Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam jahala do pre nekoliko godina i sport nije extra to je eeeeeeeeeeeeeeeeeextrrrrrrrrraaaaaaaaaa sport, ali avaj cene u bg su visoke, pa sam prestala i presla u borilacke sportove, nije lose ali osecaj je neuporediv, ipak je jahanje sport nad sportovima, poseban
Ma nemoj ... 8)
i kakav je osecaj?ja samo jasem magarad
bolje naucite sto pre da padate...inace cete zavrsiti ko ja... za dve godine nisam ni jednom pala,i onda se pre nedelju dana razbila ko zveckurda,evo me sad kuci sa fiksacionom kragnicom,jedem na slamku...;(Mi ne umemo da padamo mi smo prva liga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Kod nas su ti cene solidne pa ako hoces dodji...I u pravu si sport je straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavaaaaa!!!![]()
Nalaze se u Pancevu.
Ko od vas sto se ne takmici dolazi sutra na hip? Ja imam jahanje u 11, i posle cu dodjem.
Mozda ne padaju zato sto nista ozbiljno ni ne rade!!!!!!!![]()
Ako mislis da nas i dalje tako spustas dodji u nas klub da vidis koliko ozbiljno radimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
bolje naucite sto pre da padate...inace cete zavrsiti ko ja... za dve godine nisam ni jednom pala,i onda se pre nedelju dana razbila ko zveckurda,evo me sad kuci sa fiksacionom kragnicom,jedem na slamku...;(
zato kazem,bolje je da znate kako da padnete....
bolje naucite sto pre da padate...inace cete zavrsiti ko ja... za dve godine nisam ni jednom pala,i onda se pre nedelju dana razbila ko zveckurda,evo me sad kuci sa fiksacionom kragnicom,jedem na slamku...;(
zato kazem,bolje je da znate kako da padnete....
Ako mislis da nas i dalje tako spustas dodji u nas klub da vidis koliko ozbiljno radimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
A vi prestanite toliko da se uzdizete!!!I imam ja pametnija posla nego da dolazim da gledam sta vi radite.......
![]()