Jahanje

Ja sam primetila da ti trenutno ovde komuniciras samo sa jmarinom!! A ni nas bas ne zanima da li je na slici Venera,Hrizantema,Lasta i sta ti ja znam!!!!!:roll: U prevodu: niko nije savrsen,pisite sta ocete i opusteno!!!!:-D:-D:-D:p

Pa vidis meni nije smetalo dok su se Nancy i tati i ostali clanovi kluba AD dopisivali koje konje jasu, koji je dobar a koji nije...kad idu na cas ili ne...Ni jednom nisam imala nista protiv toga, sve dok niste poceli sa pogrdnim recima,vredjanjem itd.

Pa ako si LEPO PROCITALA moj post- u kome sam rekla da ce neko manje pisati a vise citati i uciti - onda ti je sve jasno...Da se ne ponavljam...
A sada sam :x jer ste i meni preneli taj vas duh rasprave...koji stvarno ne zelim da posedujem...8-)

Dakle sad svi,skupa lepo mozemo da krenemo u svadju............:-D:-D:-D;)

Ne razumem...galop unazad??????:confused::shock::shock:

tekst iz knjige "Vestina jahanja"
Galop unazad je najteza radnja visoke skole. Tu radnju moci se da rade samo konji sa jakim ledjima, cvrstim skocnim zglobovima i koji su savrseno prikupljeni. Radi li konj savrseno galop u mestu, jahac moze poceti vezbati galop unazad postupajuci ovako: kada konj potpuno lezerno radi galop u mestu, a da pritom ne nalegne na dizgine jahac ce jacim dejstvom sedista i listova prisiliti konja da se formalno podigne u vazduh. U tom casu konj nema nikakav pritisak i jahac prenoseci celokupnu tezinu tela na sediste postize, da konj ucini veoma mali skok unazad... itd ostatk procitajte u knjizi, mrzi me da kucam 8)8)8)

tekst iz knjige "Vestina jahanja"
Galop unazad je najteza radnja visoke skole. Tu radnju moci se da rade samo konji sa jakim ledjima, cvrstim skocnim zglobovima i koji su savrseno prikupljeni. Radi li konj savrseno galop u mestu, jahac moze poceti vezbati galop unazad postupajuci ovako: kada konj potpuno lezerno radi galop u mestu, a da pritom ne nalegne na dizgine jahac ce jacim dejstvom sedista i listova prisiliti konja da se formalno podigne u vazduh. U tom casu konj nema nikakav pritisak i jahac prenoseci celokupnu tezinu tela na sediste postize, da konj ucini veoma mali skok unazad... itd ostatk procitajte u knjizi, mrzi me da kucam 8)8)8)

To mi tako neverovatno zvuci, da odmah zamislim konja kako repuje :lol::lol:

Ne zamerite mi, potpuni sam laik..

Back