Anchyfenix
Obećava
- Poruka
- 90
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ewo sta sam ja naprawila preko telefona:
![]()
jel ti treba jos deckowih slika?
...
, tako da bih volela da se usavrsim, i da provodim vreme sa ovim prelepim zivotinjama 

Cao svima!
Drago mi je sto postoji ovakva tema kod nas...
Vec duze vreme planiram da pocnem da treniram jahanje, pa molim nekoga od vas da me uputi, gde, kako i koliko to sve kosta...
Inace, imala sam prilike da jasem konje vec, zapravo jedno vreme sam i imala konja u selu, tako da bih volela da se usavrsim, i da provodim vreme sa ovim prelepim zivotinjama
Pozdrav svima![]()
Cao svima!
Drago mi je sto postoji ovakva tema kod nas...
Vec duze vreme planiram da pocnem da treniram jahanje, pa molim nekoga od vas da me uputi, gde, kako i koliko to sve kosta...
Inace, imala sam prilike da jasem konje vec, zapravo jedno vreme sam i imala konja u selu, tako da bih volela da se usavrsim, i da provodim vreme sa ovim prelepim zivotinjama
Pozdrav svima![]()
...Поздрав свим љубитељима коња и јахања!
Имам једно питање за вас, постоји ли у Липовичкој шуми, још увек могућност изнајмљивања коња за јахање
и ако постоји, колико тоPozdraw i tebi![]()
Hvala na odgovorima...
Interesuje me cisto da naucim da jasem i da provodim vreme s konjima, jer me to zaista cini srecnom. Vec su mi preporucivali KK KREMEN ali ipak mi je hipodrom mnogo blizi, da li znate kolike su tamo cene.....
I jos jedno pitanje- sta dalje kada prodjem tu obuku od 30 casova?
Pozz...
u zawisnosti od toga kako jeses,posle izwesnog wremena ides sa ekipom na teren...itd...na razna druzenja i tako...
pozzkad prodjes tu obuku...dolazis na hipodrom...druzis se sa ekipom i konjima narawnou zawisnosti od toga kako jeses,posle izwesnog wremena ides sa ekipom na teren...itd...na razna druzenja i tako...
pozz

pa on i owako dolazi na hipodrom i prica sa ekipom i druzi se....a druzenje nema weze sa tim kako jases i da li si prosao obuku

pa on i owako dolazi na hipodrom i prica sa ekipom i druzi se....a druzenje nema weze sa tim kako jases i da li si prosao obuku
nije mislio na to nego....Onda postajesh clan kluba...i placash jednom godisnje clanarinu...to je tako u KK Kremenu....pozzzz...
to je sto se tice terena i tako toga....ja sam inace posle obuke odmah dobila konja koga sam samo ja jahala...al to je swe nesigurno....