Jahanje

Da, da...i ja saljem mu pozzzzdraw...super sam...skinuli su mi zawoj...sada smem swe da radim kao i uwek osim da trcim, skacem, jasem,tra-la -la....ali dobro to je samo 2 meseca....Jel idesh ti u taj twoj klub?

ewo sta sam ja naprawila preko telefona:

8e37ecc4aa.gif

Cao svima!
Drago mi je sto postoji ovakva tema kod nas :ok: ...
Vec duze vreme planiram da pocnem da treniram jahanje, pa molim nekoga od vas da me uputi, gde, kako i koliko to sve kosta...
Inace, imala sam prilike da jasem konje vec, zapravo jedno vreme sam i imala konja u selu :), tako da bih volela da se usavrsim, i da provodim vreme sa ovim prelepim zivotinjama :)
Pozdrav svima :bye:

Cao svima!
Vec duze vreme planiram da pocnem da treniram jahanje, pa molim nekoga od vas da me uputi, gde, kako i koliko to sve kosta...
Inace, imala sam prilike da jasem konje vec, zapravo jedno vreme sam i imala konja u selu :), tako da bih volela da se usavrsim, i da provodim vreme sa ovim prelepim zivotinjama :)

Na Bg hipodromu imas dosta klubova koji se bave obukom u jahanju, zavisi koliko ti je dubok dzep. Javi mi se na private i napisi sta te sve interesuje, probacu da pomognem...

Cao svima!

Ako ti je blizu Pancewo to je KK Kremen! Prwo prolazish obuku od 30 casowa koja kosta 12.000 placa se pre swakih nowih 10 casowa.

Hvala na odgovorima:)...
Interesuje me cisto da naucim da jasem i da provodim vreme s konjima, jer me to zaista cini srecnom. Vec su mi preporucivali KK KREMEN ali ipak mi je hipodrom mnogo blizi, da li znate kolike su tamo cene.....
I jos jedno pitanje- sta dalje kada prodjem tu obuku od 30 casova?
Pozz...

Поздрав свим љубитељима коња и јахања! :cool:
Имам једно питање за вас, постоји ли у Липовичкој шуми, још увек могућност изнајмљивања коња за јахање
и ако постоји, колико то кошта?

Hvala na odgovorima:)...
Interesuje me cisto da naucim da jasem i da provodim vreme s konjima, jer me to zaista cini srecnom. Vec su mi preporucivali KK KREMEN ali ipak mi je hipodrom mnogo blizi, da li znate kolike su tamo cene.....
I jos jedno pitanje- sta dalje kada prodjem tu obuku od 30 casova?
Pozz...

kad prodjes tu obuku...dolazis na hipodrom...druzis se sa ekipom i konjima narawno :)u zawisnosti od toga kako jeses,posle izwesnog wremena ides sa ekipom na teren...itd...na razna druzenja i tako... :) pozz

kad prodjes tu obuku...dolazis na hipodrom...druzis se sa ekipom i konjima narawno :)u zawisnosti od toga kako jeses,posle izwesnog wremena ides sa ekipom na teren...itd...na razna druzenja i tako... :) pozz

:hahaha::hahaha: pa on i owako dolazi na hipodrom i prica sa ekipom i druzi se....a druzenje nema weze sa tim kako jases i da li si prosao obuku ;)nije mislio na to nego....Onda postajesh clan kluba...i placash jednom godisnje clanarinu...to je tako u KK Kremenu....pozzzz...

cek cek, polako, polako ...
Na hipodromu imas vise klubova... najbolji je moj kk alexa dundic... (ne kazem to zato sto ja tamo treniram, ja ga ni ne smatram za super klub, ali malo strucnije osobe od mene to kazu...) elem ...

ne znam kako dodjoste do druzenja? kakve sad to veze ima a jahanjem? mozes da se druzi sa clanovima kluba jahao ti dobro ili ne??? :S

clan kluba potajes kad pocens da jases...

placas dva puta po 8 casova 100€... posle te sklone za lonze, pa dobijas 12 casova za 100€ ...
o terenu ne razmisljaj.. ja sam za 5 godina u mom klubu isla na teren jednom i to pre 3 god...

tih "30 casova" nemas kod nas... jednostavno jase dok ne naucis
pomogla? :)

By the way, marina nije "on" nego "ona" :):)

:hahaha::hahaha: pa on i owako dolazi na hipodrom i prica sa ekipom i druzi se....a druzenje nema weze sa tim kako jases i da li si prosao obuku ;)nije mislio na to nego....Onda postajesh clan kluba...i placash jednom godisnje clanarinu...to je tako u KK Kremenu....pozzzz...

hehe....pa ok nisam znala...marina narawno da nema weze druzenje sa jahanjem....mada i ima nekad....zawisi koliko se kome dopadnes,da li hoce da te wode negde na teren ili ne...ima i toga...al dobro....ja sam posle tih 30 casowa jahuckala 2 meseca po hipodromu...al sam ubrzo presla na stazu....pa i na terenu bila 100 puta i po kisi i po snegu i po suncu.....swe zawisi od toga kako jases i sa kim se uortacis.... :)to je sto se tice terena i tako toga....ja sam inace posle obuke odmah dobila konja koga sam samo ja jahala...al to je swe nesigurno....

Back