...
msm,tvoj pokushaj da generalizujesh neku karakternu osobinu putem horoskopa je neosnovan...:lol:
ima svega! ;)
mislim aj da nije toliko jarceva oko mene pa i ovde na forumu ,sa bas bas istancanim istim karakteristikama ono ko da znam sta ce svaki sledeci reci ili napisati:lol:

Dragi moji Jarcevi i oni drugi, dosta obrisanih spam postova ovde pade veceras..a da ne idem jos kroz temu, prepolovila bi se...ovo jeste tema o Jarcevima na zabavnom delu ali ne i kafana. za takve stavri imate astro caffe pa izvolite.

Objasnjeno ti je zasto su postovi obrisani.
Zato sto su spam.
Ti se opet nadovezujes nevezano za temu, i opet. Temu mozes bojkotovati , mozes se i nadovezivati, ali spam ce opet biti brisan.Ako postoje dalje nedoumice, pp mi je slobodan za sve.

da vas demantujem...ja sam jarac i zaplacem kad gledam film a kamoli ovako u zivotu...emotivna do zla boga >P mada muskarci jarcevi jesu malo hladniji ali to ne znaci da nisu emotivni vec samo da ne pokazuju emocije dok ne upoznaju osobu..posle nek vam je Bog u pomoci :D
jedina mana je sto nisam upoznala jarca muskrca koji je veran.............

Poslednja izmena:

Back