Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, srecna vam Nova svima! Sa malim zakasnjenjem...
Zelim vam puno jahanja,duzenja i novih konja!
@Nancy: ti si se bas bacila na prucavanje inostranih konja i skola jahanja...letos Malta, sad Svajcarska...smao napred! Kad se vratis ocekujemo slike i utiske!![]()
Da li mozes da mi nabrojis sve konje koji su smesteni tamo?
Shta je tachno ta kobila??? Mislim shta su joj roditelji? Probaj sa dosta skracjenim maetingalom, galopiraj u jednom cjoshku... Tako da zatvorish krug ne manji od 20 metara u prechniku, tezinu na spoljnu stranu, dresurni bich u unutrashnju ruku i samo polivaj...
Majka joj je ciganski konj. Skola je dala dve rage za nju jednu. Nemam pojma koje su sve rase tu ukrstene... A otac joj je isto tako nesto.
Mislim, znam ja da ta kobila nema nekog genetskog potencijala ali ja pokusavam da je naucim sto vise. Mada vec pocinje da bude tvrdoglava kao sto je bila i njena majka. Ima ona lepe kretnje, i zdrave noge, samo sto joj ja zbog faksa ne posvecujem bas mnogo paznje, a druge nece da slusa tako da je sem mene niko ne jase. S obzirom da nemam nista bolje moram da se zadovoljim sa tim sto mi je ponudjeno...![]()
sep1980: da li si to ti na slici?![]()
stevke, da li znas mozda gde ima da se kupi oprema za jahanje, kacega itd... sem na Hipodromu u Bg-u.
Sep1980- a sto zao brat blizanac?
Nisam jos isao na jahanje, sve je smrzlo,moram sacekati da otopli za koji stepen...Probao si da sedlash van boksa?