Jahanje

Stvarno ste preterali....tri stranice otvaram i nema nista o jahanju i konjima!!! Samo juhuuuu, jesi tuuuu, tu sam....
Ako je neko pisao nesto o OVOJ TEMI na poslednje 3 strane to je stevke!!! I ako nekog to ne zanima, ne mora ni da pise, ni da cita! A vi: Tati, Sandra, sep1980 ako se poznajete sigurno imate br.tel. pa se tamo dopisujte ili pricajte o stvarima koje nisu vezane za ovu temu kao npr. da li je neko mali i kad ce otici da spava! OVO JE TEMO O JAHANJU a opste teme takvog tipa mozete naci takodje na Krstarici ali i na masi drugih foruma pa izvolite...pisite do mile volje, nemojte ostale da zamarate takvim praznim postovima. Hvala! Nadam se da nisam nikog uvredila ali to je istina! :neutral:

Ja sam primetila da ti trenutno ovde komuniciras samo sa jmarinom!! A ni nas bas ne zanima da li je na slici Venera,Hrizantema,Lasta i sta ti ja znam!!!!!:roll: U prevodu: niko nije savrsen,pisite sta ocete i opusteno!!!!:-D:-D:-D:p

:grin::-P
Pa da, stevke, ali ja te konje mogu da jasem samo kad imam cas sa trenerom, ne mogu da uzmem konja i radim sta hocu s njim .......
Pa ti ga pitaj da li moze da ti uvede neke novine u treninzima. Pitaj ga da li on smatra da si usavrsila te osnovne radnje koje si do sada radila, i reci da imas volje i zelje da naucis nesto novo. DA NAPREDUJES U JAHANJU, a ne samo sedi i ko svaba tralala, ponavljas konstantno iste stvari. A ako nista drugo u BG imas bas dosta klubova, pa izaberi neki, ali se prethodno raspitaj da li je bolja situacija nego u Dundicu. 8):grin:8)

pozzz

Ja mislim da treba Stevke da te trenira... Da te nauchi svemu shto zna... Da onako lepo sedish na konju kao on na primer :D:D:D
Vrh8)

Ako te bas zanima, to me je drug slikao na kraju treninga kad se opustim i ne obracam paznju na to kako sedim. Mada ako te bas toliko zanima svrati do Futoga da se uveris kako sedim u sedlu... :!::!:

Ako nemate knjigu "Vestina jahanja", preporucio bih vam da je sto pre nabavite. Tu imate gomilu informacija odnosno objasnjenja u vezi jahanja, sa dosta skromnih ilustracija.:-D:grin::-D:grin: Inace imate da je kupite u Pancevu, Jadranska 17. A izdavac je "Mali Nemo" cena 600din.

Ako nemate knjigu "Vestina jahanja", preporucio bih vam da je sto pre nabavite. Tu imate gomilu informacija odnosno objasnjenja u vezi jahanja, sa dosta skromnih ilustracija.:-D:grin::-D:grin: Inace imate da je kupite u Pancevu, Jadranska 17. A izdavac je "Mali Nemo" cena 600din.

Stevke, za koji nivo je pisana?

Stevke, za koji nivo je pisana?

Svako ko se bavi jahanjem bilo on pocetnik ili profesionalac ce nauciti dosta toga. Zato sto imas sve opisano, od toga kako se drze dizgini do galopa unazad!!! 8):grin:8):grin:8)
Ako nameravas da je kupis, slobodno, neces se pokajati. Knjiga ima 270 strana, a ja sam je procitao za dva dana, stvarno je zanimljiva, a sto je najvaznije jako je korisna.

ja bih voleo da radim u nekoj ergeli oko konja...ciscenje,timarenje...
jel zna neko gde bih mogao da nadjem takav posao?

Pa odes do ergele koja ti je najbliza i raspitas se da li primaju nove konjusare... Bitno ti je da znas da radis s konjima, odnosno da imas iskustva. :grin::grin::grin:

Nesto nisam primetila ni da se ti uopste oglasavas i pricas o jahanju .......

Pa ako si LEPO PROCITALA moj post- u kome sam rekla da ce neko manje pisati a vise citati i uciti - onda ti je sve jasno...Da se ne ponavljam...
A sada sam :x jer ste i meni preneli taj vas duh rasprave...koji stvarno ne zelim da posedujem...8-)

Back