Jahanje

jel zna neko ko je ovaj lik,
sramota kako jase!
100_1013.jpg

Pozdrav svima, jel gledate uzivo prenos sa hipodroma na studio B??? Napokon da je neka televizija odlucila da daje uzivo, nismo svi u mogucnosti da dolazimo svaki vikend... :)
Inace treba mi pomoc... Kobili je pocela da truli zabica i treba mi neki preparat da saniram to... rekli su mi da su plavi kamen i hidrogen odlicni, ali je malo nezgodno oko primene... Da li neko zna gde ima da se kupi preparat na bazi plavog kamena ali u spreju??? U equitatusu nemaju...
hvala unapred...

Stevke ,imenjace, u bilo kojoj poljoprivrednoj apoteci imas plavog kamena.Usitnis ga i naguras na trulo mesto.
Najbolje je ,u svakom slucaju da orezes to (ako je stiglo za orezivanje ) a ako nije onda plavi kamen i pokusaj da izmes onaj dermo sprej.
On je zelene boje kad se naprska ,znaci ne plavi onaj nego zeleni.ali probaj prvo sa plavim kamenom.
P.S: Pozdravi mi druga Dalibora Zivkova kad ga budes video,kazi mu kolega sudija iz Subotice ga pozdravlja.

Stevke ,imenjace, u bilo kojoj poljoprivrednoj apoteci imas plavog kamena.Usitnis ga i naguras na trulo mesto.
Najbolje je ,u svakom slucaju da orezes to (ako je stiglo za orezivanje ) a ako nije onda plavi kamen i pokusaj da izmes onaj dermo sprej.
On je zelene boje kad se naprska ,znaci ne plavi onaj nego zeleni.ali probaj prvo sa plavim kamenom.
P.S: Pozdravi mi druga Dalibora Zivkova kad ga budes video,kazi mu kolega sudija iz Subotice ga pozdravlja.

Hvala na tako brzom odgovoru, naravno da cu pozdraviti Dalibora:)
Danas je bio potkivac i orezao joj je kopita, pa mi je tada i rekao da je pocela zabica da truli... Na Pegasusu su mi upravo rekli da ima u Beogradu u "Cavaloru" ( ne znam sta je to ni gde je-prvi put cujem, na netu nema nista) da se kupi preparat Dry Feet... Ali dok to ne kupim moracu ipak da stavljam plavi kamen...

Back