Jahanje

To mi tako neverovatno zvuci, da odmah zamislim konja kako repuje :lol::lol:

Ne zamerite mi, potpuni sam laik..

Ne sekiraj se, ja dobrih 10 godina kod nas nisam video da je neko uspeo, barem ne namerno:D
A Stevke bi stvarno mogao da pochne da pishe o nechemu shto je probao ili barem uzivo video... Tek da ne buni masu :D:D:D

Eto vidis da je nekima zanimljivo.
Uostalom to sam naveo zato sto u knjizi ima od najbanalnijih stvari do veoma zahtevnih. Pa sam stavio dizgine i galop unazad cisto radi komparacije.
E pokusao sam da nadjem neki snimak ali nema nigde galop unazad.... bas steta. :-( Ko zna koliko je to ljudi uopste uspelo da uradi.

Eto vidis da je nekima zanimljivo.
Uostalom to sam naveo zato sto u knjizi ima od najbanalnijih stvari do veoma zahtevnih. Pa sam stavio dizgine i galop unazad cisto radi komparacije.
E pokusao sam da nadjem neki snimak ali nema nigde galop unazad.... bas steta. :-( Ko zna koliko je to ljudi uopste uspelo da uradi.

Sep josh kao klinac:-P
Ali kao mator ne moze :evil:
PENZIJAAAA :!::!::!:

Pa dok nije doshla smena generacija, kod nas se u obichnom teningu radila dresura daleko vecjeg nivoa nego shto nam je danas na takmichenjima... A onda su se stari majstori povukli, pre neshto vishe od 10 godina... Tada su novi pocheli da chitaju knjige... Tada je stradalo i propalo mnogo talentovanih konja a sa njima i jahacha... Knjige su mach sa dve oshtrice i retko se desi da pomognu onome ko ih chita...

Pa dok nije doshla smena generacija, kod nas se u obichnom teningu radila dresura daleko vecjeg nivoa nego shto nam je danas na takmichenjima... A onda su se stari majstori povukli, pre neshto vishe od 10 godina... Tada su novi pocheli da chitaju knjige... Tada je stradalo i propalo mnogo talentovanih konja a sa njima i jahacha... Knjige su mach sa dve oshtrice i retko se desi da pomognu onome ko ih chita...

:D:p:D;):p:p;);););):D:D:D:p:p:p;););):shock::shock::shock:

Kakva produktivnost :D:D:D
Kada sam ja banuo na forum, za vishe od godinu dana izashlo je 14 stranica... A za oko mesec dana noga prisustva, celih 17 :D:D:D
To neshto govori??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:-P

Back