Sandra 7
Zainteresovan član
- Poruka
- 215
Evo idem :-x:-x:-x
Gde?A na spavanje da...........jel na spavanje?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo idem :-x:-x:-x
E za ljubitelje daljinskog jahanja knjiga: "Izazovi daljinskog jahanja" Mirko Beslin.
Sep, da li smo se dogovorili za galop unazad ?
Gde?A na spavanje da...........jel na spavanje?![]()
Vidimo se ujutro u klubu![]()
E za ljubitelje daljinskog jahanja knjiga: "Izazovi daljinskog jahanja" Mirko Beslin.
Stevke jel ima ta knjiga u Pancevu?
Mirko Beshlin, bog da mu dushu prosti je znao o konjima i jahanju malo manje od moje dece u klubu... Ti izgleda stvarno nishta ne znas, chim mozesh da preporuchish jednu od njegovih knjiga...
Bash me chudi od tebe :shock:
Ne verujem zato sto je izdavac "Velarta" a "Vestine jahanja" je "Mali nemo" iz Panceva. Ja sam knjigu kupio na sajmu, na rasprodaji je bila 100 din. :grin:
P.S. Ako nenadjes nigde ja cu ti pozajmiti posto sam je procitao...
ovaj forum je postao haos ljudi.... hm,kako god...
a ti sep nerviras ovde sve....ccccc
sram te bilo![]()
Jesi siguran da je covek umro, a i malo mi je cudno s obzirom da je ' 65. godiste???
Pa moram da preporucim njegovu knjigu kad nisam primetio da si ti izdao neku, bas me cudi, s obzirom da sve znas!!!
Sep 1980 ja bih te zamolio da vise ne komentarises moje poruke, posto cu poceti ga ih ignorisem...![]()
Znaci jahao je samo nekih 3 do 4 godine?
Jako fin i obrazovan chovek, ziveo i radio u Bg inache rodom iz Titelagde je oformio KK Titel...
A jahao je josh kao dete na selu... Prvi put se pojavio tada u D. Bunaru i vecj sledecje godine napisao prvu knjigu... Kasnije je bio chlan upravnog odbora nasheg najstarijeg i navecjeg KK... Znate valjda kojeg???
Inache knjiga je najvecjim delom prepisana iz strane literature....