Jahanje

Evo malo Lastinih slikica.....

zar Anci ne jases feniksa......inace simpaticna...........
ti je ova slicica:think:

Joooooooj ne spominji mi mog malog fenixa :sad2::sad2::sad2:
jahala sam ga wise od pola godine....a sad je u nekom selu pre Wrsca...kod nekog Marka....i nerwira me sto je prodat :sad2::otkacio:
Sa njim sam prosla i sito i reseto.....bas mi nedostaje :(
Jahala sam Zekana,tj.pripremala ga zajedno sa wlasnikom za balkanijadu...da bi na kraju bio diskwalifikowan zbog gluposti...glupi rumuni!!!!!a sad radim sa sewerom!hwala za kompliment na slicice :)

...omg wi ko da ne znate za salu...:???::???::???::otkacio:

A i istina je woli me:heart::heart::heart:

:rotf::rotf::rotf:
Jel ti jasesh Lastu?

A i uostalom odkud ti znash da li joj ja nedostajem ili ne???:)
Da odgoworim umesto drugarice posto trenutno nije tu...:) da ona jase lastu....i bila je na stazi sa njom....I weruj mi lasti niko ne nedostaje...jedino sto joj nedostaje je ODMOR!!!:):)dobrica mala....cuti,trpi i trcka :D

Da odgoworim umesto drugarice posto trenutno nije tu...:) da ona jase lastu....i bila je na stazi sa njom....I weruj mi lasti niko ne nedostaje...jedino sto joj nedostaje je ODMOR!!!:):)dobrica mala....cuti,trpi i trcka :D

Super bas mi je drago!:klap::klap:WOW I ja sam bila sa Lastom na terenu pa sta?
Ali jedno te molim prestani da ...! ! !Odkud ti znash mozda joj ja bas nedostajem!!!:lol:

Poslednja izmena:
Super bas mi je drago!:klap::klap:WOW I ja sam bila sa Lastom na terenu pa sta?
Ali jedno te molim prestani da ...! ! !Odkud ti znash mozda joj ja bas nedostajem!!!:lol:

pa nista....sa tim sto ona nema ni jedan cas obuke a zexi je salje na stazu,nista ja ne kazem za tebe...samo sam srecna zbog swoje drugarice:klap::p:mrgreen:...kad smo wec kod drugarica...sta je sa twojom beka wise ne dolazi?sto?zexi je bas zgotiwio?

Mozda je i bolje sto nisam bila tu:)Ja ne zelim da se takmicim nisakim jer ja jasem iz ljubavi,i valjda je to rezultat....Marina_ako nisi primetila ja sam stavila smajlije sto znaci da se zezam.Ja ne mogu da udjem njoj u glavu da znam ko njoj nedostaje a ko ne,ali nju je toliko njih jahalo i vole je svi i mozda joj bas neko drugi nedostaje..ne zelim da zalazim u to.Ona mene nemora da voli,meni je dovoljno sto ja volim nju i sto cu uvek da se trudim da joj bude prijatno sa mnom,a ako budem bila dovoljno dobra i zavolece me.Niti zelim da se prepucavam ovde jer je to jako glupo,ali ti kao da to zelis,na finjaka podbadas....ali necu ja da se pravim pametna niti cu nesto ja sad da popujem,meni je srce puno sto bez jednog casa obuke posle 10 puta jahanja ja sam ipak uspela na neki nacin ono sto sam oduvek zelela i jako mi je drago zbog toga,kao i Ani i ona nista lose nije mislila time sto je rekla da sam ja bila na stazi...samo je ponosna na mene jer da nije bilo nje moj san se nebi ostvario....nije htela da se nadmece sa tobom niti bilo kim drugim,ali ti si naravno morala da budes bolja i da to nagovestis,kao da niko osim tebe nemoze u necemu da uspe....ne zelim da se nadmecem ni sakim jer ja jasem zbog sebe a ne da bi danas sutra mogla da poklopim svaku rec nekoga ko je poceo posle mene da jase...uostalom ovo je forum gde treba da se nadju nasa iskustva a ne da se takmicimo......Ana hvala u svakom slucaju,na svemu..Ljubim te puno puno!!!!

pa nista....sa tim sto ona nema ni jedan cas obuke a zexi je salje na stazu,nista ja ne kazem za tebe...samo sam srecna zbog swoje drugarice:klap::p:mrgreen:...kad smo wec kod drugarica...sta je sa twojom beka wise ne dolazi?sto?zexi je bas zgotiwio?

Ana i Marina,prekinite da se svadjate...obe ste glupe!!!!
Kakve veze ima ko s kim ide na teren i kada...To sto Anina drugarica ide sa Lastom na stazu ne mora da znaci da dobro jase,nego da je Lasta dobra ko lebac..
Prekinite da se glupirate,obe!!!

Umesto da obradtite vise paznje na ono sto je postavila Krofnica, vi se tu ubedjujete oko toga koga konj vise voli?

Sto se tice Krofnice procitala sam to wise puta,i najezila se,i stwarno mi je zao:sad2:....i trazila po netu,nisam nasla nikakw odgowor...a mozda bi imala i nesto da kazem,tj.predlozim...ali ne werujem da bi to pomoglo,jer nisam weterinar,niti znam kako izgleda pa da po nekoj logici kazem sta bi moglo da se uradi....mislim da bi tom konju najwise mogao da pomogne weterinar:)

Kakve veze ima ko s kim ide na teren i kada...To sto Anina drugarica ide sa Lastom na stazu ne mora da znaci da dobro jase,nego da je Lasta dobra ko lebac..

Neradi se o tome dal je Lasta dobra ko lebac ili nije,radi se o tome da me je Zeljko poslao na stazu,a kako sam ja tamo prosla i dal sam pala ili se desilo neznam ni ja sta to je vec sporedna stvar.Da li ti mislis da bi me Zeljko uopste pustio samu na stazu pa bila to Lasta ili ne a da smatra da nisam sposobna za to.A i sama znas da se konji na stazi drugacije ponasaju nego u manjezu.A i za to sto si napisala za Anu i Marinu ne znam zasto shvatas preozbiljno,Anu dovoljno poznajem i znam kada se zajebava uostalom nije licno nista lose rekla za Marinu,i ponovicu SMAJLI ZNACI SALA!!!!!!A Ana ih konstantno koristi!

eeeee SVI SUPER JASETE!!!!!!!!! SVI STE ODLICNI!!!! ok????
A JA cu da POLUDIM od izigravanja nekog goluba mirotvorca, posto STVARNO ne licim na GOLUBA!!!
AAAAAAAAAAAAAAA izrasce mi rogovi na kraju!!!! ikjhdjkzd;kljmgxbv;k,jm;xj,mbn;okljbnmlkm ghrhrjgggg

Pa hwala na komplimentu :D:) sala....:lol:
Owo za teren sam ja samo nawela kao primer.Zato sto je ona rekla za stazu.I ja uopste ne zelim ni sa kim da se swadjam! ! !Nego samo kazem moje misljenje, jer swako ima prawo na swoje misljenje.

Umesto da obradtite vise paznje na ono sto je postavila Krofnica, vi se tu ubedjujete oko toga koga konj vise voli?

Ma ja sam to procitala jos na kucnim ljubimcima...i meni je jako zao...ali stwarno ne znam sta moze tu da se uradi.:(
PozzzzzzZzzz za swe i mislim da je najbolje da zaborawimo owo...a?Ok?

@ janemampojma (ili kako wec) hocu samo da znash da protiw tebe i Ane ja nemam nista protiw....ili nisam ljubomorna kao sto neki misle...ali sto yes yes Lastica je mirna:Dpozzzzzz

Marina_verujem da nemas nista protiv nas,ali malo se glupo osecam jer sam ja samo htela da znate da sam vec bila na stazi,mislila sam da ce nekima biti drago kao sto je meni drago kada nekome nesto dobro ide.Ali svi su skocili kao da sam ne znam sta uradila.Pa znate kakav je osecaj kada ste svesni da niste glupi za jahanje(posto sam ja mislila da nikada u zivotu necu nauciti kasom:D)i samo sam htela da to podelim sa vama,ali sada znam da to ovde netreba raditi...na greskama se uci....Inace ako hoces poslacu ti jos Lastinih slika,sada je prava riba,ima kikice :D

Back