Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema,chicha ima odgovor na sva pitanja!![]()
NApokon priznaješ da si stariji od mene.![]()
ako cemo po karakteru,odgovornosti,znanju i mnogim drugim kvalitetima koje mmaher ima u izobilju,
stariji sam od mnogih!
a ako cemo po krshtenici,ti si za mene tetka!
dobro,ne bash tetka,al si starija!![]()
ni ja nisam daleko...sve neshto bezveze...smor...hvala me neka depresija...
nesklad izmedju zheljenog i ostvarenog,a problem je u tome shto izginuh radec i trudec se...
nije da plachem nad samim sobom,nego mi prosto neke stvari nisu jasne...dokle!!!
![]()
Bice bolje, posle kise dolazi sunce!![]()
... a ja pročitala glad![]()
shta je babi milo to joj se i snilo!![]()
Idi begaj, meni mila Kanarska ostva , npr.![]()
putuj igumane i ne brini za manastir!![]()
Hvala , odoh ...![]()
... i pišem, kažu "Ostva sreće" ...
da necesh mozhda da te neko i izmasira?strashno!!!
ova definitivno kvari sliku o nama jarchevima!![]()
Malo o Jarcevima
Osobe rođene u znaku jarca imaju želju da se popnu na vrh bilo koje planine kako bi samostalno ispunili svoje želje i ambicije. Oni su konzervativni, organizovani, metodični, tradicionalni, odgovorni, pošteni, efikasni, strpljivi, praktični, autoritativni, disciplinovani, ozbiljni i ciljano orijentisani.
Njihova mirna narav čini da izgledaju usamljeno. Vrlo često će izgraditi zid oko sebe kako bi se zaštitili od loših uticaja koji ih okružuju. Gotovo ništa ne može da ih zaustavi u ostvarivanju planova i ambicija. Teže sigurnosti tako što će biti odgovorni i dosledni. Rad je veoma važan za njih i nikada ga ne shvataju olako. Mnogi jarčevi imaju kompleks niže vrednosti što ih ponekad pokreće ka uspehu.
Jarčevi vole da isplaniraju svaki svoj potez, odmeravajući prednosti i mane svakog pitanja sa kojim se susretnu. Oni su veoma pouzdane osobe, a posebno u kriznim periodima. U mogućnosti su da pruže dobre, praktične savete. Po pravilu nisu agresivne osobe i izražavaju neprijateljstvo samo u slučaju odbrane od napada.
Jarčevima je potrebno društvo, ali ponekad imaju tendenciju da se izoluju od ljudi zbog rezervisanosti i straha od povređenosti. Ove osobe mogu biti izuzetno lojalne bliskim prijateljima i ljudima do kojih im je stalo.
Strah da ostanu bez materijalne sigurnosti ih čini obaveznim da imaju redovne prihode. Njihova dostignuća u životu se ostvaruju kroz stalni napredak, a ne kroz špekulacije i „sumnjive“ poslove. Poseduju snažnu samo disciplinu i ništa ih ne može odvratiti od njihovog pravca koji su zamislili. Skloni su da odustanu od mnogih zadovoljstava kako bi ostvarili svoje ciljeve. Naporan rad ih održava živim. Jarčevi su štedljivi i vole da sakupljaju stvari. Gnušaju se rasipništva. Takođe ne vole da učestvuju u razgovorima koji nikuda ne vode. Ove osobe teže da govore samo onda kada imaju šta da kažu.
emocije izražavate saosećajno i sažaljivo. Osetljivi ste, srdačni i nežni, maštoviti, stidljivi, i imate urođeno shvatanje o tome kako drugi doživljavaju i reaguju na situacije. Boli Vas ako je neko drugi povređen.
A žene jarčevi?
Hvala ti Sava..
Čekam samo maher da pročita.![]()
Hvala ti Sava..
Čekam samo maher da pročita.![]()
prochitao sam,ali se ne pronalazim u potpunosti...
imam slichnosti,ali onaj deo oko rasipnishtva...to nisam ja...
da samo znash kolko sam bara procerdao u kafani,i na zajebanciju,
odrekla bi me se preko novina!
msm,lepo je imati para,i ne brinuti,ali ne mogu da brinem o parama...
nadam se da me razumesh...![]()
Nisam ni ja neki ekonomista, razumem te.