nensy4ever
Poznat
- Poruka
- 7.090
a 'el si ovo ti na avatary? (:
chestitam i ja btw...
chestitam i ja btw...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene nije sramota nego evo me posle duuugo vremena na Krstarici.
Btw, nisam znao da si moderator ovde.
I pozdravi Radeta![]()
dolazi li neko na trg za srpsku Novu godinu????
Zdravo Jagodinci!!!! Trenutno (mislim vec duze vreme) sam van Srbije...studiram u Kaliforniji BAS sam se uzelela svog gradica...u kome sam provela jedan deo svog detinjstva! Ipak ni Amerika ni Australija ne mzoe da zameni Srbiju,nijedan Boston ni San Diego ne moze da zameni Jagodinu,ni Dzodz Bus nemoze da zameni Palmu...ni Ajfelova kula ne moze da zameni Aqva park.....sta da kazem....pocela sam da placemBas mi sve nedostaje...
I Apis i sveeee ...pozdrav VEEELIKI od mene
Cestitam barbara, doduse svracala sam na trudnice, pa sam videla, ali 'ajde....
Slabo Jagodinci....neznam da li ih je malo na krsti, ili ih sramota da kazu da su Jagodinci. E bas treba da ih je sramota, sto se kriju mislim
3nojavi ja sam se vec navikla na to da nema drvoreda, davno ih posekose, sada mi je i normalno
![]()
Da, da.....
samo nemamo ni jedan park gde deca mogu slobodno da se igraju, narocito u centru...ali dobro sta ce nam park, kada imamo aqua park
Tek sada sam videla temu, ranije, vidim, nema Jagodine u podforumima, a nije mi palo napamet da je u "ostala mesta"tkacio: Sramota....Nego hajde da mi to lepo razvijemo!
Gde ste Jagooodinciiii?!!!
Jagodina je trenutno centar sveta. Malo sam preterao, ali je centar Srbije. Ko ne veruje neka uzma kartu Srbije pa ce da se uveri.