Jagodina

Cestitam barbara, doduse svracala sam na trudnice, pa sam videla, ali 'ajde....
Slabo Jagodinci....neznam da li ih je malo na krsti, ili ih sramota da kazu da su Jagodinci. E bas treba da ih je sramota, sto se kriju mislim;)
3nojavi ja sam se vec navikla na to da nema drvoreda, davno ih posekose:sad2:, sada mi je i normalno:whistling:

Mene nije sramota nego evo me posle duuugo vremena na Krstarici. :)
Btw, nisam znao da si moderator ovde.

I pozdravi Radeta ;)

Aaaa, moderator, moderator, nego sta...'oces mi budes frend:D
E, veruj mi, da Rade uglavnom i pise, ja sve nekako nemam vremena, mada on to mnogo sporo kucka, pa zaboravim sta sam htela da kazem dok on iskucka:D:heart:!

pre izbori poco palma da asfaltira neki poljski put da ljudi pre stignu u grad i nezaobilaze po ona sela cim prosli izbori i on pobedio radovi stali na pola sad pola asfalt pola rupetine

Поз...ма Јагодина јесте најбољи град...Мислим да би била фора да се понови нека Туборг журка:pivce:...поз за Јагодину и гимназију...:super:

Zdravo Jagodinci!!!! Trenutno (mislim vec duze vreme) sam van Srbije...studiram u Kaliforniji BAS sam se uzelela svog gradica...u kome sam provela jedan deo svog detinjstva! Ipak ni Amerika ni Australija ne mzoe da zameni Srbiju,nijedan Boston ni San Diego ne moze da zameni Jagodinu,ni Dzodz Bus nemoze da zameni Palmu...ni Ajfelova kula ne moze da zameni Aqva park.....sta da kazem....pocela sam da placem:cry: Bas mi sve nedostaje...
I Apis i sveeee ...pozdrav VEEELIKI od mene

Jesteeee,sve ti loseeeeeeeee.....

Cestitam barbara, doduse svracala sam na trudnice, pa sam videla, ali 'ajde....
Slabo Jagodinci....neznam da li ih je malo na krsti, ili ih sramota da kazu da su Jagodinci. E bas treba da ih je sramota, sto se kriju mislim;)
3nojavi ja sam se vec navikla na to da nema drvoreda, davno ih posekose:sad2:, sada mi je i normalno:whistling:

Samo ljudi koji nemaju sta da kazu o sebi potenciraju na tome odakle poticu!!!

Поздрав! Шта се ради у Јагодини ових дана?
bye2pz5.gif

Da, da.....

samo nemamo ni jedan park gde deca mogu slobodno da se igraju:(, narocito u centru...ali dobro sta ce nam park, kada imamo aqua park:roll:

Tek sada sam videla temu, ranije, vidim, nema Jagodine u podforumima, a nije mi palo napamet da je u "ostala mesta":confused::otkacio: Sramota....Nego hajde da mi to lepo razvijemo!
Gde ste Jagooodinciiii?!!!

Да. А тему је отворила девојка из Београда, која је свега пар пута застала у Јагодини. Толико о нама! :roll:

Back