Jahanje

E ovo su Viktorija i moja koleginica Jovana. Viktorija je inace najveca mrcina koju mozete da jasete.... :)
Sada cu vam ubaciti i sliku Viktorijine cerke Zivke. I to su onda sva tri konja koja mi imamo u skoli u Futogu...

To svi kazu... Mada dobro Sara i izgleda s obzirom da joj je majka ciganski konj, a otac isto tako nesto... Dok je Zivkin otac Garavi (kasac), a majka Viktorija ciji je otac poznati pastuv iz Zobnatice Avelino!
E kad budete dolazili u NS slobodno se javite pa da se dogovorimo da dodjete da ih vidite, ako zelite naravno!!!
PooZ iz ledenog NS-a :)

Nisi nikad bila? Imaju jako lepe konje. Mi smo Viktoriju vodili ove godine na pripust, ali je izgubila zdrebe...:( Pa ako si gledala reklamu za Jazak vodu, znas da se u njoj pojavljuje konj pored potoka, epa njegov otac je Zobnaticki pastuv...

Stevke: meni su lepe Sara i Zivka...mada je ovo drugo ima bas... :lol:

A sto se tice totografija ja sam ih dosta postavila kroz ovu temu ali i na "Kucni ljubimci" - pa tamo na temi KONJI...Vi noviji ne zante da postoji i ta tema na forumu...Tamo sam redovno postavljala fotografije, ali i drugi su...;)

Pa nemam pojma ko im je davao imena...
Imali smo mi i Olgu (Sarinu majku) ali su je menjali za dva ponija, Rokija i Malenu... Njih moram da slikam pa cu vam ih pokazati!
E jeste gledali snimke na you tube, znaci ima bruka dobar snimak dresure sa olimpijade?!

Back