Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srecna Nova Godina svima na forumu!!![]()
Ljudi hocemo li mi u ovoj novoj godini pokrenuti neku temu...? Vec dva dana nista ne radimo sem sto jedni drugima cestitamo NG!!!
Jeste bili na jahanju OVE GODINE??? Ja planiram sutra da odem, mada je jako klizavo, a kobila mi nije potkovana... Jel vi potkivate vase konje, kod mene u skoli ih u poslednje vreme nesto slabo, stalno su bosi!
Jel ima neko predlog kako da odučim kobilu da mi izlece i ulece kad je izvodim odnosno uvodim u boks????
U boksu. Jednom me je zalepila za vrata boksa i sama izasla, i napolje me sacekala...
Pokusao sam da je vodim korak po korak ali cim dodje na sam ulaz samo uleti. A prilikom izlaska sam pokusao da napravim krug u boksu ali ni to ne vredi, opet izlece...
Hvala unapred na pomoci...[/QUOTE
Probaj da sedlash van boksa... Verovatno je nekada ushtinuo kolan ili je mozda neko peglao...
A mozesh da probash da je pojahujesh u boksu neko vreme i na njoj izlazish...
Srecjna i teb Luda krofnicer![]()
Zamolila bih te da se malo umeris, makar kada se meni obracas..
Probacu da je izvedem bez sedla, pa da je osedlam u20 hodniku... Inace probao sam i da je pojahujem u boksu ali tada uopste nece ni da izadje iz njega... Mora da su joj nesto uradili dok je bila zdrebe, da su je stisnuli na vratima ili tako nesto cim ima strah kad treba da prodje na vrata.
hvala SEP...
E imam jos jedno pitanje... Ja tu kobilu jasem nekih godinu dana, slobodno (bez lonze) cetiri meseca, i nikako ne mogu u kasu da je smirim, jako mi zuri, spusti glavu dole i piči, a i nesto mi slabo galopira na krug. Dok idemo po duzim stranicama manjeza ona se zapiči, i kad dodjemo na kracu stranu ona uspori i predje u kas... Nikako ne mogu da je naucim da umereno galopira, vec kao da smo na galopskim trkama...
Obicno nisam budna u to vremeKrofnice da li ti to tako rano ustajes ili tako kasno lezes da spavas?
Krofnice, ne slusaj ga ... lupa ... naravno da nisam to rekla ....