JARCEVI

putuj igumane i ne brini za manastir! :cool:

Hvala , odoh ...
kanarski-otoki.jpg

... i pišem, kažu "Ostva sreće" ...

Malo o Jarcevima

Osobe rođene u znaku jarca imaju želju da se popnu na vrh bilo koje planine kako bi samostalno ispunili svoje želje i ambicije. Oni su konzervativni, organizovani, metodični, tradicionalni, odgovorni, pošteni, efikasni, strpljivi, praktični, autoritativni, disciplinovani, ozbiljni i ciljano orijentisani.

Njihova mirna narav čini da izgledaju usamljeno. Vrlo često će izgraditi zid oko sebe kako bi se zaštitili od loših uticaja koji ih okružuju. Gotovo ništa ne može da ih zaustavi u ostvarivanju planova i ambicija. Teže sigurnosti tako što će biti odgovorni i dosledni. Rad je veoma važan za njih i nikada ga ne shvataju olako. Mnogi jarčevi imaju kompleks niže vrednosti što ih ponekad pokreće ka uspehu.

Jarčevi vole da isplaniraju svaki svoj potez, odmeravajući prednosti i mane svakog pitanja sa kojim se susretnu. Oni su veoma pouzdane osobe, a posebno u kriznim periodima. U mogućnosti su da pruže dobre, praktične savete. Po pravilu nisu agresivne osobe i izražavaju neprijateljstvo samo u slučaju odbrane od napada.

Jarčevima je potrebno društvo, ali ponekad imaju tendenciju da se izoluju od ljudi zbog rezervisanosti i straha od povređenosti. Ove osobe mogu biti izuzetno lojalne bliskim prijateljima i ljudima do kojih im je stalo.

Strah da ostanu bez materijalne sigurnosti ih čini obaveznim da imaju redovne prihode. Njihova dostignuća u životu se ostvaruju kroz stalni napredak, a ne kroz špekulacije i „sumnjive“ poslove. Poseduju snažnu samo disciplinu i ništa ih ne može odvratiti od njihovog pravca koji su zamislili. Skloni su da odustanu od mnogih zadovoljstava kako bi ostvarili svoje ciljeve. Naporan rad ih održava živim. Jarčevi su štedljivi i vole da sakupljaju stvari. Gnušaju se rasipništva. Takođe ne vole da učestvuju u razgovorima koji nikuda ne vode. Ove osobe teže da govore samo onda kada imaju šta da kažu.
emocije izražavate saosećajno i sažaljivo. Osetljivi ste, srdačni i nežni, maštoviti, stidljivi, i imate urođeno shvatanje o tome kako drugi doživljavaju i reaguju na situacije. Boli Vas ako je neko drugi povređen.

Malo o Jarcevima

Osobe rođene u znaku jarca imaju želju da se popnu na vrh bilo koje planine kako bi samostalno ispunili svoje želje i ambicije. Oni su konzervativni, organizovani, metodični, tradicionalni, odgovorni, pošteni, efikasni, strpljivi, praktični, autoritativni, disciplinovani, ozbiljni i ciljano orijentisani.

Njihova mirna narav čini da izgledaju usamljeno. Vrlo često će izgraditi zid oko sebe kako bi se zaštitili od loših uticaja koji ih okružuju. Gotovo ništa ne može da ih zaustavi u ostvarivanju planova i ambicija. Teže sigurnosti tako što će biti odgovorni i dosledni. Rad je veoma važan za njih i nikada ga ne shvataju olako. Mnogi jarčevi imaju kompleks niže vrednosti što ih ponekad pokreće ka uspehu.

Jarčevi vole da isplaniraju svaki svoj potez, odmeravajući prednosti i mane svakog pitanja sa kojim se susretnu. Oni su veoma pouzdane osobe, a posebno u kriznim periodima. U mogućnosti su da pruže dobre, praktične savete. Po pravilu nisu agresivne osobe i izražavaju neprijateljstvo samo u slučaju odbrane od napada.

Jarčevima je potrebno društvo, ali ponekad imaju tendenciju da se izoluju od ljudi zbog rezervisanosti i straha od povređenosti. Ove osobe mogu biti izuzetno lojalne bliskim prijateljima i ljudima do kojih im je stalo.

Strah da ostanu bez materijalne sigurnosti ih čini obaveznim da imaju redovne prihode. Njihova dostignuća u životu se ostvaruju kroz stalni napredak, a ne kroz špekulacije i „sumnjive“ poslove. Poseduju snažnu samo disciplinu i ništa ih ne može odvratiti od njihovog pravca koji su zamislili. Skloni su da odustanu od mnogih zadovoljstava kako bi ostvarili svoje ciljeve. Naporan rad ih održava živim. Jarčevi su štedljivi i vole da sakupljaju stvari. Gnušaju se rasipništva. Takođe ne vole da učestvuju u razgovorima koji nikuda ne vode. Ove osobe teže da govore samo onda kada imaju šta da kažu.
emocije izražavate saosećajno i sažaljivo. Osetljivi ste, srdačni i nežni, maštoviti, stidljivi, i imate urođeno shvatanje o tome kako drugi doživljavaju i reaguju na situacije. Boli Vas ako je neko drugi povređen.

Od reči do reči - ja. :D

Jos malo o Jarcu :)

U njegovoj ljubavi prevladavaju mera, razum i oprez. Jarci mogu živeti kao samci i asketi.Pronađu li pravog partnera, postaju vrlo strastveni.
Jarci imaju snažno razvijen smisao za porodicu. Deca Jarci su najbolja, najposlušnija i najskromnija deca u celom Zodijaku
Muškarca Jarca smatraju najsolidnijim mužem u celom Zodijaku, koji ne zna ni za avanture ni za razvod. On je i uzoran otac. U braku on sledi svoje ambicije. Veže se uz osobu koja će poboljšati zajednički društveni i profesionalni status. Njegova konvencionalna priroda i osećaj dostojanstva neće mu dopustiti razvod braka.Ako se u njemu razbudi ljubav, on će voleti zauvek i ništa ge neće u tome pokolebati.
On ceni tradicionalne vrednosti, porodica i dom su mu jako važni. Uvek je veran.Materijalna sigurnost mu je jako bitna, te će se truditi da bi je ostvario. Jako dobro raspolažu s novcima, štedljivi su, a vrlo retko dozvole neku rastrošnost.

Poslednja izmena:
A žene jarčevi?

Jarcu odgovaraju: bik i djevica
ne odgovaraju mu: strijelac i blizanci
Žena Jarac će nastojati naći situiranog muža.
Biće dobra supruga i majka, dobra žena koja će uživati u svom lepo uređenom domu.
njena je izdržljivost i temeljitost ogromna. Žena Jarac zauzima obrambeno stajalište prema ljubavi, ona zazire od nje bojeći se ranjavanja. Postepeno, u stanju je prepustiti se osjećajima. Ona u sebi nosi skrivenu vatru koju treba znati izmamiti na površinu.
Ona je tip žene koja se plaši zaljubljivanja u pogrešnu osobu. Kada se napokon desi da nađe onog pravog, ona postaje odani partner sa jakim emocijama.
Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni. Ako zaključi da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav goreti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorele. Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. Sa njom svaki dan neosetno postajete sve bolji i bolji, dok jednog dana ne shvatite da ste od krastave žabe izrasli u princa koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe. Ona je to znala dok ste jos bili žaba, a koliko se dama usudjuje da voli jednog žapca? Vidite li da njena mašta ne priznaje nerealne fantazije, jer ona uvek zna krajnji ishod stvari. Sve što traži od vas je da pokažate karakter i istrajnost , a ona će vam rado dati primer. Kao majka je stroga ali pravedna. Deca će joj jednog dana jako dobro vladati sobom i svetom oko sebe.
Spremna je da uradi sve što je u njenoj moći za partnera, ali on mora zadovoljavati njene potrebe. Ona voli da bude zauzeta poslom i život shvata veoma ozbiljno. Ona izuzetno zna da se brine o sebi i da bude samostalna - ima svoj stil i klasu oblačenja, pedantna je, čista i pomalo formalna. Ova žena voli da dobija komplimente od čoveka kojeg voli....

Hvala ti Sava..:)

Čekam samo maher da pročita. :whistling:

prochitao sam,ali se ne pronalazim u potpunosti...
imam slichnosti,ali onaj deo oko rasipnishtva...to nisam ja...
da samo znash kolko sam bara procerdao u kafani,i na zajebanciju,
odrekla bi me se preko novina!
msm,lepo je imati para,i ne brinuti,ali ne mogu da brinem o parama...
nadam se da me razumesh...:)

prochitao sam,ali se ne pronalazim u potpunosti...
imam slichnosti,ali onaj deo oko rasipnishtva...to nisam ja...
da samo znash kolko sam bara procerdao u kafani,i na zajebanciju,
odrekla bi me se preko novina!
msm,lepo je imati para,i ne brinuti,ali ne mogu da brinem o parama...
nadam se da me razumesh...:)

Nisam ni ja neki ekonomista :(, razumem te.

Back