Jahanje

Evo malo ekipnih slika!!!!!

Prilozi

• ekipno.jpg
    ekipno.jpg
    74,7 KB · Pregleda: 26
ja sam jahala do pre nekoliko godina i sport nije extra to je eeeeeeeeeeeeeeeeeextrrrrrrrrraaaaaaaaaa sport, ali avaj cene u bg su visoke, pa sam prestala i presla u borilacke sportove, nije lose ali osecaj je neuporediv, ipak je jahanje sport nad sportovima, poseban

ja sam jahala do pre nekoliko godina i sport nije extra to je eeeeeeeeeeeeeeeeeextrrrrrrrrraaaaaaaaaa sport, ali avaj cene u bg su visoke, pa sam prestala i presla u borilacke sportove, nije lose ali osecaj je neuporediv, ipak je jahanje sport nad sportovima, poseban

Kod nas su ti cene solidne pa ako hoces dodji...I u pravu si sport je straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavaaaaa!!!:worth::worth:

Mi ne umemo da padamo mi smo prva liga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:super::super::super::super::super::super::super::rtfm:
bolje naucite sto pre da padate...inace cete zavrsiti ko ja... za dve godine nisam ni jednom pala,i onda se pre nedelju dana razbila ko zveckurda,evo me sad kuci sa fiksacionom kragnicom,jedem na slamku...;(
zato kazem,bolje je da znate kako da padnete....

Ajde bre, necemo opet da se svadjamo ... dosta smo se medjusobno izvredjali ... mozemo li vise da zakopamo ratne sekire ? zvucim ko neki golub mirotvorac, ili kako se vec zove ...

bolje naucite sto pre da padate...inace cete zavrsiti ko ja... za dve godine nisam ni jednom pala,i onda se pre nedelju dana razbila ko zveckurda,evo me sad kuci sa fiksacionom kragnicom,jedem na slamku...;(

Kako se uci da se pada :roll:?
Samo si na zemlji i to je to..
Nadam se da ces se brzo oporaviti!

kako li ti je uspelo da za 2 godine ne padnes ... jesi ti ona iz stremena?

Back