Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa veruj da sam izrod medju blizancima, jarcevi imaju samo taj karakter da su ugozeni i nonstop imaju potrebu za dokazivanjem i prednjacenjem jel tako![]()

mislim aj da nije toliko jarceva oko mene pa i ovde na forumu ,sa bas bas istancanim istim karakteristikama ono ko da znam sta ce svaki sledeci reci ili napisatinije bash tako...nesigurnost u sebe nema veze sa horoskopom vec sa odrastanjem tj kao shto rekoh sa karakterom...
da sam imao stariju sestru umesto starijeg brata,verovatno bih bio manje siguran u sebe,i ne bih stekao neke veshtine
koje su realno potrebne za "prezhivljavanje" ako imash starijeg brata...
msm,tvoj pokushaj da generalizujesh neku karakternu osobinu putem horoskopa je neosnovan...
ima svega!![]()

pa veruj da sam izrod medju blizancima, jarcevi imaju samo taj karakter da su ugozeni i nonstop imaju potrebu za dokazivanjem i prednjacenjem jel tako![]()

jes da je mawkice proshao..naravno da sam znao kad ste u cosku bacate na salu i opet napad![]()

ja sam mislio da sam ja namcor,al ti me prejebba za dve duzhine...![]()
On nije obavešten da je Jarac.

![]()
![]()
sjajno!nasmejala si me od srca!![]()
Znaš da blizanci nemaju smisla za humor .

ne mogu da se slozhim sa tim,ali svakako nemaju smisao za humor kao mi jarchevi...
dodushe,mislim da je nash smisao za humor suroviji...i siroviji...
if you know what i mean!?![]()
Da oni se šale kao Modelsice? ma daj ...

... o dan mi je.ne...ne znam za druge al recimo ja volim crni humor...
i kad se shalim makar i na svoj rachun,zna da zaboli...
al tako ti je to...
bliznaci se ne shale tako...ne idu toliko u dubinu...
ali svakako ne kao modelsice,mada bi se chicha pitao sa njima...![]()
![]()
Jarcevi jel volite pare vise no leba ?

da vas demantujem...ja sam jarac i zaplacem kad gledam film a kamoli ovako u zivotu...emotivna do zla boga >P mada muskarci jarcevi jesu malo hladniji ali to ne znaci da nisu emotivni vec samo da ne pokazuju emocije dok ne upoznaju osobu..posle nek vam je Bog u pomoci
jedina mana je sto nisam upoznala jarca muskrca koji je veran.............

Jarčevi su neverni![]()