- Poruka
- 2.273
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mi tako neverovatno zvuci, da odmah zamislim konja kako repuje
Ne zamerite mi, potpuni sam laik..
Meni je zanimljivo da procitam sta sve postoji![]()
Meni je zanimljivo da procitam sta sve postoji![]()
Eto vidis da je nekima zanimljivo.
Uostalom to sam naveo zato sto u knjizi ima od najbanalnijih stvari do veoma zahtevnih. Pa sam stavio dizgine i galop unazad cisto radi komparacije.
E pokusao sam da nadjem neki snimak ali nema nigde galop unazad.... bas steta. :-( Ko zna koliko je to ljudi uopste uspelo da uradi.
Da,da !
Pa dok nije doshla smena generacija, kod nas se u obichnom teningu radila dresura daleko vecjeg nivoa nego shto nam je danas na takmichenjima... A onda su se stari majstori povukli, pre neshto vishe od 10 godina... Tada su novi pocheli da chitaju knjige... Tada je stradalo i propalo mnogo talentovanih konja a sa njima i jahacha... Knjige su mach sa dve oshtrice i retko se desi da pomognu onome ko ih chita...
Priznaj da me obozavash![]()
... Tada su novi pocheli da chitaju knjige... Tada je stradalo i propalo mnogo talentovanih konja a sa njima i jahacha... Knjige su mach sa dve oshtrice i retko se desi da pomognu onome ko ih chita...
Onda odmah da odustanem, ili od citanja ili od jahanja![]()
Nemoj da odustajes ni od citanja ni od jahanja.
Ako je Sep to sve radio zasto onda ne prenese to svoje znanje na druge-odnosi se na trenerski posao?![]()
AJDE NE!!!!
Sep vecj izvesno vreme radi taj posao...
:-D:-D:-D![]()