Anchyfenix
Obećava
- Poruka
- 90
u svakom slucaju hvala vam devojke,pravi ste andjeli..![]()
nema na cemu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa bas nebih rekla da joj bilo sta nedostaje,veoma je vesela i trci ko vetarPogotovo na stazi.I ti bi bila tuzna da si ceo dan na suncu a napolju 40 stepeni
![]()
tkacio:

zar Anci ne jases feniksa......inace simpaticna...........
ti je ova slicica![]()
bas je bio dobar konjic.zar Anci ne jases feniksa......inace simpaticna...........
ti je ova slicica![]()

tkacio:

Da odgoworim umesto drugarice posto trenutno nije tu......omg wi ko da ne znate za salu...:???::???::???:tkacio:
A i istina je woli me
Jel ti jasesh Lastu?
A i uostalom odkud ti znash da li joj ja nedostajem ili ne???![]()
da ona jase lastu....i bila je na stazi sa njom....I weruj mi lasti niko ne nedostaje...jedino sto joj nedostaje je ODMOR!!!
dobrica mala....cuti,trpi i trcka Da odgoworim umesto drugarice posto trenutno nije tu...da ona jase lastu....i bila je na stazi sa njom....I weruj mi lasti niko ne nedostaje...jedino sto joj nedostaje je ODMOR!!!
dobrica mala....cuti,trpi i trcka
![]()

WOW I ja sam bila sa Lastom na terenu pa sta?
Super bas mi je drago!WOW I ja sam bila sa Lastom na terenu pa sta?
Ali jedno te molim prestani da ...! ! !Odkud ti znash mozda joj ja bas nedostajem!!!

...kad smo wec kod drugarica...sta je sa twojom beka wise ne dolazi?sto?zexi je bas zgotiwio?
Ja ne zelim da se takmicim nisakim jer ja jasem iz ljubavi,i valjda je to rezultat....Marina_ako nisi primetila ja sam stavila smajlije sto znaci da se zezam.Ja ne mogu da udjem njoj u glavu da znam ko njoj nedostaje a ko ne,ali nju je toliko njih jahalo i vole je svi i mozda joj bas neko drugi nedostaje..ne zelim da zalazim u to.Ona mene nemora da voli,meni je dovoljno sto ja volim nju i sto cu uvek da se trudim da joj bude prijatno sa mnom,a ako budem bila dovoljno dobra i zavolece me.Niti zelim da se prepucavam ovde jer je to jako glupo,ali ti kao da to zelis,na finjaka podbadas....ali necu ja da se pravim pametna niti cu nesto ja sad da popujem,meni je srce puno sto bez jednog casa obuke posle 10 puta jahanja ja sam ipak uspela na neki nacin ono sto sam oduvek zelela i jako mi je drago zbog toga,kao i Ani i ona nista lose nije mislila time sto je rekla da sam ja bila na stazi...samo je ponosna na mene jer da nije bilo nje moj san se nebi ostvario....nije htela da se nadmece sa tobom niti bilo kim drugim,ali ti si naravno morala da budes bolja i da to nagovestis,kao da niko osim tebe nemoze u necemu da uspe....ne zelim da se nadmecem ni sakim jer ja jasem zbog sebe a ne da bi danas sutra mogla da poklopim svaku rec nekoga ko je poceo posle mene da jase...uostalom ovo je forum gde treba da se nadju nasa iskustva a ne da se takmicimo......Ana hvala u svakom slucaju,na svemu..Ljubim te puno puno!!!!pa nista....sa tim sto ona nema ni jedan cas obuke a zexi je salje na stazu,nista ja ne kazem za tebe...samo sam srecna zbog swoje drugarice...kad smo wec kod drugarica...sta je sa twojom beka wise ne dolazi?sto?zexi je bas zgotiwio?
Umesto da obradtite vise paznje na ono sto je postavila Krofnica, vi se tu ubedjujete oko toga koga konj vise voli?
....i trazila po netu,nisam nasla nikakw odgowor...a mozda bi imala i nesto da kazem,tj.predlozim...ali ne werujem da bi to pomoglo,jer nisam weterinar,niti znam kako izgleda pa da po nekoj logici kazem sta bi moglo da se uradi....mislim da bi tom konju najwise mogao da pomogne weterinar
Ana i Marina,prekinite da se svadjate...obe ste glupe!!!!
Kakve veze ima ko s kim ide na teren i kada...To sto Anina drugarica ide sa Lastom na stazu ne mora da znaci da dobro jase,nego da je Lasta dobra ko lebac..
Prekinite da se glupirate,obe!!!
Ana i Marina,prekinite da se svadjate...obe ste glupe!!!!
Kakve veze ima ko s kim ide na teren i kada...To sto Anina drugarica ide sa Lastom na stazu ne mora da znaci da dobro jase,nego da je Lasta dobra ko lebac..
Prekinite da se glupirate,obe!!!
sala....
Umesto da obradtite vise paznje na ono sto je postavila Krofnica, vi se tu ubedjujete oko toga koga konj vise voli?

EEEE bas tako!
Uostalom, Lasta najvise mene volinjanjanja
njaaaaaaaaaa
![]()